reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hello
Ja dopiero po 20 do domu przybyłam po wojażach po miescie i sąsiedzkichh;-) Teraz będę brać się za pakowanie, jutro po pracy jedziemy na komunię do POznania.
Na dodatek pewnie ja będę kierować bo Z sobie cos z nogą zrobił na zawodach, włąsnie jedzie nocnym pociagiem z Koszalina:no:
Ja wykończona, gabrysia ma mega bunt, czegoś takiego to chyba nawet Justyna nie ma:szok::tak::-) apropos jak u WaS?
Do tego ciągle cieknie jej z nosa i lekko kaszle, nie wiem czy to nie alergi o tak w nieskończonośc woda z nosa chyba nie moze płynąć wirusowo????

Elza
no jak to obojętnie koło balonów przerzejść:happy:
Sienio u Was aż tak zatkany nosek? a inhalacji próbowaliscie?
Mirosia jak takie rozmiary olek nosi to rzeczywiscie wyrosł Ci. Córeczkę masz przecudownął GRATULAJE
Karlita Madzienka Maltanka ale miałyscie warażenia ;-)

reklama
witam i ja

przperaszam, ze nie zaglądam codziennie, ale w ciągu dnia siedzimy na dworze, wieczorem trochę nadrabiam prac domowych i padam
w dodatku zaczełam doświadczenia polowe wiec mam darmowe opalanie;-);-)

maltanka super, że H brał udziałw przedstawieniu i się nie zawstydził:tak: brawa dla nieg:tak:o
karlita ale masz cudowną żabkę, wyobrażam sobie jak się czułąś na takim przedstawieniu:tak: :tak:no i brawa dla Norbiego za wielki mały krok:tak::tak:
justyna oj masz buntownika, mój Kola naszczęscie nie miał etapu rzucania sia na chodnik, oby szybko synio się naprawił;-);-)
mirosia mała Marzenka słodziutka:tak::tak: całusiek dla niej:tak:
sienio zdrówka dla was!!!
aneta dla was tteż zdrówka:tak::tak:
sunday oby katarek szybko Maksiowi odpuścił:tak::tak:
elza widze ze spacerek się udał:tak::tak: balonikowy:-D:-D
madziara oby czas na warsztatach minął bardzo miło:tak: :tak:
emilia pytałas kiedyś kto się ptakami zajmuje, ja niestety nikogo nie znam bo ptaki są na innym wydziale u nas tylko rośliny:sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
o rany ale miałam dzisiaj zabiegany dzień...ale za to jaki ciekawy....

ewakuacja przeciwpożarowa niezła atrakcja...straż ratowała dziewczyny z drugiego piętra
:-D:-D:-D
ludzie spoza urzędu oszołomieni nie wiedzieli co się dzieje

zaliczyłyśmy dentystę...trochę płaczu było, jak pani doktor podmuchała powietrzem...ale ząbki polakierowane i zdrowiutkie...
badanie techniczne autka tez zrobione...
później warsztaty - bardzo fajne, Madziarka, Antuanet, Misia fajnie było Was tam spotkać...
wygrałyście coś??bo gratisy niezłe....:tak:
szybka kąpiel i Jula poszła spać a ja w końcu siadłam...

Talia szerokiej drogi i udanej imprezki....

Elza dostałyśmy ręcznie klejone kwiatki z pasków kolorowego papieru
Sunday, Elza co do przedstawienia to na początku mieliśmy zajęcia otwarte króciutkie, później zebranie i jak wróciliśmy do sali to była niespodzianka z okazji DMiT...kilka piosenek + wierszyki recytowane i piosenki po angielsku....

Mirosia słodkie fotki...

Sienio zdróweczka dla Was...

Anaconda jakiegoś masz pecha z receptami...
jak teściowa??dojechałaś do babci??

Justyna Michałek boski a gdzie on tam buntownik;-)

Karlita brawo dla Norbusia!!

spokojnego wieczorku...

