Hej, widzę że ciekawie spędziłyście dzionek.
Misia, ocenzurowałam Twojego posta, domyślasz się dlaczego, co?
Talia, obyś szybko doszła do siebie, mnie też tak niedawno męczyło.
Mandziula, współczuję puchnących nóg, okłady z octu, jak wytrzymasz zapach i nogi do góry.
reklama
maltanka tak to jest .... czasami do mnie listonosz dzwoni... a już nie wejdzie, później wychodzę i co ?? awizo w skrzynce na list polecony i leć na pocztę ...
misia masz cudne dzieciaczki :-)
Madzieńka w sumie zawsze będę internetowo pod ręką hehehe
wczoraj dzieciaki padły jak muchy po 18stej cały wieczór dla nas
tylko Norbit wstał o 3 a Gabi po 4tej
chyba sobie kawę zaraz strzelę ;-)
misia masz cudne dzieciaczki :-)
Madzieńka w sumie zawsze będę internetowo pod ręką hehehe
Witam ja tak tylko na momencik melduję że żyję i zmykam bo mi bus ucieknie jak dłużej posiedzę
Misia urocze te Twoje dzieciaczki :-)
Miłego dni Wam życzę
Misia urocze te Twoje dzieciaczki :-)
Karlita wszystkiego najlepszego, dużo miłości, pociechy z męża i dzieci, spełnienia marzeń z okazji Drewnianej rocznicy ślubu
Zobacz załącznik 488000
Zobacz załącznik 488000
Miłego dni Wam życzę
Dzień dobry my jeszcze przed śniadankiem...coś dzisiaj słoneczko schowało się nam za chmurkami...ciekawe czy jeszcze wyjdzie bo my ruszamy dzisiaj na działeczkę....
udanego weekendu wszystkim życzę!!!!
o rany....zero litości w taki dzień a jeszcze dzisiaj imprezka przed Wami....
udanego weekendu wszystkim życzę!!!!
o rany....zero litości w taki dzień a jeszcze dzisiaj imprezka przed Wami....
sunday_
Fanka BB :)
Witajcie. Cosik pogoda się zepsuła :-( a ja myslałam,ze znpwu uda mi sie troszkę u rodziców opalić. :-( U mnie pranie się kręci, kawka zrobiona więc usiadłam na bb
Karlita Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!!
Ala witaj!!!miłego dnia!
Madzienka udanego dnia na działeczce mimo chmur!
Musze zacząć ogarniać powoli segregowanie rzeczy do pakowania... ale jakoś "weny" na to brak.
Karlita Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!!
Ala witaj!!!miłego dnia!
Madzienka udanego dnia na działeczce mimo chmur!
Musze zacząć ogarniać powoli segregowanie rzeczy do pakowania... ale jakoś "weny" na to brak.
hejka
dzień dobry w sobotę;-)
Jestem już na nogach dziś na pełnych obrotach zaległosci z wczoraj odrabiam. Ugotowałam koperkową, Z wygonilam na plac z Gabi a sama zabieram sie zaraz za odkurzanie a potem jeszcze zakupy.
Wczoraj poszłam sać po 22 a dzis wstałam o 8 a w dziń spałam z gabi ponad 2 h nie wiem skad u mnie takie potreby na spanie ale wycieńczenie pewnie zrobiło swoje. Ci do tego samopoczucia to nie wiem skąd moze mam źle dobranie taletki albo nie wiem co to ma znaczyć ale do gina idę .
Dziąkuę za troskę!
KARLITA SAMYCH POGODNYCH LAT RAZEM < Gratulacje z okazji rocznicy!!!!!
Madzienka szkoda zebalony nie wyruszyły ale skoro i tak warto było pojechać to super. jak Julcia reaguje na powiększenie rodzinki?
Misia to niezłe wieści z tym trądzikiem, kochane masz dzieciaki i aż pozazdrościć.
Sunday a gdzie Ty się pakujesz? bo ja coś przeoczyłam
Maltanka aż te listonosze, skargę trzeba złożyć zeby był jakiś efekt
dzień dobry w sobotę;-)
Jestem już na nogach dziś na pełnych obrotach zaległosci z wczoraj odrabiam. Ugotowałam koperkową, Z wygonilam na plac z Gabi a sama zabieram sie zaraz za odkurzanie a potem jeszcze zakupy.
Wczoraj poszłam sać po 22 a dzis wstałam o 8 a w dziń spałam z gabi ponad 2 h nie wiem skad u mnie takie potreby na spanie ale wycieńczenie pewnie zrobiło swoje. Ci do tego samopoczucia to nie wiem skąd moze mam źle dobranie taletki albo nie wiem co to ma znaczyć ale do gina idę .
Dziąkuę za troskę!
KARLITA SAMYCH POGODNYCH LAT RAZEM < Gratulacje z okazji rocznicy!!!!!
Madzienka szkoda zebalony nie wyruszyły ale skoro i tak warto było pojechać to super. jak Julcia reaguje na powiększenie rodzinki?
Misia to niezłe wieści z tym trądzikiem, kochane masz dzieciaki i aż pozazdrościć.
