reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

O matko o wyjsciu do kina nie słyszalam:wściekła/y: dla mnie szok nie tlumaczy takiego zachowania, w szoku to mozna zapomniec nr na pogotowie, pierwsze co sie robi to mysl, zeby szukac pomocy a tu tak wszystko obmyslone, zaplanowane:no::no: nie wiem jak mozna byc takim.... slowa mi brakuje:-(
maltanka Julce tez przeszkadza buczenie, ale ja wtedy podgłasniam, zeby slyszala, ogladała i inhalowała sie 3 w1:tak:

reklama
Hej dziewczyny, ją znowu z telefonu pisze. szymus się w lozeczku wycisza... No nie może chłopak zasnac i codziennie to samo...

To ją też się wlacze do dyskusji... Podobnie jak niektóre z was mam mieszane uczucia co do Rutkowskiego. Nie podoba mi sie że ujawnia te tasmy z nagraniami i inne szczegoly... I tak dziewczyna ma życie przegrane a to jeszcze bardziej szczuje na nią ludzi...
ja mam nadzieję tylko że ojciec nie jest w to zamieszany... I mam nadzieję że jednak sprzedała dziecko - ale to mało prawdopodobne.... Bardzo to mną wstrząsnęło... J mi już tv nie pozwala oglądać.

Cdn...

Witam wieczorkiem:tak:
ech,kolejny dzień w domu z powodu mrozów:wściekła/y:nieco mają zelżeć w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że to zapowiedź będzie szybko nadchodzącej wiosny;-)my chyba zdecydowaliśmy się na przedszkole...to, do którego chodzi synek Izy:tak:wychodzi niewiele drożej niż Pluszak, ale o Pluszaku nikt nic nie wie:sorry2:napisali mi,że przyjmują dzieci w okolicach 2,5 lat, więc Natalkę powinny przyjąc skoro 26 września będzie miała właśnie 2,5;-)ale jeszcze pójdziemy się dopytać:tak:

Sienio, Wszystkiego Najlepszego dla Juleczki z okazji 4 urodzin !!

brak słów...choć właśnie piszą,że znaleziona kurtka nie ma nic wspólnego z małą Madzią:sorry2:więc może być tak jak piszecie...moze matka sprzedała dziecko...w sumie wolałabym tą właśnie wersję:nerd:

maltanka, misia i mnie tort będzie czekał niedługo, jak wszystko będzie ok to 26 lutego robię imprezę urodzinową Olka. Tort robiłam tylko raz w życiu, rok temu na pierwsze urodziny Olka:zawstydzona/y: Mama upiekła mi biszkopty, bo jak już wspominałam kilka razy mój piekarnik się nie nadaje, a resztę sama z tego przepisu, bo prostszego chyba nie ma;-) Arabeska: Tort z bitą śmietaną i nutellą ale wyszedł naprawdę pyszny i wszyscy się zajadali, choć wygląd był jego straszny, bo krzywy i wogóle cuda wianki wyprawiałam z dekoracją, żeby zamaskować jego krzywiznę, wzgórki i dołi po bokach:rofl2:
Teraz zrobię taki sam, albo ten jak się odważę, bo to już dla mnie wyższa szkoła jazdy ;-) Arabeska: Tort urodzinowy
fajne te torty:tak:może na którys się skuszę;-)bo z biedronką ciężko będzie...a Natalka lubi wszystko z "kladką" (czekoladką), więc ten drugi jak znalazł:-D

U nas Julcio ma jeszcze katarek ale dużo mniejszy... więc mam nadzieję że nic gorszego się z tego nie rozwinie...
Juleczku trzymaj się zdrowo:tak:
Ja dopiero z poranną kawką zasiadłam :tak::tak: zumba faktycznie rewelacja, może będę chodziła we wtorki bo czwartki nadal u mnie odpadają :-:)-( a Jacek to się śmiał jak wróciłam i oglądał moje boczki czy już coś zleciało :-D:-D
:-D:-Djest coś co jeszcze lepiej spala kalorię:-p;-)ale to już chyba zaplanowałaś na weekend;-)

co do spotkań - no właśnie kiedy gdzieś idziemy cooooooo ????
pewnie jak da się nos wystawić za drzwi:-D

A mam jeszcze do was pytanie odnośnie mikserów ręcznych. Chcę właśnie zakupić zelmera, tylko się zastanawiam czy z misą czy bez. Zawsze miałam bez misy, więc wydaje mi się ona zbędna, ale trudno mi powiedzieć, bo ciast nie piekę bo nie mam w czym, ale jak zmienimy kuchenkę i zacznę bawić się w ciasta itp. to może jednak okaże się przydatny taki z misą???
ja bym brała z misą;-)

a i byłam dzisiaj w banku i dobiła mnie trochę ta wizyta
:-( jak dalej będzie tak z ofertami pracy i perspektywą załapania się gdziekolwiek przyjdzie nam uciekać do teściów :-(
nie dołuj się, wszystko w końcu się ułoży:tak:
Misia o to macie kłopot z oknami:no:, a gdzie je zamawialiście?? To na przyszłość będę wiedziała gdzie nie kupować;-)
tutaj http://www.jur-and.lublin.pl/index.php

