reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczynki!!!
Ojjj kiepską nocke dzis miałam..... Poszłam po północy spać, bo jeszcze szarlotke piekłam i na szmacie jechałam;-) potem Sz się obudzil, zjadł i zasnąć nie mógł, pozytywkę sobie naciągał w łóżeczku:sorry::rofl2: o 2 przyszedł Tymek i wiecie jakie spanie z dwójka dzieciaczków;) I przed 7 już wyspani:cool:
Zaraz może na zakupy pojedziemy, ciekawe czy jeszcze na jakieś promocje trafimy:eek:

I mi chyba jakiekolwiek wieczorne wyjścia odpadaja, bo do spania cycek musi być i na każde przebudzenie również....:confused2:

Aluska witaj:)
Madzienka, supe pszczółka
sunday, ja co tydzień od nowa dietę zaczynam:sorry: no silnej woli to ja nie mam:laugh2:

Iza, jak tam dietka? Pawełek taki smakosz i zjeść lubi... no chyba ze bezmleczna;-)?

Lecę dziewczynki, bo J wrócił i trzeba się szykować;)

reklama
Witajcie

Moi już w przedszkolu
:tak:
Miałam wczoraj zajrzeć, ale nie dałam rady jak mnie po południu ścięło, myślałam, że się przekręcę, tak mnie żołądek bolał i niedobrze było:no: Dzisiaj już lepiej, ale zjadłam już dwa pączki, mam nadzieję, że się mi to nie odbije:sorry:

Poszłam na łatwiznę i kupiłam pączki, ale wiecie jakie drobie u mnie w Aldiku...po 1,69:szok: w normalne dni tyle nie kosztują:no:

A wczoraj chłopaki przychodzą z przedszkola i pytam Huberta co dzisiaj robiliście, a P rozbieraj go to zobaczysz co robił:sorry: hmmm mówię pewnie jadł i bluzka zmieniona, bo pobrudził się, rozbieram go, a tu na bluzce naklejka "zakaz zabawy":szok: Podobno rozrubę w zabawkach zrobili w przedszkolu, kilku takich tygrysków się zebrało:sorry: P mówi wchodzi, że do przedszkola, a tu Hubert z naklejką, pyta go co to znaczy, a tu zaraz wychodzi kolejny tygrysek z taką samą naklejką, i jeszcze jeden...chyba ze 4 ich było

elza
i jak dużo dzieci dzisiaj?

madzienka super pszczółka:tak: ps ja chcę jeszcze śnieeeeg ps. :-D za jakąś robotę o 9.00:szok:...luz bluz

anaconda mięśnie już ok:-D

madziara tak późno do przedszkola chodzicie?

karlita chcesz pączusia ja sobie właśnie przyniosłam:tak:

sunday łał twarda jesteś z tymi postanowieniami:tak: ja to zumba zumbą ale 2 pączki już wcięłam:sorry: ps. Monia skubnij chociaż jednego pączka dzisiaj:tak:

Ostatnia edycja:
Madzieńka alez kusisz tymi pączusiami...:-p

Sunday wow ależ silna wola... podziwiam ;-) Maks pewnie juz sie bawi na całego!!!!

Atali pij kawusię - moze cie postawi na nogi... i udanych zakupów!!!! A za czym jedziecie?

Karlitka uśpij Norbusia i zasiadaj z kawusią do nas :-p;-):tak:

Anaconda
ja jadłam kanapeczki z rzodkieweczka i bialym serkiem... mniam... a ty co wymyśliłaś?

Aluśka no właśnie - jak się pracuje??? i jak dziewczynki znoszą rozłąkę z mamą?

Ps dopisek - znowu mnie dziewczyny uprzedziły :-D

Maltanka niezłego masz rozrabiakę... nigdy bym nie powiedziała że Hubert moze być niegrzeczny... jak go widzę to grzeczny potulny chłopczyk :-p;-):tak:

A co do przedszkola - to zależy na którą m. się wybierze... czasami idą wczesniej czasami ciut później :-)

Ostatnia edycja:
Sunday ale musieli mieć pokusę zjedzenia pączka...:szok: chyba nieźle się nacieli.. może myśleli że będzie miał pieniądze w reklamówce... debile!

Mirosia oby ząb przestał wreszcie dokuczać...

Ależ mi fajnie - obiadek mam gotowy... idę się zaraz pobawić z Nelcią :-p

a właśnie - Misia do kaszy robiłam dzieciakom sosik z mięska - taki normalny z szynki akurat wczoraj, do tego dałam im ogóreczki i byli w siódmym niebie :-D
Ja też się jeszcze boję dzieciakom dawać sosy grzybowe... choć sama bardzo je lubię... :-p

Maltanka niezłego masz rozrabiakę... nigdy bym nie powiedziała że Hubert moze być niegrzeczny... jak go widzę to grzeczny potulny chłopczyk :-p;-):tak:

rozrabiakę, a ja do P wczoraj "a gdzie pani była że nie dopilnowała, tylko na dzieci zgania":-D a on "tak tak"
no jak widać czasami ma świetne pomysły, a jeszcze w grupie:sorry:

Witajcie dzisiaj słodko i tłusto:tak:
Ja już po porannym pączku i kawie i na dzisiaj wystarczy tego rozpieszczania:-)

maltanka hehe, ale pomysły z tymi naklejkami:-) dla dzieci zabawa i rozrabianie to bardzo podobne sprawy:-)

Iza spotkanie, ale kusisz, szkoda, że nie na neutralnym gruncie, bo tak głupio, że się nie znamy...:tak:

karlitka a co tamm u Was? wypączkowani już:-)?

mirosia to szkoda, że takie "jedzenie" Ci się trafiło

Lecę popracować, później zajrzę, bo mnie kierownik goni:-)

reklama
Witam czwartkowo- pączkowo - faworkowo - chlebowo:-).
Marta, piekę chlebek taki na zakwasie i ciasta i torty i krokiety - co ludzie zamówią. co do strojów to Małpkę przywiozła mi jeszcze dla Jula jak był mały kumpela z Anglii i pirata dla Olka a teraz kupiłam w ciuszku Power Rangersa dwustronnego(niebieski a drugi czerwony) z maską za 6,75zł:cool: i żołnierza dla Olka za 25zł.
Maltanka, panie rzeczywiście dużo rzeczy nie widzą;-):tak::sorry: a pomysł z ZAKAZEM ZABAWY sprzedam w przedszkolu - u nas za złe zachowanie nie można zabawki w piątek przynieść.

Do góry