mama mika i olinka
Aktywna w BB
z taką nieśmiałością zapytam jesteście na Nk może
jak tak to zapraszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i pytanie mam do naszej krawcowej anet15 jak zrobic jakies pokrowce na pufy z oparciem. kurcze nie dawno je kupilam a juz sie tak wybrudzily. ale one sa okragle i nie wiem jak cos na to uszyc.
witajcie kobietki! ja tylko na chwilkę bo mam przerwę w pakowaniu... sie i małża bo jutro rano jedziemy do rodziców
życzę więc Wam spokojnych i radosnych świąt, samych pyszności na stole i duuużo odpoczynku
pozdrawiam![]()
Na ciuchu na metce była cena 19zł a że we wtorki jest 50% to dałam za nią 9,50Marta wyglądasz świetnie,i taką suknię trasiłaś w ciuchu?!?!?!![]()
Ja jestem tutaj Logowanie do nasza-klasa.plz taką nieśmiałością zapytam jesteście na Nk możejak tak to zapraszam
Mi jakos sily odeszly, Wojtek nie przyjedzie raczej na kolacje w Wigilie bo robota im sie przedluzy i moze wroci do domu na 22 wiec juz bez sensu zeby przyjezdzal do rodzicow,wiec sama pojade.:-( Normalnie doła zalapalam totalnego, bo i Sylwester tez taki bedziemy mieli!!!:--
-( Nic nie mozemy sobie zaplanowac.:-(
Mój M pracuje w Holandii i boi się ze starci prace bo ciężko jest dużo ludzi wyjechało do Polski i maja wrócic pod konie lutego.
M siedział w samochodzie z chłopakamia ja ze szwagierką na szybkiego poleciałyśmy;-)
, mnie też krew zalewa
jak mam z chłopakami iść i coś kupować
.
Ja jutro też do lumpka skoczę bo zginęło mi gdzieś futerko od kaptura przy zimowej kurtce a bez tego futerka kaptur mi spada przy wietrze a poza tym zimno wpada więc mus jakąś kurtkę w lumpeksie znaleźć z takim futerkowym kapturem![]()
tak sobie myśle że za wysoką cenie się płaci za pieniądze:--(
miałam na myśli te rozłąki samotne święta itd ...
![]()
z taką nieśmiałością zapytam jesteście na Nk możejak tak to zapraszam
mala maruderka mi tego nie ulatwia....nic nie da zrobic,a spi po 30 min i to ze 3 trzemki....ale na swierzym powietrzu to i owszem nawet 3 godziny potrafi,
Maz w domu siedzi,bo zwolnienie ma na tego palca co sobie w sobote zalatwil,ale tez nie pomoze bo mowi ze on teraz inwalidai tyle mam z niego pomocy
![]()
życzę więc Wam spokojnych i radosnych świąt, samych pyszności na stole i duuużo odpoczynku
pozdrawiam![]()
Tak-gdzie obsadzilanet dobrze Cię rozumiem. mój Hubert w wieku Karolinki też tak spał.
a M obsadził Ci chociaż choinkę? bo się wymigiwał![]()
Tak-gdzie obsadzil...tescio dopiero w poniedzialek
...wiec wczoraj wieczorkiem ubralam z Gosia