reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Michałek spi już od 2 godzin:-), szybko padł, biedak mało spał w dzień i jeszcze basen go wymęczył.

Sunday dobrze ze z Maksiem lepiej:-)

Karlita my też jesteśmy dumne z Gabi:-)

Eliza a o której byłaś w lidlu?? Ja byłam przed siedemnastą:tak:

Misia wow jakie Natalka ma piękne oczka:happy:

Anet zdrówka zyczę dla Gosieńki:tak:

Madzienka Julia wypluskana?

Atali przekopałaś się przez prasowanie?

reklama
Dzień dobry spioszki....wstawac wstawac...dzisiaj ciut chłodniej ale i tak fajnie za oknem...

ja piję herbatke i za chwilke urywam się na przedstawienie Juleczki....

Justyna
dzieki Jula wypluskana i zjeźdżalnia zaliczona:tak:

Karlita super ja tez jestem dumna z Gabi....

Sunday widziałam super reklama...zdróweczka niech katar da spokój...

Maltanka jak przedstawienie??

Anet zdróweczka dla Gosi...

Anaconda jedź ostroznie...jak tesciowa czuje sie??i kiedy ma ten zabieg??

Madziarka co u was??

miłego dnia

Hej, My już po śniadanku, M bawi się a J jeszcze dosypia:tak:
Ogarniemy się i wyjdziemy na spacerek.

Eliza aha my byliśmy przy Andersa:tak: A jak u Ciebie w pracy, jak twoja przylepa i ta dziewczynka co kupki robi uspokoiły się już?

Madzienka udanego przedstawienia i pochwal nam się fotkami:-)

Maltanka
a jak u was było?

Witam z rana :-):-)
No tak jak ja na wieś wyjeżdżam to robi się chłodniej :crazy::crazy:
Trzymajcie za teściową kciuki bo dzisiaj ma ten zabieg i jak podczas badania wykryją że ma pozapychane żyły to jak się zgodzi to od razu będą jej przepychać, przynajmniej tak jej tłumaczył lekarz :tak::tak: od rana nic już nie może jeść, podłączają ją pod kroplówkę i czeka na swoją kolej bo podobno na dzień robią tych badań ok. 10 :tak::tak: ale wiecie co mnie bardzo zdziwiło?! Na całej kardiologii nie ma nawet jednego tv :szok::szok::szok::szok: a Mai wczoraj tak dobrze w szpitalu było ze buty ściągnęła i położyła się na łóżku teściowej i wcale nie chciała stamtąd wracać :-D:-D
A wczoraj na wieczór coś nam się komp popsuł, nic nie można było otworzyć bo jakiś niby antywirus wyskakiwał i kazał się kupić :angry::angry: no siedziałam ze 3godz. i próbowałam go zdemaskować :angry::angry: byłam nastawiona ze dzisiaj format mnie czeka a tu niespodzianka bo komp uruchomił się normalnie :-D:-D:-D oj ale ja muszę znaleźć tego intruza i go wywalić na dobre :-D:-D:-D
Karlita widzę że mamusia dumna z córusi :-D:-D:tak::tak: ja uwielbiam takie przedszkolne przedstawienia :tak::tak:
Madzienka powodzenia na dzisiejszym przedstawieniu, zapewne tobie też łezka w oku się zakręci :tak::tak: my mamy dopiero 30 maja :tak::tak:
Elza to dobrze ze tak krótko czeka się na to badanie, nie będziesz się niepotrzebnie stresować :tak::tak:
Maltanka a jak u ciebie po przedstawieniu? :confused::confused:
Anet no to nieźle i twoja się naczekała :szok::szok: moja mówiła że jak jak wyszłam o godz.14.30 to ona zaraz łóżko dostała :tak::tak: zdrówka dla Gosi :tak::tak: jednak nie uchroniła się przed antybiotykiem :-:)-(
Sunday reklama super :tak::tak::tak: a Maksio chodzi do przedszkola czy w domu siedzi? Wzięłaś w końcu zwolnienie? :confused2::confused2:
Misia no dobra Natalka z tym talentem :-D:-D a wersja jako dzidziuś przebija wszystkie :-D:-D:-D

Witajcie.

