reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z samego rana:tak: Wstawać śpiochy:-) Ja wiem, że pogoda nie zachęca ale jak brakuje słoneczka to trzeba je sobie samemu stworzyć:-);-)

Mandziula współczuję sprawy z tym napletkiem, co lekarz to teoria, ale matka i tak chyba czuje najlepiej;-)

To lecę przyszykować jakieś śniadanko dla mojego Marudy i zajrzę później z kawką, jak się już obudzicie:-)

reklama
słooooooooooooońce kto zabrał słooooooooooooooooooońce!!!!!!!!!!!!

ja na szybko bo muszę małą zbierać do przedszkola :-)

rezerwacja potwierdzona :-) ale sie spotkanie szykuje wow wow wow :-) :-D:-D:-D:-D

Atali Aneteka zdróweczka dla Was!!!!

elza to dopiero moja druga publikacja i tym razem to nie artykuł tylko wtrącenie co do odpieluchowania ;-) ale jakieś 3/4 strony moje ;-) :-p:-p:-p kupić można w większych trafikach, kolporterach. Ja swoją wczoraj w kiosku kupiłam.

sunday super ze wyniki dobre :-)

mandziula współczuję problemu z siusiakiem sama nie wiem czy u Norba nie będzie tego problemu :confused2::confused2:

iwonka wow bieganie :-) super :-) ze też masz zacięcie ;-)

misia gdyby był artykuł to bym sie chwaliła a tak ;-) ;-)

iwonka
ja tam na generalne porządki nie mam czasu i tego sie będe trzymać ;-) pewnie jakbym na BB nie siedziala to bym miała czas ;-) :-p:-p

Gabi juz posłana do przedszkola
pisze i pisze tego posta ;-)

Fogia kombinuj kombinuj :-) a Ty w lublinie będziesz ????

Talia Antuanet jak Wasze zdrowie ????

ooo słoneczko się przebija

miłego dnia i do wieczora :-)

Witam i ja :-):-)
No no dziewczynki sprężać się dzisiaj w dzień żeby wieczorem każda była gotowa na spotkanie :-D:-D
Ja mam dzisiaj alergologa więc wreszcie moje "kichania" się skończą :tak::tak:
Co do banku to rezygnuję z BZ WBK a przechodzę do GETIN BANK-u :tak::tak: dopóki mi nie przyślą karty z nowego to dam sobie spokój a potem pojadę jeszcze raz osobiście do starego i wypowiem im umowę :tak::tak:
Mandziula odciągaj pomalutku codziennie i może uda się uniknąć zabiegu :tak::tak:
Karlita no no szacun za chęci robienia takich różności, mnie ostatnio Maja meczy żebyśmy zrobiły z kartonu domek dla kucyków :-D:-D:-D
Misia mi się bardzo podoba ta sukienka :tak::tak:no i cena też przystępna :tak::tak:
Mirosia wypoczywaj ile się da :tak::tak: no i zmobilizuj męża żeby wcześniej wracał do domu jeśli oczywiście ma taką możliwość :tak::tak:
Sunday super ze wizyta u gastrologa zaliczona i dobre wieści, no a dajesz Maksiowi jakieś leki czy nic? Nadal ma taki wzdęty brzuszek? :confused2::confused2:
Justyna jak tam sufit w łazience, zrobili coś sąsiedzi? :confused::confused:
Elza i przez takie matki inne dzieci chorują :crazy: u Mai w przedszkolu to jak się pójdzie w okresie jesienno-zimowym to w szatni tylko słychać kaszle i katary, chociaż jak dyrektorka to usłyszy to zaraz na cały głos komentuje że trzeba do lekarza się wybrać bo dziecko chore i będzie inne dzieci zarażać
Anet zdrówka dla was, oby Karolcia się uchroniła :tak::tak:
Atali wydaje mi się że u was limit na choroby wyczerpany :szok::szok:

Witajcie, my już po śniadanku, Jula w przedszkola....z oczkiem już ok:tak:

Misia sukieneczka super i cena jak na ciążową całkiem fajna...

Sunday super że wyniki Maksia w porządeczku:tak:

Elza oj ludzie są nieodpowiedzialni...jak moje chore to i inne mogą być chore:baffled:

Mandziula a może skonsultuj go jeszcze z tym siwkiem....maść elma to maść znieczulająca...

Justyna jak Wasze zalanie??

Anet zdróweczka dla Was....

