reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam
Czy widzicie tą pogodę za oknem, a ja się cieszyłam że wreszcie będą białe, mroźne święta:sorry::sorry:
Ja dziś za pieczenie się zabieram, nawet chlebek zamierzam upiec, ale to pierwszy raz i może nie wyjść:cool2::cool2::cool2:
Maja jeszcze do przedszkola poszła coby mi w kuchni nie przeszkadzać:-D:-D
Maltanka ja do tamtego przy stokrotce też chodzę ale mam tej samej firmy czy jak to nazwać naprzeciwko poczty prawie, też można super ciuszki dla małej znaleźć:tak::tak: ( tutaj jak od targu po schodach idziesz i masz małego aldika)

czesc Dziewczyny mojemu Mikołajkowi się Maja bardzo spodobała jak zobaczył jej zdjęcie:-) Ja zaraz jadę do Plazy na zakupy dokupić prezenty muszę ale nie wiem co szczególnie mojej 3,5 letniej siostrzenicy.
Ktoraś z was się pytała czy opłaca się pracować za granica--nie oplącałoby się gdyby nie to że moj M mieszka tam u mamy swojej więc nie wydaje na mieszkanie ani na życie. Naprawdę Polacy, którzy nam wynajmują mieszkania to maja po prostu na przeżycie i mają prace, kórej w Polsce nie mogli znaleść ale i tam jest bardzoo ciężko o prace.
Mój Oli już nie poszedl diś do przedszkola już wczoraj było bardzo mało dzieci u nas, tym bardziej ze ja juz na urlopie jestem więc nie było sensu.

Witajcie,
no i już po śnieżnych świętach, ale może lepiej, bo bezpieczniej - orła na lodzie nie wywinę;-);-) Dziś jeszcze ostatnie przygotowania, a jutro wielkie bieganie, więc pewnie nie będzie czasu na BB, więc już dzisiaj

Tak niewiele nam potrzeba,
by przytulić się do nieba.
Zdrowia, szczęścia, bliskich blisko
i miłości ponad wszystko.

WESOŁYCH ŚWIĄT i szczęśliwego rozwiązania w zaplanowanym terminie

Maltanka ja do tamtego przy stokrotce też chodzę ale mam tej samej firmy czy jak to nazwać naprzeciwko poczty prawie, też można super ciuszki dla małej znaleźć:tak::tak: ( tutaj jak od targu po schodach idziesz i masz małego aldika)

ooo nie wiedziałam, że tam też jest. muszę się kiedyś wybrać.

Ktoraś z was się pytała czy opłaca się pracować za granica--nie oplącałoby się gdyby nie to że moj M mieszka tam u mamy swojej więc nie wydaje na mieszkanie ani na życie.

mama m i o ja pytałam, ale nie chodziło mi o kwestie materialne.:no2: moja siostra była za granicą parę lat, teraz siedzi z 2 dzieci u rodziców, a mąż w Niemczech dalej. młodsza dziewczynka praktycznie ojca nie zna. mój teść też pracował za granicą w młodych latach, podobno jak kiedyś przyjechał do domu to młodszy brat zapytał: "kto to jest ten pan". nie wyobrażąm sobie akiej sytuacji.:no2:

mama m i o a nie myśleliście o tym żeby się tam przenieść do niego skoro Twój M jest u swojej mamy i z mieszkaniem nie ma problemu.

Witajcie!

No i ze śniegu nic nie zostanie do jutra, a myślała że w tym roku będą ładne święta, białe.

pewnie jeszcze wieczorkiem do was zajrzę, ale już składam wam życzonka

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia.

Misia i Mandziulka a Wam dodatkowo życzę szczęśliwego rozwiązania i w miarę mało bolesnego porodu.

Ostatnia edycja:
Ja już na dzisiaj kończę urzędowanie w kuchni, zrobiłam prawie wszystko co zamierzałam, czyli został jeszcze do zrobienia krem do karpatki:tak::tak:
Chlebek nawet dobry wyszedł, zdążyłam jeszcze ciepły pojeść i chyba dlatego boli mnie teraz brzuszek, zaraz mięty sobie zaparzę to może przejdzie:-:)-(

Wlasnie wstawilam mieso do piekarnika-szynke i piers z indyka!:-) Ciekawe co z tego bedzie!:eek:;-):tak:
Ale mamy jesień tej zimy!Masakra a jak mroz zlapie to bedziemy mieli wielkie lodowisko!!!:szok::szok::szok:

reklama
Do góry