Dobry wieczór:-)

M śpi, zasypiał godzinę, J właśnie wrócił i oglądamy TVN:tak:

Sunday ojej a myślałam że u Was już lepiej z tym noskiem, zdrówka życzę!!!

Talia szerokiej drogi i udanej komunii:tak:

Mirosia
skubnęłaś trochę placka ziemniaczanego? Olek pewnie wysoki po tacie;-),

Madziara, Antuanet, Misia, Madzienka super że spotkałyście się na warsztatach:-)

Madzienka
i tak Jula dzielnie zniosła wizytę jak dała sobie polakierować ząbki:tak:
Pochwal się kwiatkiem:tak:

Eliza
oj to dobrze że dzień miałaś spokojny... w tamtym roku też zaliczyłam odpust w kościele MBWW i obowiązkowo wiatraczek nabyliśmy:-D

Mandziula wybaczamy nieobecności:-p, Mikołaj zadowolony z wczorajszego pluskania?

Jutro zamierzamy wybrać się do Skansenu, jak jest ktoś chętny to my będziemy tam po 10:-)

Witam,
nie nadrabiam bo już późno a ja powoli padam,bo zabiegany dziś dzień był...rano pomagałam mamie myc okno, prać firanki, następnie plac zabaw z Natalką, robienie obiadu a jeszcze w międzyczasie wpadli goście:szok: a w końcu warsztaty:tak:madzienka, madziara, Antuanet dziękuję za towarzystwo:tak:gażdżetów do domu naznosiłam i jeszcze segregację zbędnych ulotek teraz robiłam:-D
dobrze,że tej nocy Natalka spała...wstała dopiero o 8:tak:oby tak dalej;-)

a dziekuje bardzo dobrze,dzidzia zdrowiutenka :),wyszedl mi chlopczyk :))
GRATULUJĘ SYNKA:tak:PS.następnym razem będzie dziewczynka;-)gdzie będziesz rodzić?:sorry:

później warsztaty - bardzo fajne, Madziarka, Antuanet, Misia fajnie było Was tam spotkać...
wygrałyście coś??bo gratisy niezłe....:tak:

nagrody tez były niezłe:tak:....madziarka się załapała;-):-)
Karlita brawo dla Norbusia!!a Gabi jaka jest zdolna!!!talent ma po mamie:tak:
mirosia super masz dzieci!!!wzruszyłam sie zwłaszcza jak Olek całuje Marzenkę:tak:
justyna skąd ja znam takie fotki:-Dmusisz to przeczekać:sorry:

nagrody tez były niezłe:tak:....madziarka się załapała;-):-)

Gratulację Madzia...chwal się co tam wygrałaś....

Chalatek gratulacje synka!!!

Justyna pochwale się jak już fotki pozgrywam...ale mam niewiele bo oczywiście mieliśmy profesjonalistę;-) i pstrykał fotki...
zazdroszczę wycieczki do skansenu...sprawdźcie czy nie ma gdzieś ogłoszenia o imprezce z okazji Dnia Dziecka:tak:

spokojnych nocek tym razem

A ja jak zwykle witam z ranka ;-)
warsztaty był bardzo udane - a towarzystwo wyśmienite Misia Madzieńka Antuanet fajnie że udało nam się być w jednej grupie!!!
Po warsztatach udało mi się załapać na gratisa i wygrałam torbę z przewijakiem :-):-p więc mi się poszczęściło...

Anetka i dziękuję bardzo za podwózkę!!! teraz już wiesz gdzie więc nie masz wykrętów :-D;-):tak: jak dzieciaki - spały już jak wróciłaś???

u mnie była siostra z dziewczynkami - i dzieci szalały do 21... później zanim moje się pokąpały zjadły to 22 nas zastała :dry::sorry::eek: nie wiem jak dziś wstaną...

Chalatek gratulujemy synia... ;-) mąż pewnie się cieszy co?

