reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja dostałam powera wieczorem i wysprzątałam sobie kuchnię, jutro czekają na mnie zakupy, bleee ale to ja P wróci z pracy

Hubert lepiej wariuje mi w domu, jutro muszę mu wymyślić jakieś zajęcie coby więcej czasu zajęło, bo mam dość jeżdżenia zygzakiem, złomkiem i marianem

do końca tygodnia zostajemy w domu, w czwartek idziemy na badanie słuchu po tych zapaleniach, a w przedszkolu dzieci coś robiły dla babć, więc puszczać go nie będę to i już piątek niech zostanie,

jutro chyba wyjdziemy na saneczki chociaż na chwilkę

aneta
ojej to cię wymęczyło, dobrze, że już wszystko w porządku

anaconda:-D oj tam, oj tam:-p

justyna super, brawa dla Michałka

misia :-Dskąd ja to znam, u nas jeszcze za trzecim razem na pytanie "kto to zrobił" pada odpowiedź - pies:sorry: ps. o kurczę też bym się wkurzyła

madzienka ile 18h o nie nie dawaj się, fajnie, że odczulania nie musicie robić

sundey fajnie, że ta zumba ci się spodobała

elza
miałam pytać a gdzie atali się podziewa?

reklama
Madzienka Karlita ja mam ogromna ochote na ta Zumbe....
Madzienka nie dawaj sie...super ze wizyta pozytywnie zaliczona....ale Ci fajnie ze masz juz prezenty ja licze ze do mnie tez zdarza przyjsc...
Misia ooooooo nie nie znosze takich sytuacji.....ja tez czekam i licze ze zdarza....
Mirosia no jak moglas popsuc plany M:-D:-D
Anaconda daj spokoj jaki spacer poszlam w poludnie spac:zawstydzona/y::no:
Aneta o to sie wymeczylas.....dobrze ze juz lepiej...
Emilia dobra z Ciebiue zonka:-)

Ja wkoncu popoludniu sie rozkreculam umowilam sie z P zeby nie wchodzili do domu wracajac z przedszkola tylko ja z B wyszlam i poszlismy do Lidla na zakupy ja pchalam wozek a P ciagna sanki:-)ale cudnie dzisiaj bylo zero wiatru rewelacja jutro rano wstaje i ruszam na swierze powietrze i popoludniu znowu rodzinnie.....
Dzisiaj pozbylam sie na dobre ciemieniuchy.....zobacze jutro w swietle naturalnym jak cos to moze jeszcze raz powtorze ale jest juz ladniusioswoja droga preparaty na ciemieniuche powinny byc sprzedawane w saszetakch jesli po jednym uzyciu daje juz efekt....
A tak wogole to ciekawe o kt pojde spac usnelismy wszyscy po 20 i ja z P wstalam po 22 on juz spi a ja co oddaje sie nalogowi....

Witam z samego rana z kubasem kawusi :-):-)
Mąż się zamienił z kolegą i pojechał na pierwszą zmianę :crazy::crazy: Maja mega szczęśliwa bo lubi jeździć do przedszkola "w nocy" a ja już mniej :crazy::crazy:
Ale dzisiaj też wybywam z domu bo inaczej znowu pójdę spać i tyle będzie z całego dnia :szok::szok:
No to dziewczyny motywujmy się i idźmy na tą Zumbę :tak::tak:
Justyna gratulacje dla Michałka, tylko patrzeć jak wiosną go odpieluszkujesz :tak::tak:
Elza no ciekawe czy ta dyrka da ci urlop :confused::confused: ale powinna powinna :tak::tak:
Emilka to zabieraj dziewczynki i wpadaj z nimi :tak::tak:
Sunday widzę że wciąga cię ta zumba na całego :tak::tak: ile was tam jest w grupie? :confused:
Maltanka już na saneczki chcesz wychodzić z Hubertem? :confused::confused: ale wcale się nie dziwię bo perspektywa tygodnia w domu po prostu przeraża :szok::-D:-D;-);-)
Fogia ale ten czas leci, już rok od twojego porodu mija :szok::szok:
Marz to i tak jesteś lepsza ode mnie bo chociaż do lidla się wybrałaś :-D:-D;-);-) ale pamiętaj dzisiaj śniadanko i wybywamy z domu coby znowu nie pójść spać :-D:-D
Madzienka super że wizyta u alergologa przebiegła pozytywnie i Jula nie musi być odczulana :tak::tak: a swojej kierowniczce to powiedz ze nie ma sensu wysyłać cię na szkolenia bo ty zaraz na macierzyński pójdziesz :-D:-D:-D;-);-):-p:-p

