reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziękuję że zapytałyście o moje zdrowie. Jakoś jest ale niespecjalnie bo cały czas piję teraflu i nalewkę czosnkową z Gabrysia, gardło mnie nadal pobolewa.

Dziś miałyśmy wariacki dzień rano żłobek, gdzie Gabi chwilkę z dziećmi się pobawiła ja przesiaedziałam na korytarzu i płakałam:-( Musze być silniejsza :sorry: potem jeszcze po receptę do przychodni bo zgubiłam na atropinę i trzeba było pediatrę rosić, potem Gabi z nianią została a ja na badania i lekarz medycyny pracy. badania przeszłam pomyślnie a bałam się bo to pierwsze wyniki od ciąży wcale morfologii nawet nie zrobiłam przez 2 lata:zawstydzona/y:

Już nie ma odwrotu od poniedziałku zasuwam na 7.30 na naszego szpitala. będę referentem.
jesetem pewna że wpadnę w wir pracy to sie tak zamartwiać nie będę o mojego kwiatuszka.

Madziara cudownie że się zlitowali i jesteś już w domku, niech się dzieci cieszą z mamy!! Odpoczywaj i kuruj się żadnego chorrowania!!!

Sunday no te weekendy mogłyby być dłuższe też tak sądzę, ja tez zostałam w domu żeby coś porobić i jutro firanki upiorę to jak wróci to będzie prasował:-D

Maltanka wyobrażam sobie to codzienne szukanie tych samych zabawek ja też tak mam;-) a świetną zabawe miał w kuchni Hubercik, a serniczek mniam

Motylla
dobrze że tak sobie radzisz z taką ekipą, dzieki za pozdrowienia od Aluślki

Misia super sukienka, a skarżypyta z natalki niezła:tak: na sasaiadkę to lepiej uważajcie na przyszłość
Marz szkoda tej pralki te rządzenia są zaprogramowane chyba na 5 lat:crazy:

Dobra dziewuszki ja sie kładę bo jutro sama z Gabrysią i porządkami:oo2:

reklama
Witajcie po miesiącu (albo i więcej - ups) nieobecności:-)

Dziękuję dziewczyny za miły wieczór, oj bardzo mi tego brakowało!!!
Było super!
A teraz spokojnej nocki i udanego weekendu!

Ja również bardzo dziękuje za spotkanko:tak:, jeszcze do tej pory buzia mi się śmieje:-D. A jak wróciłam do domu to oczywiście już nie spały moje maluchy, czekały na mamę. Ale w końcu padły, jak tylko Radkowi posmarowałam dziąsła to szybko usnął:-), a Krystek to dopiero koło 24 poszedł spać, u nas na łóżku, ale tak to jest jak spał do 20, a mógł się wcale nie budzić tylko spać do rana.
Gon1a, Iwonka, Mirosia, Eliza: Miło było was poznać:tak:
misia: Bardzo ładnie wyglądasz:tak:, widać, że ciąża ci służy:-)
Eliza: Niezłą masz gromadkę w przedszkolu:-D
Anaconda, Maltanka: Zamówiłyście sobie jeszcze po piwku czy tamto było ostatnie:confused::-D
Anaconda: A z czego ty się odchudzasz:confused:, bo ja nic nie widziałam u Ciebie. Chyba, że winnym celu ją stosujesz:laugh2:
Miałam coś jeszcze napisać ale wyleciało mi z głowy i oczy mi się kleją, więc tylko dopiszę:
Kolorowych snów życzę:-)

odsypiacie ??????????????

Madziarka witaj w domu :-) mam nadzieję że nic Cie nie bierze odpoczywaj :-)

Talia, Fogia jeszcze będą takie spotkania :tak:

dziewczyny dzięki za super spotkanie :-) Iwonka miło było poznać :-)

Mirosia, Misia Anetka wyglądają cudnie :-) kwitnąco :-)

Anaconda jak tam DUKAN ??? co dzis na obiad ??

Iza dzięki za podprowadzenie hihih jak sie jechało??? ;-)

uwielbiam was babolce :-)

Witajcie....bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie, było BomBowo
Mirosia, Iwonka miło było Was poznać
super grupka nas się zebrała oby częściej udawało nam się spotykać...
;-):tak:

wszystkie szczęśliwie dotarły do domu....???

Misia, Aneta i Mirosia brzuszki cudne:tak:

Madziarka, Fogia, Talia, Emilka szkoda że nie dotarłyście

Elza sukienka fajna ale ja na bonprixie raz się przejechałam i już tam nie zamawiam...

Iza witaj na BB;-)

Madziarka piekły Cię uszy wczoraj, bo wszystkie pytały czy wróciłaś do domu a ja nic nie wiedziałam:zawstydzona/y:
dobrze że już z rodzinką...a dlaczego nie chcieli Ciebie puścić....
i zdróweczka....