Antuanaet, Talia
jak Wasze samopoczucie???

przede mną prasowanie, więc
miłego dzionka

p.s. dla zainteresowanych...możliwość zamówienia próbek Johnson'sa

Ostatnia edycja:
misia sukienka super:tak:hmmm skarżypyta mówisz, u nas znowu jest "to nie ja to tata, albo mama" i zaczyna się wtedy tłumaczenie:-D żeby tylko chłopak adwokatem nie chciał zostać:-D oj nie...

mandziula i dobrze zrobiłaś, że nie zgodziłaś się

anaconda to dzisiaj tez poza domem

madzienka dobrze, że z oczkiem Juli już ok

Witajcie

Gdzie słoneczko, ja chciałam dzisiaj choć trochę na dwór wyjść, bo szału dostajemy w domu. Coś mi Hubert dzisiaj z rana skarżył się na ucho:sorry: Laryngolog mówiła że po pozycji leżącej może tak być, dałam mu Ibufen, bo on przeciwzapalny jakby co...gorączki nie ma to mam nadzieję, że tu nam nic nie będzie, kurczę kiedy te choroby się skończą...

i awantura w domu, bo samochodzik gdzieś zginłą, no coś mnie trafi zaraz na szukanie tych samochodów, codzienie to samo:angry:

Witam sie i ja......slonko sie przebija na spacerek troche za zimno wiec chyba pojedziemy na zakupy;-)tylko niech moj maluch sie obudzi aby byl w humorku.....

Nam wczoraj cos padlo w lodowce dzisiaj mija rowno 5lat jak ja kupilismy i jakby byla normalnie zaprogramowana....:baffled:jedzenie mam na balkonie ale najgorzej ze w zamrazarniku mialam mieso praktycznie zeberka troche sporo i owoce a reszta to juz niewazne...i wiec dla P pieka sie zeberka w rekawie i do ryzu dzisiaj koktajl truskawkowy......ale najbardziej przeraza mnie koszt naprawy tej lodowki az nie chce myslec:no:

Iwonka Ty to jestes pozytywnie nastawiona do zycia:-)o kt jedziesz do chaty zabrac Cie bo ja jade jeszcze samochodem:sorry::baffled:tylko ze ja w zaleznosci od B czy bedzie chcial wspolpracowal wyjade ok 19.30.....
Mandziula u Nas juz zszedl P zawsze podczas kapieli mu zciagal i nawet nie wiedzialam ze az taki efekt to da....
Karlita a dleczego myslisz ze mozecie miec z tym problem cos lekarz wam mowil bo jeasli nie to nie znaczy ze kazdy chlopiec musi o miec......dziesiaj zakupie Dobra Mame......
Madzienka Ty znowu prasujesz:-)Co u Madzi wychodzi ze szpitala???????
Maltanka no to zycze aby za dlugo sie to nie przeciagalo i abyscie juz byli u siebie....oj te wasze ucho zdrowka dla Was i powodzenia w szukaniu samochodzika:-)
Mirosia jak M przychodzi to gary moze Jemu zostaw malo masz w ciagu dnia????????:sorry:
Elza no wlasnie dzieki takim rodzicom sa infekcje w zlobkach i przedszkolach......:no:no juz zeby az z tak zaawansowanym katarem chodzic to szok.....
Talia no wlasnie chwal sie co to za praca.....
Anaconda Ty to kichasz na kielicha.....:-D
Motylla 4 dzieciakow no ladnie sobie poradzilas.....
Atali jak Ty sie czujesz?????
Fogia kombinuj kombinuj.......
Sunday super ze u gastrologa wszystko ok.....

Ostatnia edycja:
Cypek śpi, więc zasiadam z kawką:tak: Dobrze, że takie duże spotkanie się szykuje, bo w przeciwnym razie mogłabym Was nie poznać, a tak chyba nie ma takiej możliwości:-)

Marzenka z tymi gwarancjami to tak jest, że psuje się wszystko dzień po gwarancji:baffled: PW

Karlita super, że znowu coś napisałaś do gazety, aż muszę zakupić:tak:

Mandziula tak się właśnie zastanawiam, że nam lekarz na każdej wizycie mówił, żeby tak odciągać i myć tam, ale jakoś jak próbuję to nie potrafię tego zrobić:baffled: a później chyba mogą być takie problemy jak u Was...

Mirosia ja też tak lubię z samego rana sobie wszystko porobić, bo jak zostawię na później to mi się już nie chce:sorry: Lody zajadasz, mniam:tak: o Grycankach pomyślałam akurat:-D

Maltanka owocnych poszukiwań samochodzika:tak:

Madzienka miłego prasowania;-)

Anaconda hehe Marzenka ma rację, Ty pewnie na kielicha kichasz:-)

Nie wiem czy znacie taką stronkę z promocjami dla dzieci, ale może okazać się przydatna PromoBaby.pl

reklama
Do góry