reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczyny :)

Bardzo przepraszam, ze sie tak bezpardonowo wtracam, ale chcialam sie Was zapytac czy znacie moze i czy macie namiary na dobrych fryzjerow (chodzi o uczesanie wieczorowe) z dojazdem do domu z Lublina?

Jezeli mozecie pomoc to prosze o info na priv (zeby nie zasmiecac Waszego watku)

Pozdrawiam serdecznie,

Kasia

reklama
hej dziewczyny ja tak na chwilkę.... skoro nie mogę mówić to i napisać nie mogę :-D:-D:-D a tak serio to nie mam na razie czasu... może wieczorkiem się uda....
głosik jest jeszcze gorszy niż wczoraj ale daje radę....
pozdrawiam

chalatek witaj.... czytaj pisz a zobaczysz jak szybko się wciągniesz.... tak było ze mną... pozdrawiam

Witajcie
Jak to dobrze, ze juz piatek, tylko czemu musze jutro isc do pracy?:confused2:
sunday nie to nie Emanuela, ona jest ok i do dzieci bardzo cieplo sie odnosi:tak:
maltanka mi sie wydaje, ze niektóre zakonnice zdecydowały sie na, to bo ich nikt nie chciał:-p tak bylo chyba z ta wrzeszczącą:tak:;-)
madziarka oby udało Ci sie wyleczyc Julka, bez zapraszania lekarza:tak:
marz co to za ukrywanie sie?:-p

Zasiadłam na chwilkę, bo idę oglądać film:tak: Popijam dobre piwko, dziś odkryłam Starovar limonkowy, jakies czeskie piwo, są jeszcze malinowe i jabłkowe:-)

Anaconda
no wolny dzień musiałam jakoś wykorzystać;-) zaszyłam się w kuchni i pichciłam, także obiadek wyszykowałam i dla Cypka i dla nas, a i szarlotkę upiekłam jak Cyprian spał:-) a co Ty miałaś za "gościa" porannego?

Justyna, Sunday
super że Bugi udane, też bym się chętnie wybrała, tym bardziej, że dziś miałam wolne, ale akurat 10 to pora drzemki Cypka no i tak nijak z nim wyjść:tak:

Atali a co Ty tak jak po ogień:-)?

Chalatek witaj, podczytuj nas na bieżąco, to się wciągniesz;-)

Elza a co się dzieje z Twoim głosem??

Lecę, Wasze zdrowie ;-)

Witajcie, w końcu w domu....u nas dzisiaj zabiegane popołudnie....ale udane...zaliczyliśmy sesję z GW, znowu trafił nam się ten młody fotograf...jakie będą rezultaty zobaczymy;-)na komunię wyszykowani, pazurki zrobione...więc spokojnie jutro możemy jechać na działkę na grilla...ktoś chętny??;-):tak:ja już pierś kurczaka marynuję, zobaczymy co z tego wyjdzie...
Wybaczcie że nie dotarłam ale nie miałam już siły...

Sunday, Justyna, Ewa
...super że spotkanie w Bugi udane...dużo było ludzi??

Marzenka, Anaconda
oj Wam to zazdroszczę...chyba muszę o jakimś urlopiku pomyśleć...:-p:-p

Iwonka zdróweczka ja właśnie otworzyłam czarnego reddsika...muszę spróbować tą nowość...

Chalatek witaj i napisz coś więcej o sobie...gdzie mieszkasz, co porabiasz...

Elza co z twoim głosikiem....

Justyna dzięki, dzień zleciał dosyć leniwie...a wy już w drodze...udanego weekendu

Anaconda jak Wasza popołudniowa imprezka...udana??J nie przestraszył się autobusy...teraz mamy mega nowoczesne pojazdy, gadające...:-D:-D

miłego wieczorku i spokojnej nocki...

witam,jestem z Lublina,jestem młodą mamą w 5 miesiącu :)

witaj....

dzis znow mnie glowa bolala,ale po poludniu jakos przeszlo,ze nawet trawe na podwórzu wykosilam.....
Tesciowa wrocila do domu ze szpitala dzis,ale ma jeszcze odpoczywac,bo zabieg byl dos powazyn i trudny...wiec ma uwazac na siebie......
Anaconda,moja tez byla na koronografi wczesniej i wlasnie po tym badaniu zalecili jej plastyke naczyn wiencowych(ktora miala teraz robiona) na bajpasy sie nie zgodzila,wiec zobaczymy jak to bedzie,podobno zabieg byl ciezki,bo niedroznosc byla przy samym sercu i ciezko bylo ja przepchnac,ale dali na szczescie rade

Karola mi padla ok 20 spac,ale w poludnie nie spala,ciekawe o ktorej wstanie rano?...

Znacie jakas diete(cud moze byc...hi,hi.....najlepiej) na schudniecie tylko zeby efektow jojo nie bylo potem no i zeby sie nie glodzic strasznie....bo musze sie wziasc za siebie......nie tylko z powodow estetycznych ale i zdrowotnych.....

Iwonka, jak po ogień, bo przeczytałam, że mirosia sie stresuje, a dzieciaki połozyłam i trzeba było ten sajgon co zrobili ogarnąć :D

I tak mnie łeb napiernicza, że wymiekam i zaraz spac ide..... a miałam jakies maski na ciało nałożyć, ale chyba nic z tego... No nic lece sie wykąpac, moze mi sie poprawi:confused2:

Madzienka to zdrówko i udanego działkowania;-)

Atali miłych kąpieli, to ja idę nałożyć maskę na stopy:tak::-)

Dobrych nocek...

reklama
Witam,
zaglądam bez nadrabiania ale wpadłam jedynie podziękować wszystkim BB-ciotkom za piękny prezent, organizację spotkania no i Waszą obecność:tak:buziaczki dla wszystkich:tak:
karlicie dodatkowo jeszcze za superowego kota dla Natalki:tak::-)
maltanka dzięki za transport:tak:
mam nadzieję,że wszystkie dotarły już szczęśliwie do domu:tak:

Do góry