reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Anaconda pokaż się!!chcemy zobaczyc nowy image..

dołączam się do prośby.... Anaconda nie daj się prosić :tak:;-)

:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::-p:-p:-p:-p:-p
teraz się z wami nie spotkam dopóki mi włosy nie odrosną czyli gdzieś koło jesieni :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p
właśnie jem obiadek i zaraz muszę mykać po Maję a potem razem zaczekamy na babcię
Motylla cudne twoje chłopaki, a Krystek jakie ładne ząbki pokazał :-):-)

anaconda pokaż się pokaż :-p:-p:-p

madzienka ty urzedowy leniu, naciąsz aby budżet na telefony i kto za tyo zapłaci co ??????:-D:-D:-D aaa i jeszcze na internecie siedzisz:-D:-D:-D

madziara nie zazdroszczę popsutego autka, najgorsze są takie zaskoczenia z rana co nie

anetka my mamy zrobić fiberoskopię na ten migdałek, ale co wam pediatra powiedział, na migdałki itp to raczej laryngolog kieruje, no i podstawa to tympanometrię musielibyście zrobić. a Ola ci chrapie w nocy/ śpi z otwartą buzią?

ja musiałam jeszcze wyskoczyć na miasto. także na zana, potem szybko na dworzec pkp i zeszło mi 2,5 h :sorry2:z
araz po małego do przedszkola i jeszcze barszcz muszę dogotować

:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::-p:-p:-p:-p:-p
teraz się z wami nie spotkam dopóki mi włosy nie odrosną czyli gdzieś koło jesieni :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

co???czyli wizerunek tylko dla wtajemniczonych:-D:-D
ja zaczaję się na ciebie przy Biedronce :-p:-p:-p

madzienka ty urzedowy leniu, naciąsz aby budżet na telefony i kto za tyo zapłaci co ??????:-D:-D:-D aaa i jeszcze na internecie siedzisz:-D:-D:-D

o nie wypraszam sobie...rozmawiam przez prywatny.....;-)

Zdrzemnęłam się z Olą, ale jeszcze gorzej było jak wstałam, dopiero kawka mnie jakoś postawiła na nogi.

maltanka ja nie wiem czemu on wspomniał o tym migdałku, za tydzień mamy wizytę u laryngologa to zapytam

anaconda to aż takie drastyczne cięcie było????? tylko nie mów że na łyso :-D:-D:-D

Motylla fajne te Twoje chłopaki

aktualne
IMG_5533.jpg

z Olą w ciąży, na tym samym etapie
IMG_0162.jpg

i jeszcze Ola
IMG_5491.jpg

Witam i ja! Ale mialam dzien!Nosz 23 dzieci już, a jutro pewnie bedzie wiecej i tak na bank do konca maja. Rozdarte dzieciaki, wszędzie ich pełno :baffled: Ale dobrze,ze juz w domku:tak:

A co do spodni to nie krótkie, tylko długie ze ściągaczami- takie alladynki:-) Myslalam ze dzisiaj podjade wieczorkiem do leclerka ale W MUSI na siłownie pójść:evil::evil:

karlita ale masz poszkodowanego w domku ;-) dobrze ze juz gorączki nie ma:tak:

misia ale się Natalka wymęczy:-(

maltanka pakujecie już się?super!!!:-) tzn,ze co zostajesz tam w pracy???

Madzienka dobrze,ze wizyta nie bolała,tylko szkoda,że portfel tak poczuł :baffled:

anaconda jeszcze nie, mysle ze dopiero w przyszlym tygodniu pójdziemy:-) i jak wizyta tesciowej u lekarza?zostaje na noc?

anetka współczuje nocki!
śliczne brzuszki (chyba aktualny wiekszy niz z Ola?) !!! naprawde! i jaka Ola poważna:-)

Madziara to mialas dzien :-) a co kupowaliscie w Wawie? I jak Julo odebrany???
A takich harców to zazdroszcze!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Motylla super fotka :-)

Beatka pokaż się pokaż! nie ma co się ukrywać bo bardzo ładnie wyglądasz!!!!

Witam sie i ja po weekendzie w poniedzialek zaczelam was podczytywac ale ciezko sie wbic.......:baffled:dodatkowo nowe tematy i dylematy stanely mi na drodze...m.in.kolezanka kt wrocila do pracy 3 m-ce temu wsadzona w bagno przez dyrke uciekla zachodzac w ciaze.....zwalniajac osiedlowa nianie.....wiec czuje ze powinnam sie z nia spotkac bo sama mozna powiedziec do mnie idzie
....wiem ze chce wiecej niz od kolezanki bo biuerze baaardzo malo ale jak spelni moje oczekiwania to zdecyduje sie na nia do wiosny przesuwajac miejsce w zlobku.....:-)ale zobaczymy czy nie przesadzi:-D

Cos tak myslalam w weekend czy przypadkeim Mirosia nie urodzila......Mirosia GRATULACJE!!!!!!

(swoja droga dziwnie sie mi czyta jak witacie Marzenke bo mam wrazenie ze to do mnie:-D:-D:-D:-D:-D)

Sunday a ja jak patrze na opiekunki mojego M mam wrazenie ze one takie cieple i "kochaja" te maluszki mam nadzieje ze po powrocie do domu nie zmieniaja az tak swojego nastawieni.....czy Ty w przyszlym roku masz maluchy czy nadal ciagniesz swoja jeszcze grupe?????
Anaconda nowy image i Ty sie nie chwalisz tylko jakies tajne prezentacje?????????:-D:-D;-)
Maltanka potwierdzam co jak co urzad nie jest naciagany przez Madzie:-Dtrzymam kciuki za posadke....
Justyna tak w Ludwiku bylas??????to moze mojego M rozrabiajacego widzialas??????:-D
Karlita wooooo jaka zdrapka:zawstydzona/y:
Misia zdrowka dla Natalki....
Madziarka czekam na wiesci od lekarza aby cie nie uziemil w szpitalu........
Aneta no tak z Ola mialas mniejszy brzuszek ale ten jest fajowy bo faktycznie nozki szczuple a brzuszek roscie:-)a czy macie juz wybrane imie????????

No to sobie popisalam juz mnie M ciagnie do zabawy w lekarza:baffled:pa pa

reklama
marz to kiedy wracasz do pracy?
A co do nastawienia?to ja nigdy go nie zmieniam,ale fakt jest taki że jestem zmeczona i choćby nie wiem ile mieć cierpliwości i powołania to zmęczenie bierze górę...:baffled:
A co do grupy to nic wiem,bo nie wiem czy w ogole bede tam pracować...

Justynka co u Was?

Madziarka jak wizyta???

Ostatnia edycja:
Do góry