Ostatnia edycja:
Witajcie,
wczoraj was podczytywałam ale na odpisanie czasu zabrakło... z rana jeździliśmy jeszcze po urzędach - i niestety to jeszcze nie koniec :baffled: straszne ile papierkologi trzeba odbębnić żeby się przemeldować...

Później przyjechał mój tato i kończyliśmy w końcu balustradę... i tak nam się zeszło prawie do 23... :nerd::sorry2:

Misia super że już od 2 dni masz spokój... i oby tak zostało!!!

Karlitka wiatraczek :baffled::szok: skąd te dzieci to biorą... a jak dziś w nocy Gabrysia??? i jak Norbiś???

Madzieńka
nie dawaj się.... czemu oni takie zadupia wybierają na szkolenia... :-p
Super że pani dr potwierdziła diagnozę i odczulanie nie będzie potrzebne!!! może to były faktycznie meszki - zapomniałam że kiedyś mój tato tak wyglądał... i też go meszka pogdyzła wtedy na działce :baffled: ponoć meszka jest dużo gorsza od komarów i gorzej schodzi po niej ślad po ugryzieniu...

Elza zaciskam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy z panią dr...

Justyna gratuluję postępów w nocnikowaniu...

Maltanka co na dziś ciekawego wymyśliłaś???

Marz super rodzinny spacerek wam się udał!!!! a o której zabieracie Mateuszka z przedszkola? bo u nas to już ciemno jest jak Julo wraca :baffled:

Aneta ależ cię wymęczyło - uważaj na to co jesz... ja też jestem ostatnio przewrażliwiona na tym punkcie i wywalam wszystko co wydaje się podejrzane :zawstydzona/y::-p zdrówka dla Oli!!!

Emilia pogryzły :szok: mają pomysły twoje dziewczyny ;-);-) a żonka z ciebie na medal!!!!! ma mąż szczeście!!!

Mirosia jak mogłaś popsuć plany męża... :sorry2: a przyznał się co zaplanował?

Misia u nas jest to samo - kto to zrobił? Nela od razu krzyczy Julek (nawet jak on jest w przedszkolu) za to Julo od razu wrzeszczy to nieprawda - to Nela :-D
I jak o kubkach nadal nie ma śladu??? może jeszcze odjdą... trzymam kciuki!!!

A ja nie mam pojęcia co zrobić dla dziadków... na pewno zrobimy laurki ale jakąś niespodziankę chciałam jeszcze wymyślić - tylko coooo....???

Anaconda ty śpioszku... wstawaj i wpadaj na kawkę ;-) obudzę cię nią na cały dzień :-D

Mandziula kochana nie denerwuj się... pamiętasz jak ja miałam pół dnia problem z pisaniem postów...

sami popsuli i sami później naprawili! Ja mam wrażenie że oni ciągle coś poprawiają na bb - i raz im się uda a raz kogoś poblokują niechcący :baffled:

Idę robić śniadanko dla moich głodomorków... :-D

Anaconda wsiadaj w Twingusia i przyjezdzaj do mnie na spacer wychodze ok 12;-)
Madziarka o juz balustratka jest czyli deski zdjete:-D????M wraca roznie ale tak o 15.30 juz wraca....
Maltanka milego spacerku.....