Chyba uda mi się nie brać antybiotyku, gardło już coraz lepiej, tylko te uszy zatkane od kataru, bo i nos przytkany, ale już się nie leje z niego. Ola też widać do zdrowia wraca, katar się zmnmiejsza, tylko czasami zakaszle, ale to tak jakby ją drapało w gardle. Wczoraj jak zasnęła to zajrzeliśmy jej w buzię, bo jak je to płacze, i ookazało się że oprócz rozcięcia pod wargą ma tak nisko pod dziąsłem drugie rozcięcie i to ją tak boli przy jedzeniu, więc przez parę dni będzie jadła papki. Zmykamy do sklepu po ziemniaczki na pierogi ruskie.

Madzienka
miłego przedstawienia u Julki

sunday dobrze że u Was ze zdrówkiem już lepiej

elza wszystkiego najlepszego dla Czarka

atali wszystkiego najlepszego dla Szymka

anet zdrówka dla Gosi

misia ślicznie Natalka wygląda w tym wózku

karlita super że tak się udało przedstawienie

anaconda to się teściowa oczekała na przyjęcie, trzymam kciuki, nas to czeka w poniedziałek, jak ojca zawieziemy do szpitala

maltanka ale Ci się fachowcy trafili, a proponowałam Ci swojego, co???

antuanet super że z Wiki już lepiej

Justyna u mnie często tak jest, że jak Ola zasypia to młody sąsiadów zaczyna jeździć motocyklem po podwórku w tą i z powrotem

Madziarka nie szalej tak w ogródku

mirosia nie stresuj się tak tym karmieniem, Ola też tak miała że potrafiła całą noc przespać bez pobudki

Atali nawet myślałam czy by do ciebie nie podskoczyć bo ja mam Dziadków na Tatarach :-)
następnym razem kochana!!

Anet zdrówka dla Was!!

maltanka jak przedstawienie u Was ??

anaconda powodzenia w szukaniu intruza :-)

Madzieńka ale Ty niecierpliwa jesteś :-) wczoraj już nie miałam siły po gościach a i jeszcze moja mama wpadła do dzieciaków z prezentem i musiałam ich pilnowac zeby się nie pozabijali :szok::confused2:

jak tam o której Wy macie przedstawienie ???

moja żabka :-)

zabciab.jpg

elizka
dostaliśmy ramki ręcznie robione i wyklejane przez dzieciaki, w środeczku ze zdjęciem :-)

ram1.jpg

:ninja2::rofl:

Witajcie

U nas przedstawienie super, myślałam, że Hubert przesiedzi u mnie na kolanach bo tak było ostatnio z przedstawieniami i tak się umówił z panią, że jak nie będzie chciał brać udziału to przyjdzie do mnie i się będzie przyglądał. A tu wchodzi uśmiechnięty z dziećmi tańczy, śpiewa itp.
:-) w przerwach między piosenkami nawet coś swojego zaczął śpiewać:-D a dostałam broszkę robioną z masy solnej i kartkę z wielkim serduchem.:tak:

A po przedszkolu przesiedzieliśmy do wieczora na placu zabaw i zawieraliśmy nowe znajomości:tak: Także przyszliśmy do domu tylko na kolację i spać.

A teraz czekam na panów z gazowni mają mi przyjść licznik zakładać.

madzienka
tak my też do tej p. dentystki chodzimy ps. pisz jak po przedstawieniu?

misia trochę wyrośnięty ten noworodek:-D

atali gdzie wy tą działeczkę macie?

justyna pieczesz coś fajnego może? bo ja bym coś upiekła, ale brak pomysłów
anaconda szybko wracaj z tej wsi;-)

aneta super, że obejdzie się bez antybiotyku

karlita super żabka

reklama
jestem....
zajęcia otwarte rewelacja...jestem zachwycona podejściem nauczycieli do tych wiercących sie maluszków...a maluchy bombowe w rozwiązywaniu zadań matematycznych(bo na takich zajęciach dzis bylismy) a później to juz dużo dmuchania w oczy było żeby nie poryczała sie i żeby chlipania nie było słychać na filmie:-D:-D:-D
jestem dumna z mojego przedszkolaczka..a tatus jaki dumny...
;-)

Karlita a tam od razu niecierpliwa...ciekawa...
fotki śliczne...

Maltanka a Ty pochwalisz się fotkami...
brawo dla Hubercika!!

u nas dzisiaj ćwiczenia przeciwpożarowe wiec mam nadzieje że uda mi się z nich urwać:-p

Do góry