reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

O matko jak ja to garne:-)
Poszlam spc o 17.30 z B jak wstalam o 19.30 to M juz spal bo cos sie zle poczul i on spi od 19....normalnie nie wiedzielismy co z wieczorem robic:-D
Przepraszam za sqwoja nieobecnosc ale czas mi leci jak szalony owszem poczytam ale juz odpisac zazwyczaj nie moge.....w niedziele wrocilismy z siedlec z chzcin po 23 a od poniedzialku mam M w domu...wiec dzien mam wypelniony.
Dzisiaj M poprosil P aby wzial go jutro do pracy a tatus oczywiscie sie zgodzil no jakby mogl synkowi odmowic....

Karlita jutro lece do kiosku widzialam juz strone tytulowa na stronce internetowej....
Sunday z ekspresem nie pomoge nie mam.....a co masz za usg?????
Maltanka ja sobie chwale inhalator wiec mam nadzieje ze i Wam posluzy.......a jak H juz pojdzie do przedszkola to nie kracz ze zaraz zachoruje:-D
Justyna jak Michalek?????
Madziarka co u lekarza pewnie dzisaj juz nie wejdziesz bo masz mame fajnie Ci:-)
Anaconda Maja odstawiona na ferie??????
Senio super ze Jula juz zdrowa idzie do przedszkola??????
Antuanet jak dzieciaki zdrowka......
Iza zdolnego masz synka....
Madzienka gdzie jestes jak Jula???????

Ze smutniejszych wiesci moja babcia wczoraj na dranem miala bardzo rozlegly udar nie jest dobrze biedna sie meczy nie ma bardzo z nia kontaktu:-:)-:)no:dzisiaj na wszelki wypadek byl u niej dzisiaj ksiadz oj tak strasznie mi przykro:crazy::crazy::crazy:

reklama
witajcie

a co tu takie pustki
ja na chwilę z kawką póki młody maluje
na termometrze -15 więc dzisiaj też siedzimy w domu

anaconda ja z kawką z rana a ty gdzie się podziewasz?

marzenka współćzuję

Anaconda spisz??????????:-D
Madziarka melduj co po wizycie;-)
Maltanka no zimno ja z B tez dzisiaj w domu a M pozniej pojedzie z P bo caly dzien w domu juz go nudza:no:

A ja przez Anaconde jestem mega niewyspana:-Ddzieki Beatko za linka do bloga o Laurze w rezultacie zaczelam go czytac o polnocy i poszlam spac po 3:crazy:chce spac spac spac ..........

no i jestem z rana ale moje bable pelne enrgii, szkoda ze ja nie:crazy:
iza sliczne prace, ja uwieliam takie dzeciowe rysunki, malunki-sa cudne
marz bardzo ci wspolczuje powodu barbci:-(
mirosia ale mialas zamieszanie, trojka dzieci siostry, ja sie nie moge doczekac az moja siostra sie kiedys w koncu ogarnie i wyjdzie za maz i tez ciotka bym chciala zostac ech....afajnie sie wystroisz na swiadkowanie

to by bylo na tyle b mi norbert w klawiature wali a dominisa krzyczy " jesc"

maltanka u na spodobno -20, kawe juz wypilam ale sredni pomogla:baffled:

witam z pracki

zimnica dzis na przystankach koksowniki stoja wczoraj sie grzałam przy jednym bo cZekalam na autobus
ubrana w podwojne trajstopy, czapr, podwojne swetry i długi kozuch jakos dotarłam do pracy a ma byc jeszcze zimniej ale to moze na weekendzie to luzik:-D
izka super obrazki:-)
marz wspolczuje oby było lepiej
aneta Macius jak miał problemy z kopa to dostawał tez ten lek na l i debridat, pal w piecu bo zamarzniesz:baffled:
maltnka oby zyropki pomogły

miłego dzionka

Dzień dobry....witajcie z kubeczkiem cieplej herbatki z soczkiem malinowym...ale zimno na dworze..brrrr

Jula dzisiaj zawieziona przez tatusia więc mogłam chwilkę dłużej pospać...

nie mam dzisiaj zebrania więc mam chwilkę...
uwaga nadrabiam cały wczorajszy dzionek:-D:-D:-D

my wczoraj bardzo przyjemnie rodzinnie i wśród zanjomych spędzilismy przedpołudnie, a później niestety ponowna wizyta u okulisty...bo Juklci oczko znowu zaczęło dokuczać...
okulistka zrobila wymaz z oka i czekamy na wyniki...dzisiaj juz było ok...

Sunday
jak autko...naprawione?? edit: juz wiem
Co do ekspresów to mogę Ci poradzić tyle że kapsułkowy bardzo wygodny ale dla fanów kawki latte...bo dla smakoszy czarnej kawki zwykły bedzie na pewno lepszy....
trzymam kciuki za usg...

Maltanka jakos to nadrobimy, najważniejsze żebyście wyzdrowieli raz a porządnie...
super że zabeczki zdrowe....
jak brzuch dzisiaj??

Iza, Atali super że spotkanie udane...

Aneta 17 stopni brrrrrrrrr...trzymamy kciuki żeby zaparcia szybko odpuściły Olci...próbowałas śliwek z gerbera??

Sienio super że Juleczka juz zdrowa...

Mariolcia witaj i odzywaj sie...

Iza piekne prace i super że wystep Karolka udany:tak:

Marta ale słodka śpią...zdróweczka dla dzieciaczków...

Ala super że iudało się prace znależć, trzymamy kciuki za egzaminy i testy...

Marzenka tulaski na problemy chorobowe z babcią, trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze...
a ja jestem jestem...Jula dzisiaj juz całkiem dobrze...oczko nie ropieje...zobaczymy co wyjdzie na tym wymazie...
ach ta anaconda...:-)

Anaconda gdzie jestes??dzwonilas??

Madziarka pisz jak po wizycie...ja wam powiem że wszystko jest dobrze;-):tak:

zanim wszystko przeczytalam to juz herbatke wypiłam:-)

miłego dnia

Witajcie porannie,

przepraszam że wczoraj się nie odezwałam ale strasznie rozbolała mnie głowa z tego nadmiaru wrażeń...

Bylam u pana dr - zrobił mi usg - widziałam bijące serduszko i nasze maleństwo... wszystko pięknie się rozwija - jest pojedyńczy płód ;-) więc jestem przeszczęśliwa - nawet mdłości nie są mi już straszne :tak:;-)

A oto nasz Trzeci Cud świata

3malenstwomale.jpg

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków...

I na razie nie odniosę się do Was bo mam mamę - idziemy robić flaczki z boczniaka ;-) może później uda mi się zajrzeć na dłużej... wybaczycie? ;-):-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie porannie :tak:

Ale mrozy mamy brrrr:szok: a ja musiałam rano do pracy przyjść, ale wzięłam podwójne rękawiczki i na szczęście za bardzo nie zmarzłam:-)

marz przykro mi, że z babcią się tak stało...

idę na kawkę z mleczkiem, będę pisać później

Do góry