reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

:szok:ale produkcja, pojadłyście poczuci i klepiecie...;-)

Dzisiaj tłusty czwartek, na szczęście ja nie przepadam za takimi słodkosciami! A i moje całe wysiłki poszłyby na marne...:tak:

wow podziwiam ale silna wola...

Moi już w przedszkolu:tak:
a tu na bluzce naklejka "zakaz zabawy":szok: Podobno rozrubę w zabawkach zrobili w przedszkolu, kilku takich tygrysków się zebrało:sorry: P mówi wchodzi, że do przedszkola, a tu Hubert z naklejką, pyta go co to znaczy, a tu zaraz wychodzi kolejny tygrysek z taką samą naklejką, i jeszcze jeden...chyba ze 4 ich było

twoi w przeszkolu?P tez w przedszkolu??:-D:-D

ale mają pomysł na karę...mi osobiście nie podoba sie ale najważniejsze żeby był skuteczny

Atali, mirosia
współczuję nocek...

Madziarka ale masz pyszne sniadanko...

reklama
Witam sie i ja ale bez paczka kto mi przyniesie:sorry::crazy:??????????
Dzisiaj P jedzie mna pogrzeb babci mojej bratowej wiec nie wiem czy bedzie mi sie chcialo z dwojka lazic po sklepach za nimi....a tak na marginesie jutro tez jedzie na pogrzeb do Bialegostoku kierownik z tamtego regionu zmiarl w wieku niespelna 40lat osierocil 2 malych dzieci rak wezlow chlonnych:no::no::no::no:

Ale mamy fajna zime wczoraj nawet bylam na spacerku z B oczywiscie jak wyszlam to zaczelo sypac ale i tak bylo fajnie....ale media to juz przesadaja ATAK ZIMY no co to za atak przeciez jest luty a nie maj:crazy:

Iza a co sie dzieje ze dietka musi byc??????
Sunday podziwiam....z Twoich obserwacji jest efekt???????Maks przekonal sie do spania?????
Madzienka spiewajaca Jula rozbrajajaca:-Dsliczna pszczolka z moim M by sie dogadali i fajnie wygladali:-)
Atali chwal sie co upolowalas.......
Karlita ja tez zawsze siedze dlugo a pozniej niedospana jestem......
Mirosia super ze u gina wsio ok tak trzymac.....
Antuanet a kiedy chcecie robic i gdzie?????
Maltanka fajne naklejki:-D
Anaconda do kogo idziesz do ortopedy?????

A ta szczepionka przeciw ospie chroni przed zachorowaniem czy powoduje jedynie lagodniejsze przejscie ospy????

Dzisiaj zasnelismy jeszcze z B jak M poszedl do przedszkola i wsalismy po 10 ale i tak jakos nie moge sie rozkrecic.......pora roku zaczyna mnie przytlaczac i dolowac ja chce wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj M ma dziewczyne:-pmieli juz maly kryzys bo mowil ze ona go nie kocha ale juz go kocha:-D

twoi w przeszkolu?P tez w przedszkolu??:-D:-D

ale mają pomysł na karę...mi osobiście nie podoba sie ale najważniejsze żeby był skuteczny

1. no tam P mówi, trochę ma starszych przedszkolaków, ale mówi, że codziennie musi ich wychowywać sobie:-D

2. ale to nie jest tak, że dostali zakaz i siedzieli osiem godzin na tyłkach i nic nie robili, odsiedzieli pewnie na krzesełku swoje i tyle, a to czy chodzili z naklejkami na bluzkach to im pewnie zwisało... nie mogą sobie dawać wchodzić na głowę:sorry:

Marz nie przesadzajmy to nawet nie atak zimy ledwo poprószyło ;-) nie wiem z czego taką aferę robią ....

ja zaraz zmykam na spacerek z Norbim :-)

maltanka
ja jeszcze bez paczka :-) i jakoś mnie dziś nie ciągnie do słodkiego :-)

Iwonka
trzymam się bez pączka ale chyba upiekę ciasteczka maślane z Gabi jak wróci :-)

dziewczyny która nowa forumka była z Opola Lubelskiego ???

a tu coś na poprawę humorków ;-)

1329232049_by_RAFALOSKAR_500.jpg

Marz ja też chcę wiosny... słonka i ciepelka... już mam dość zimy śniegu i mrozu...:-p ale niedługo już marzec to na serio będzie można wiosny wyglądać... tylko przerażają mnie roztopy na ulicy :eek::-:)confused2:

Madzieńka zapraszam, jeszcze torszkę zostało - wyjdź na przerwę w samochodzik i siup do mnie... mam też pyszną kawusię :-p

Jejku ale też mam lenia... nic mi się nie chce :zawstydzona/y::-p zrobiłam sobie znowu kawusię lurusię - skoro wczoraj mi cukru nie podniosła ;-) to może dziś mnie troszkę obudzi...

