reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
maltanka tak to jest .... czasami do mnie listonosz dzwoni... a już nie wejdzie, później wychodzę i co ?? awizo w skrzynce na list polecony :angry: i leć na pocztę ...

misia masz cudne dzieciaczki :-)

Madzieńka w sumie zawsze będę internetowo pod ręką hehehe

wczoraj dzieciaki padły jak muchy po 18stej :-D cały wieczór dla nas
tylko Norbit wstał o 3 a Gabi po 4tej :confused2:

chyba sobie kawę zaraz strzelę ;-)

Dzień dobry my jeszcze przed śniadankiem...coś dzisiaj słoneczko schowało się nam za chmurkami...ciekawe czy jeszcze wyjdzie bo my ruszamy dzisiaj na działeczkę....

udanego weekendu wszystkim życzę!!!!

wczoraj dzieciaki padły jak muchy po 18stej :-D cały wieczór dla nas
tylko Norbit wstał o 3 a Gabi po 4tej :confused2:

chyba sobie kawę zaraz strzelę ;-)

o rany....zero litości w taki dzień a jeszcze dzisiaj imprezka przed Wami....

Karlito jeszcze wielu wielu wspólnych lat w zdrowiu i miłości u boku ukochanego!!!!

serce_dlonie.jpg

Witajcie. Cosik pogoda się zepsuła :-( a ja myslałam,ze znpwu uda mi sie troszkę u rodziców opalić. :-( U mnie pranie się kręci, kawka zrobiona więc usiadłam na bb:tak:

Karlita Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!!

Ala witaj!!!miłego dnia!

Madzienka udanego dnia na działeczce mimo chmur!:tak:

Musze zacząć ogarniać powoli segregowanie rzeczy do pakowania... ale jakoś "weny" na to brak.:eek:

hejka
dzień dobry w sobotę;-)
Jestem już na nogach dziś na pełnych obrotach zaległosci z wczoraj odrabiam. Ugotowałam koperkową, Z wygonilam na plac z Gabi a sama zabieram sie zaraz za odkurzanie a potem jeszcze zakupy.
Wczoraj poszłam sać po 22 a dzis wstałam o 8 a w dziń spałam z gabi ponad 2 h nie wiem skad u mnie takie potreby na spanie ale wycieńczenie pewnie zrobiło swoje. Ci do tego samopoczucia to nie wiem skąd moze mam źle dobranie taletki albo nie wiem co to ma znaczyć ale do gina idę .
Dziąkuę za troskę!

KARLITA SAMYCH POGODNYCH LAT RAZEM < Gratulacje z okazji rocznicy!!!!!
Madzienka szkoda zebalony nie wyruszyły ale skoro i tak warto było pojechać to super. jak Julcia reaguje na powiększenie rodzinki?

Misia to niezłe wieści z tym trądzikiem, kochane masz dzieciaki i aż pozazdrościć.

Sunday a gdzie Ty się pakujesz? bo ja coś przeoczyłam
Maltanka aż te listonosze,:no: skargę trzeba złożyć zeby był jakiś efekt

witajcie
daję znać ze żyjemy... jeszcze choć sama nie wiem ile dam jeszcze radę... urlop mija nam pod znakiem ciągłego chorowania, najpierw kolejna jelitówka, tym razem każdemu dostało się równo i sprawuedliwie. i uwierzcie mi posiadanie jednej łazienki w takiej sytuacji to koszmar:-D:-D no ale...
dotarliśmy do rodziców i Miki zaczął gorączkować, nie wiem od czego... dostaje ciągle leki przeciwgorączkowe i mam nadzieję ze szybko go puści...
mi kończy się cierpliwość do małego marudy, na szczęscie jest mama....
madzienka OGROMNE GRATULACJE!!!!!rośnijcie zdrowo!!!! bardzo sie cieszę:tak::tak:
karlitawszystkiego najlepszego dla was z okazji rocznicy!!!!!
wybaczcie że nie nadrabiam, ale po ostatnich nocach już ledwie na oczy widzę....
do domku narazie nei wracamy bo ciagle mam nadziję zę uda mi się odpocząć choć troszkę:tak::tak::tak:
życzę wiec udanego weekendu i chyba całego następnego tygodnia:tak::tak::tak:

karlita Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu...dużo miłości...
mandziula oby Mikusiowi przeszła ta goraczka i to szybko....zdrówka
maltanka u nas też listonosz często zostawia awizo w skrzynce bo mu się nie chce wchodzić na 4 piętro....

sorry że się nie rozpisuje ale jakoś nie mam weny...czytam was co chwila

karlita do wrzesnia jeszcze trochę czasu zostało....jakieś piwko pożegnalne chyba wypijemy co?????

Witam się z Włodawy:-)
Przyjechał brat z laptopem to korzystam;-)

MADZIENKA serdeczne gratulacje!!!! Życzę spokojnych 9 miesięcy:-)

Sunday
i jak idzie pakowanie?

Karlita wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu:-)

Antuanet Sto lat!!!

Mirosia
niezłe zamieszanie wprowadziła poprzednia ortopedka:no:

Eliza
a gdzie Twoja wena?

Ala witaj;-)

Anetka zostaw sprzątanie dla P;-)

Mandziula o jeju znowu mieliście jelitówkę:-(, zdrówka podsyłam

Madziara
jak nie znajdzie się właściciel papugi to ją(albo go) zatrzymacie?

Misia
boskie zdjęcia:-)

reklama
My juz w domku, dzionek u rodziców, obiadek z głowy, Maks wybiegał się na świeżym powietrzu, napomagał się dziadkowi:-p zabralam to co miałam zabrać, zostawiłam kota i wróciliśmy.
Teraz probuje sie zebrac aby cos robić ale jakos niie ma mnie kto kopnac...:baffled:

talia jedziemy w gory:-)

mandziula o jej, zdróweczka dla Was!!!

Eliza co się dzieje u Ciebie? Ty nie masz weny?Nie wierze, nie podobne to do Ciebie! Co się dzieje???

Justyna pozdrawiamy z Lublina, super,ze udało Ci się zajrzeć!!! Narazie pakowanie w ogóle nie idzie...jutro pewnie bedzie dziki pospiech:zawstydzona/y:

Do góry