aneta82
Fanka BB :)
Witajcie.
Zimno, brrrrrr
tyle mam teraz w domu
![2012-02-02 09.09.12.jpg 2012-02-02 09.09.12.jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/223/223347-174cd20f58a4e50462b47ee093f993d3.jpg)
mirosia lekarz Ci nic nie mówił na temat kawy? mój powiedział że lepiej jakbym nie piła bo zawiera jakieś substancje szkodliwe, ale ja bez kawy śpię na stojąco, co do imienia, to moja siostra jak urodziła Wiktorię, to akt urodzenia (sorki, wypis ze szpitala) schowała przed mężem żeby nie poszedł i nie zapisał inaczej, bo on chciał inne imię
Madzieńka a co się stało z brzuszkiem Julki? zdrówka dla niej, oby szybko przeszło
misia słodko śpi Natalka, kiedy masz teraz usg?
marta a jak u Was ze zdrówkiem?
gon1a dzisiaj też grzałaś się na przystanku?
Madziara jaka śliczna fasolka, teraz to Ty mnie wzruszyłaś takim zdjęciem
anaconda Ty to pewnie śpisz, korzystasz z wolności
izka śliczne dzieła Karola, ma talent chłopak
sunday jak po usg? nic się nie odzywasz
marz przykro mi z powodu babci
Justyna jak się sprawdzają kapsułki?
Emila zdrówka dla Ciebie i Natalki, a jak Justynka? trzyma się?
maltanka przyłączam się z kawką
Paweł wczoraj wrócił z pracy chory, dzisiaj jeszcze poszedł ale jutro bierze wolne, więc my się z Olą urywamy z domu i jedziemy do Bugi, jak któraś ma ochotę to będziemy tak około 11.
Zamarzam powoli, chyba się poganiamy z Olą to będzie nam cieplej.
Zimno, brrrrrr
tyle mam teraz w domu
![2012-02-02 09.09.12.jpg 2012-02-02 09.09.12.jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/223/223347-174cd20f58a4e50462b47ee093f993d3.jpg)
mirosia lekarz Ci nic nie mówił na temat kawy? mój powiedział że lepiej jakbym nie piła bo zawiera jakieś substancje szkodliwe, ale ja bez kawy śpię na stojąco, co do imienia, to moja siostra jak urodziła Wiktorię, to akt urodzenia (sorki, wypis ze szpitala) schowała przed mężem żeby nie poszedł i nie zapisał inaczej, bo on chciał inne imię
Madzieńka a co się stało z brzuszkiem Julki? zdrówka dla niej, oby szybko przeszło
misia słodko śpi Natalka, kiedy masz teraz usg?
marta a jak u Was ze zdrówkiem?
gon1a dzisiaj też grzałaś się na przystanku?
Madziara jaka śliczna fasolka, teraz to Ty mnie wzruszyłaś takim zdjęciem
anaconda Ty to pewnie śpisz, korzystasz z wolności
izka śliczne dzieła Karola, ma talent chłopak
sunday jak po usg? nic się nie odzywasz
marz przykro mi z powodu babci
Justyna jak się sprawdzają kapsułki?
Emila zdrówka dla Ciebie i Natalki, a jak Justynka? trzyma się?
maltanka przyłączam się z kawką
Paweł wczoraj wrócił z pracy chory, dzisiaj jeszcze poszedł ale jutro bierze wolne, więc my się z Olą urywamy z domu i jedziemy do Bugi, jak któraś ma ochotę to będziemy tak około 11.
Zamarzam powoli, chyba się poganiamy z Olą to będzie nam cieplej.