Witajcie,
Pawełek już zdrowy, jeśli chodzi o przeziębienie, szkoda tylko że miał podane takie leki jakie miał, ale tego nie cofniemy, nasz lekarz był na feriach i niestety padło na tamtego, szkoda gadać, ale najważniejsze, że Pawcio zdrowy.
Co do diety, ja przyznam szczerze przegapiłam że coś dzieje się nie tak, Pawciowi zaczęły pojawiać się suche plamki na nóżkach, głównie na łydkach i pojedyncze na rączce, zwaliłam to na wodę, a to coś poważniejszego, a że On jadł już w zasadnie wszystko to niestety wracamy do podstaw, same mleczko i warzywa typu marchew, ziemniak no i z owockami też ostrożnie.
Trochę mnie to przeraża, bo Paweł mleka mało pija a kaszki to w ostateczności i jak Go przetrzymam bez jedzenia dłużej, ale wiem, że zawaliłam ja.

Madzienka
pszczółka EXTRA, Julcia wygląda rewelacyjnie

Marta24
ja dziś też bezpączkowa póki co przynajmniej, bo P w pracy a po południu to raczej pączka nie uraczysz u nas w sklepie, a poza tym ja z budyniem głównie jadam

Madziarka
ma chłopak zainteresowania od małego skonkretyzowane „kierowca rajdowy” no, no
Udanej zabawy z Nelcią, a w co się dziś bawicie?

Karlita
to tak jak ja, dziś Pawełek śliczne spał, raz tylko się obudził na 3 minutki, a ja poszłam spać po 1 a i pospaliśmy do 8:30 a nieprzytomna chodzę.
Choć wydaje mi się że coś z ciśnieniem jest bo pomimo przespanej nocki Pawcio marudził przed 11 i śpi już ponad godzinę

Sunday
dzielna jesteś, a z tą kradzieżą to szok

Maltanka
„zakaz zabawy” to chyba przesada, ja nie lubię takich kar, moim zdaniem to tylko pójście na łatwiznę tej pani, od czego jest przedszkole w końcu, a jak pani sobie nie radzi to niech się zastanowi dlaczego tak się dzieje

Marz
to się chłopak uczy od małego że kobieta zmienną jest, a co do ospy, to w sumie nie wiem, podobno można złapać ale łagodniejszy przebieg jest. Karol był szczepiony i miał już kilka razy kontakt z „prądkującymi” dzieciakami i nie złapał albo przeszedł bezobjawowo.

Atali współczuje nocki, ale i szacun za to pieczenie po nocy

przepraszam jak kogoś ominęłam

Iza spotkanie, ale kusisz, szkoda, że nie na neutralnym gruncie, bo tak głupio, że się nie znamy...:tak:

eee tam nie głupio ;-)

ale coś mi się wydaje że i tak spotkanka nie będzie, może następnym razem się uda, a póki co to w BUGI w przyszłym tygodniu się spotkajmy w większym gronie :-)

Tylko ja już mówię, że w piątek nie mogę, przyjeżdżają moi rodzice na urodziny Karolka i będą od czwartku wieczorem więc głupio mi ich będzie zostawić jak Pawcia nie widzieli już wieki. Weźcie to pod uwagę poproszę :-)

Zmykam już po Pawełek się obudził, smacznego pączka na koniec jeszcze życzę Wam!!!

Witam sie i ja ale bez paczka kto mi przyniesie:sorry::crazy:??????????

ale media to juz przesadaja ATAK ZIMY no co to za atak przeciez jest luty a nie maj:crazy:

Madzienka spiewajaca Jula rozbrajajaca:-Dsliczna pszczolka z moim M by sie dogadali i fajnie wygladali:-)

A ta szczepionka przeciw ospie chroni przed zachorowaniem czy powoduje jedynie lagodniejsze przejscie ospy????

Dzisiaj zasnelismy jeszcze z B jak M poszedl do przedszkola i wsalismy po 10 ale i tak jakos nie moge sie rozkrecic.......pora roku zaczyna mnie przytlaczac i dolowac ja chce wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj M ma dziewczyne:-pmieli juz maly kryzys bo mowil ze ona go nie kocha ale juz go kocha:-D

Marzenka ja...ja bardzo chętnie przywiozłąbym ci pączusia

a co do ataku zimy to u nas naprawde go nie było ale w Polsce jest źle...P troche zjechał Polski w tym tygodniu i nie było fajnie...
tyle że to zaden atak tylko zima...

co do pszczółek o tym samym pomyslałam...:-Dbosko razem wygladaliby

ja tez chce wiosnę a nawet lato!!!!

M ma dziewczyne fiu fiu...mamuska zbieraj na wesele:-D:-D

dziewczyny która nowa forumka była z Opola Lubelskiego ???

ja nawet nie chcę o tym słyszeć....:unsure:

Madzieńka zapraszam, jeszcze torszkę zostało - wyjdź na przerwę w samochodzik i siup do mnie... mam też pyszną kawusię :-p

kusisz oj kusisz...ale dzisiaj nie mogę, mam troche planów ale nastepnym razem skorzystam na pewno:-)

Maltanka „zakaz zabawy” to chyba przesada, ja nie lubię takich kar, moim zdaniem to tylko pójście na łatwiznę tej pani, od czego jest przedszkole w końcu, a jak pani sobie nie radzi to niech się zastanowi dlaczego tak się dzieje

podzielam Twoje zdanie Iza

reklama
Do góry