Sunday to wymęczy katar Maksia.... oby wreszcie odpuścił...
A w pracy sytuacja się ustabilizowała???

Talia szerokiej drogi... jedźcie ostrożnie i bawcie się dobrze!!!! i zdrówka dla Gabi!!!!

Justyna ale bym chętnie do ogrodu pojechała... ale jestem znów umówiona z mamą i panią dentystką - tym razem ze mną i M. - jedziemy na zdjęcie kamienia i przeglądy :sorry2:
Ale Wy bawcie się dobrze!!!!

Sienio z tego wszystkiego dabre jest to że Jula tak łagodnie tą szkarlatynę przechodzi... szkoda że akurat teraz :dry: ale choroby nie wybierają...:-( a nie wiesz gdzie ją złapała - w przedszkolu czy mieliście jakiś inny kontakt z chorymi?

Mandziula wybaczam bo wiem jak to jest... sama ostatnio ledwo na zakrętach nadążam... ;-)
Ale będziesz opalona - jak byś z zagranicznych wakacji wróciła :-p

Aż zazdroszczę, ja uwielbiam się opalać a teraz muszę uważać na te plamy.... bo mimo filtrów 50 i tak wyłażą :-:)blink: więc nie przesiaduję na słonku tyle ile bym chciała....

Iwonka pewnie zakopała się w pisaniu pracy... jak postępy??:-p

a Marz pewnie odpoczywa.... ma już chłopaków i mamę do czasu na bb brakuje :-D;-) kiedy wracacie do domku? pewnie na weekend jeszcze zostaniecie u mamy co?

Karlitka jak ze spaniem Norbusia - unormowało się, daje ci rano troszkę odsapnąć??

idę zrobić sobie herbatki... i muszę wmęczyć to żelazo... bleee..... takie mam po nim sensacje żołądkowe że lepiej nie myśleć...:dry::eek::blink: ale co zrobić jak wyniki nadal nie są idealne...

witam sie z kawka i bułeczka turecka
wyjechałam dzis pozniej ale na szczescie dla mnie miejscówka jeszcze była i parkowałam tyłem oj sie nakrecilam
:-D
Mackowi wychodza zabki jest marudzinski wyszły mu na gorze lewa 2 i 1 a teraz prawa strona, dziwnie nie:-)
poczytam co u Was bo wczoraj nie miałam czasu anie w pracy ani w domu, po poludniu chcialam prasowac ale tak mi sie słabo zrobiło tchu brakło ze ubrałam szybko Macka i poszłam na dwor a jak mi sie lepiej zrobiło to oplewiłam pol rzadka marchwi wiecej mi mały garagamel nie dał:-)

reklama
mirosia zdjecia małej cudne, aż mi sie przypomniało rok temu jak Macius był malutki:tak:+
justyna to masz buntownika w domu, oby jak najszybciej mu przeszło, moja Asia nie buntowała sie ale kiedys cyrk nam w Naęłczowie urzadziła kolezanki córka, nie chciała isc tylko połozyła sie na alejce i lezała a wszyscy ja omijali po trawniku idac bo lezała w poprzek:-D
aneta dobrze ze juz lepiej u Was, jak pierozki?? udały sie
charleta gratuluje synia
madziara nagroda w sam raz na czasie super, jak prace w ogrodzie??
anaconda jak tesciowa?? z tym receptami fakt przesadzaja..... oj tam, Ty stara??...no co Ty;-):tak:
talia szerokosci i jezdzcie ostroznie
mandziula ja tez ledwo wyrabuiam na zakretach a o 21 to juz padam razem z dziecmi , na dodatek w ten weekedn mam zjazd:no:
madzienka mieliscie cwiczenia pozarowe, z tad te syreny wczoraj na miescie na okrągło, ale poz tym to były 2 wypadki, wczoraj na okrągło cos wyło straz policja karetki
misia jak sie czujesz?? okna myłas:szok:
iwonka jak praca??

Do góry