Ide konsumiowac jakies sniadanko i sie szykowac trzeba zrobic jakis spacerek bo dzisiaj ja jade po M....

Witajcie...zaczela do Was pisac ale dyr namyslił sie i zrobił zebrania...więc ja juz po zebraniu...wcinam drożdżóweczkę i popijam herbatkę(cobym miała co zrzucac na tej zumbie:-D)

Dziewczyny polecam oczywiscie zajęcia i z tego co wiem to ta babeczka do ktorej ja chodze jest najlepsza, z rozeznac kobitek ktore chodza juz dlugo.
ja dołącze sie na pewno....;-)

ja dostałam powera wieczorem i wysprzątałam sobie kuchnię,

madzienka ile 18h o nie nie dawaj się, fajnie, że odczulania nie musicie robić

jak twoj power...nie chciałabys zajrzeć dzisiaj na Młodej Polski??

tak 18h naszą super koleją...

No to dziewczyny motywujmy się i idźmy na tą Zumbę :tak::tak:

a swojej kierowniczce to powiedz ze nie ma sensu wysyłać cię na szkolenia bo ty zaraz na macierzyński pójdziesz :-D:-D:-D;-);-):-p:-p

ja jestem zmotywowana...

hehehe...ciiiiiii ona nawet tego nie bierze pod uwagę:-p:-p

Madzieńka nie dawaj się.... czemu oni takie zadupia wybierają na szkolenia... :-p

Madzia bo to wszystko jednostki Straży Granicznej i to oni nas szkolą....

zostawiłam Ci artykuł w przegródce Juleczka...

Marzenka udanego spacerku

milego dzionka

Witam z rana :tak:, jak zwykle na chwilkę. Dzisiaj na 13 idę z dziewczynami do dentysty i muszę iść szybko obiadek jakiś zrobić, a właściwie knedle z mięsem będę lepić :-)

Madziarka takie problemy, a ja to myślałam że się idzie i melduje. Mnie jak teść meldował tu gdzie mieszkam to tylko z nim podjechałam do UM :tak:.

Elza oj może dyrka zgodzi się na urlop i tylko tak zbywa złośliwie :wściekła/y:

maltanka daj mi tego powera troszkę, bo też muszę kuchnię wysprzątać, a na razie t tylko tak po wierzchu sprzątam co by brudu widać nie było :dry:.

anaconda no postaram się wpaść z nimi tak mnie kusisz :-D, ale nie będziesz zła jak zdemolują Ci mieszkanie :rofl2:

marz ja też zamiast iść spać z dziewczynami to czekam na męża zawsze a później spać mi się chce :crazy:

gon1a jeszcze w szpitalu z Maciusiem, już jest lepiej, ale jakieś szery jeszcze na oskrzelach są :wściekła/y:

Dobra lecę do kuchni bo się nie wyrobię z obiadem :baffled:

Ja już odkurzyłam wszystkie wióry :-D wysprzątałam kuchnię i pora odpoczać... choć chwilkę ;-) chyba zaraz spróbuję sobie kawusię wypić... spróbuję bo wczoraj mnie głowa pobolewała i jakoś mnie odrzuciło, ale dziś jest lepiej więc może może :tak:;-)

Madzieńka drożdżóweczka, taka świeża... mniam... :zawstydzona/y:
Dziekuję za artykuł - M. już go przyniósł bo jak tylko wszedł to pytał czy spodziewałam się czegoś od Madzi :-D nie wiem skąd poznał - chyba po piśmie ;-)
Zaraz biorę się za poczytanie...;-):tak:

Karlitka zdrówka - daj znać jak dzieciaki będą się czuły koło południa... ;-)

Emilia powodzenia u dentysty... dziewczynki chętnie chodzą?

co do meldowania - tak idzie się i melduje, ale jak się to zrobi to się zaczyna - zmiana dowodu zmiana prawka, zmiana w urzędach ... zmiana...wszedzie :-D

Marz
miłego spacerku!!!!!

A jak reszta chorowitków się ma???

reklama
Do góry