:wściekła/y:wstawiłam link i resztę posta mi wcięło:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam się
sienio WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULCI, NIECH ZDROWO ROŚNIE I DAJE WAM WIELE RADOŚCI KAŻDEGO DNIA.:-):-):-)
Kasia my lejemy do inhalatora mucosolvan,pulmicort,sól i berodual:sorry2:Tylko teraz zapalenie oskrzeli Kuba ma...
Karlita świetny artykuł w gazetce! Gratulacje!!!
madzienka dobrze że nic nie wyhodowali w oczku Julci:tak:Jak ja Ci współczuję tych porannych pobudek w taki mróz.
candy witaj!
aneta82 super dzionek miałyście z Olą:-)
maltanka powiedz H że takie maski się zakłada jak się leci samolotem, Kuba już się przyzwyczaił-potrafi po 20 minut "latać" i oglądać bajkę...
justyna fajnie że wypad do Bugi udany.A co Ty w taki ziąb będziesz robiła?
madziara78 współczuję tych nawracających bólów głowy, mam nadzieję że Ci już minęło.My też moczymy się w gorczycy, do tego "wąchamy" krople miętowe:rofl2:
anaconda27 upojnego weekendu:-)
Przepraszam że się nie odzywałam ale miałam sajgon w domu, dzieciaki od soboty na antybiotyku, Wiki tfu tfu zdrowa za to u Kuby zero poprawy:baffled: Dlatego w ciągu dnia muszę mu prganizować zajęcie bo głupawki dostaje w domu. Kupiliśmy nowy inhalator bo tamten chyba już się zużył. Wczoraj wreszcie wróciła nasza znachorka, dzisiaj byłam z Kubą na banieczkach-mam nadzieję że mu pomogą bo nie mam zamiaru ładować w niego kolejny antybiotyk który też nie wiadomo czy pomoże:baffled: Dzisiaj też wyskoczyłam do Olimpu na zakupy ale aby prezent dla teściówki kupiłam a tak to nic ciekawego nie znalazłam. Jutro mam u teściowej imieniny, umówiliśmy się z P że najpierw ja pojadę na 2h a później on bo nie będziemy dzieciaków ciągać na taki mróz, zwłaszcza że to w restauracji... A odnośnie tej malutkiej Madzi to szkoda dzieciątka, a już całkowicie brak słów na takie postępowanie matki- chyba ona nie ma sumienia ani serca...

ja na koniec powiem tyle że detektyw R może i duzo spraw rozwiązał i chwała mu za to.... moze i jest dobry w swojej robocie... tylko po co to tak nagłaśniać.... on przebywał z matką i z całą rodziną Madzi więc zauważył że matka zachowuje się podejrzanie a policja w tym czasie szukała Madzi....

anetka nie wiem skąd ten dół tak po prostu....fajnie że spędziłas ten dzień w miłym towarzystwie....
madziara masz racje nie czytaj takich przykrych rzeczy.... coś lekkiego by Ci się przydało... polecam książkę pt. Zemsta drugiej żony...
candy witaj!!!!!
misia z tego co mówi jedna z moich byłych profesorek ze studiów od nauczania przedszkolnego.... ona teraz uważa że Akademia Przedszkolaczka jest najlepsza.....
antuanet zdrówka dla Kubusia.... i dla Ciebie cierpliwości bo masz się z tymi choróbskami
a co kupiłaś teścowej?????

misia z tego co mówi jedna z moich byłych profesorek ze studiów od nauczania przedszkolnego.... ona teraz uważa że Akademia Przedszkolaczka jest najlepsza.....
tylko,że są dwie akademie...jedna na Startowej i ta jest bardzo chwalona:tak:a druga na Popiełuszki i z tą jest nieco inaczej:sorry2:
Antuanet zdrówka dla Kuby:tak:

Anetka przytulam :-) zdróweczka dla Was!!!

Misia tak to jest z linkami ze czasami wcina po nich posta a próbowałaś opcji "auto sejvowania" ?? ;-)

atali ciesz się mój Norb straszny wygodny i musi usypiać na rękach chociaż dzisiaj zjadł a ja wisiałam nad łóżeczkiem i mu nuciłam kołysankę i tak po malutku po malutku i zasnął :-)

elza tak ja rozumiem policja napewno brala i ta wersje pod uwagę, ale znając Rutkowskiego wiedzieli na co się piszą on zawsze działa w sposób niekonwencjonalny. W ta sprawę zaangażowała się cała Polska. Cała Polska teraz się zastanawia WTF????

Atali historia Madzi chyba poruszyła każdą matkę .....

lecę dalej oglądać Obcego :-)

Ostatnia edycja:
Ja też już jestem przesycona tymi informacjami o Madzi i brak mi już po prostu słów...Od kiedy po kąpieli zawija się dziecko w kocyk, i od kiedy koce są śliskie...ehh, sama już nie wie co mówić..

Sienio wszystkiego najlepszego dla Julci:tak:

Aneta, Justyna to fajny dzień spędziłyście razem z dzieciakami:-)

Candy witaj w gronie, zapraszamy do częstego udzielania się

Czytam Was już od godziny a teraz nie wiem co odpisywać, w ogóle to już zamulona jestem dzisiejszym dniem i kładę się spać, lecę w takim razie pod prysznic i do napisania jutro:-)

Dobrej nocki dla Wszystkich

reklama
Do góry