Sienio jak wstawało się do pracy???

Antuanet jak Kubuś???i twoje zdróweczko...

miłego dzionka mimo aury za oknem...

Cieszę się że spotkanie się udało... nie było innego wyjścia :tak:;-) szkoda mi że nie mogłam dołączyć... ale same rozumiecie... :baffled:

Dziewczyny
dzięki...

wreszcie w domku :-) Nela była tak stęskniona że od 6 rano nie śpimy bo wstałam na siku a młoda za mną... :baffled:

Do domu nie chcieli mnie wypuścić bo cukry na koniec zaczęły podskakiwać... ale ja byłam umówiona z moją endo kiedy mam się zgłosić - wiedziałam że jak przyjdzie to mnie puści... ale oni mnie nie chcieli słuchac - czekali na pieczątkę endokrynolog... dobrze że udało jej się zejść na konsultację bo inaczej bym była uziemiona do poniedziałku... :baffled: chyba że bym wyszła na własne ządanie...

ale dziś z rana znowu cukier wysoki :zawstydzona/y::-( i jak jeszcze jutro mi skoczy to nie będzie wyjścia jak wrócić do szpitala po insulinę :-:)-:)-:)-:)-(

No nic, nie smęcę... idę cieszyć się dzieciakami i tym że mogę być z nimi w domku dziś...

CUKIER SPOKÓJ TAM!!!!!!!!!!!!!!

Madziarka tak myślałam że jak wrócisz to dzieciaki Cie obskoczą ;-) wow 18sty tydzień zaczynasz... ale ten czas goni :szok:

Motylla
ale masz dzieciaczki nocne marki :-)

Talia zdróweczka!!!! taka pogoda że dużo osób choruje .... Nie rycz mama nie rycz!! Łatwo powiedzieć ja też jak wychodziłam z przedszkola to łzy mi ciekły ale u nas Gabi płakała ojjjj co za czasy :-D:tak:

my też od rana na nogach :-) skończyłyśmy z Gabi pisankę do przedszkola teraz schnie :-)
wysłałam rano E do sklepu bo taka pogoda że nawet nosa dzisiaj nie wychylam o nie nie nie :-)

a miałam okna myć :sorry2::sorry2::sorry2:

ja też przywołuje Madziarkowe cukry do spokoju!!!!!

Talia zdróweczka dla Was....trzymamy kciuki za poniedziałek....
czym będziesz zajmowałą się w tym szpitalu???

Karlita powiadasz okna:shocked2:pokaż pisankę....
i czekam na foty....

my już po śniadanku....u nas dzisiaj było jajeczko:-D:-D:-D

witajciemały mi usnal w koncu ale z pewnoscia sie dzis nie narobie z nimi tzn nie posprzatam
dziewczyny dzieki za spotkanko było b. b. fajne
iza, motylla, iwonka, misia fajnie było Was poznac
madziarka oby cukry sie unormowały dzieciaki stesknione za mama:-)
karlita ja tez mialam w planach mycie okien na sobote :zawstydzona/y:
anaconda i jak spisz jeszcze?? Maja Cie nie obudziła??
marz jak nocka, była pobudka??
ja minue grzebałałam w zamku bo ciemno nie mogłam trafic w dziurke po czym okazało sie ze drzwi otwarte miałam:baffled: dzieciaki spały, maz sie bawił nowa komóreczka i czekał na mnie pobudke miałam o 5 wsadziłąm małemu monka i do 7 spalismy wiec nie najgorzej
cos mnie suszy 2 herbatke pije:-D
ok mykam bo Asia mnie wzywa
Maltanka my tez szukamy zabawek aktualnie telefon ksiezniczce zginał i wyje...:-D

reklama
witam i ja

dziewczyny, dziekuje bardzo za super spotkanie:tak::tak: oby wiecej takich i w takim gronie:tak::tak:

Iwonka, mirosia miło było was poznac:tak:

brzuszkowe dziewczyny, wygladacie super, normalnie można się zapatrzec na wasze brzuszki:-D:-D
madzienka u nas tez jajka na śniadanie:-D:-D:-D
madziarka super że w domu jesteś, domyślam się ze dzieciaki nie dały ci spokoju przez cały wieczór:tak::tak:
jejku mam nadzieję zę cukry się unormują obejdzie sie bez insuliny, trzymam mocno kciuki:tak::tak:
talia musisz byc silna, Gabi sobie napewno poradzi:tak::tak:
karlita czekamy na foty, nasza dziennikarko.....

moje kochane dziecko pospało dziś do 8.30:tak::tak::tak: tak więc odespałam sobie:-D:-D a zaraz bierzemy się za szycie dinozaurai roienie wielkiego jajka:tak::tak::tak::tak:

Do góry