Sunday a gdzie Ty się pakujesz? bo ja coś przeoczyłam
Maltanka aż te listonosze, skargę trzeba złożyć zeby był jakiś efekt
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witajcie
daję znać ze żyjemy... jeszcze choć sama nie wiem ile dam jeszcze radę... urlop mija nam pod znakiem ciągłego chorowania, najpierw kolejna jelitówka, tym razem każdemu dostało się równo i sprawuedliwie. i uwierzcie mi posiadanie jednej łazienki w takiej sytuacji to koszmar no ale...
dotarliśmy do rodziców i Miki zaczął gorączkować, nie wiem od czego... dostaje ciągle leki przeciwgorączkowe i mam nadzieję ze szybko go puści...
mi kończy się cierpliwość do małego marudy, na szczęscie jest mama....
madzienka OGROMNE GRATULACJE!!!!!rośnijcie zdrowo!!!! bardzo sie cieszę
karlitawszystkiego najlepszego dla was z okazji rocznicy!!!!!
wybaczcie że nie nadrabiam, ale po ostatnich nocach już ledwie na oczy widzę....
do domku narazie nei wracamy bo ciagle mam nadziję zę uda mi się odpocząć choć troszkę
życzę wiec udanego weekendu i chyba całego następnego tygodnia
daję znać ze żyjemy... jeszcze choć sama nie wiem ile dam jeszcze radę... urlop mija nam pod znakiem ciągłego chorowania, najpierw kolejna jelitówka, tym razem każdemu dostało się równo i sprawuedliwie. i uwierzcie mi posiadanie jednej łazienki w takiej sytuacji to koszmar no ale...
dotarliśmy do rodziców i Miki zaczął gorączkować, nie wiem od czego... dostaje ciągle leki przeciwgorączkowe i mam nadzieję ze szybko go puści...
mi kończy się cierpliwość do małego marudy, na szczęscie jest mama....
madzienka OGROMNE GRATULACJE!!!!!rośnijcie zdrowo!!!! bardzo sie cieszę
karlitawszystkiego najlepszego dla was z okazji rocznicy!!!!!
wybaczcie że nie nadrabiam, ale po ostatnich nocach już ledwie na oczy widzę....
do domku narazie nei wracamy bo ciagle mam nadziję zę uda mi się odpocząć choć troszkę
życzę wiec udanego weekendu i chyba całego następnego tygodnia
karlita Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ślubu...dużo miłości...
mandziula oby Mikusiowi przeszła ta goraczka i to szybko....zdrówka
maltanka u nas też listonosz często zostawia awizo w skrzynce bo mu się nie chce wchodzić na 4 piętro....
sorry że się nie rozpisuje ale jakoś nie mam weny...czytam was co chwila
karlita do wrzesnia jeszcze trochę czasu zostało....jakieś piwko pożegnalne chyba wypijemy co?????
mandziula oby Mikusiowi przeszła ta goraczka i to szybko....zdrówka
maltanka u nas też listonosz często zostawia awizo w skrzynce bo mu się nie chce wchodzić na 4 piętro....
sorry że się nie rozpisuje ale jakoś nie mam weny...czytam was co chwila
karlita do wrzesnia jeszcze trochę czasu zostało....jakieś piwko pożegnalne chyba wypijemy co?????
Justyna2729
Witam się z Włodawy:-)
Przyjechał brat z laptopem to korzystam;-)
MADZIENKA serdeczne gratulacje!!!! Życzę spokojnych 9 miesięcy:-)
Sunday i jak idzie pakowanie?
Karlita wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu:-)
Antuanet Sto lat!!!
Mirosia niezłe zamieszanie wprowadziła poprzednia ortopedka
Eliza a gdzie Twoja wena?
Ala witaj;-)
Anetka zostaw sprzątanie dla P;-)
Mandziula o jeju znowu mieliście jelitówkę:-(, zdrówka podsyłam
Madziara jak nie znajdzie się właściciel papugi to ją(albo go) zatrzymacie?
Misia boskie zdjęcia:-)
Przyjechał brat z laptopem to korzystam;-)
MADZIENKA serdeczne gratulacje!!!! Życzę spokojnych 9 miesięcy:-)
Sunday i jak idzie pakowanie?
Karlita wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu:-)
Antuanet Sto lat!!!
Mirosia niezłe zamieszanie wprowadziła poprzednia ortopedka
Eliza a gdzie Twoja wena?
Ala witaj;-)
Anetka zostaw sprzątanie dla P;-)
Mandziula o jeju znowu mieliście jelitówkę:-(, zdrówka podsyłam
Madziara jak nie znajdzie się właściciel papugi to ją(albo go) zatrzymacie?
Misia boskie zdjęcia:-)
reklama
sunday_
My juz w domku, dzionek u rodziców, obiadek z głowy, Maks wybiegał się na świeżym powietrzu, napomagał się dziadkowi zabralam to co miałam zabrać, zostawiłam kota i wróciliśmy.
Teraz probuje sie zebrac aby cos robić ale jakos niie ma mnie kto kopnac...
talia jedziemy w gory:-)
mandziula o jej, zdróweczka dla Was!!!
Eliza co się dzieje u Ciebie? Ty nie masz weny?Nie wierze, nie podobne to do Ciebie! Co się dzieje???
Justyna pozdrawiamy z Lublina, super,ze udało Ci się zajrzeć!!! Narazie pakowanie w ogóle nie idzie...jutro pewnie bedzie dziki pospiech
Teraz probuje sie zebrac aby cos robić ale jakos niie ma mnie kto kopnac...
talia jedziemy w gory:-)
mandziula o jej, zdróweczka dla Was!!!
Eliza co się dzieje u Ciebie? Ty nie masz weny?Nie wierze, nie podobne to do Ciebie! Co się dzieje???
Justyna pozdrawiamy z Lublina, super,ze udało Ci się zajrzeć!!! Narazie pakowanie w ogóle nie idzie...jutro pewnie bedzie dziki pospiech