reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
karlita oj rzeczywiscie miałaś pechowy piatek:baffled: szkoda zakupow, mam nadzieję, ze przymajniej w tej siatce nie było wartosciowych zakupow:sorry: a jak spotkanie z rodzicami?
sunday sliczne pieski, kurcze wszystkie małe zwierzątka są takie słodkie:rofl2:
elza przwdziwe zimmowe szalenstwo:tak:

Ojaa juz koniec weekendu, ciekawe jak ja jutro wstane jak codziennie wstawalam o 10:eek: Tyle dobrego, ze śnieg leży i Julka jutro chetnie pojedzie do przedszkola sankami:-p a i nareszcie zalożymy sniegowce, bo juz myslalam, ze w tym roku nie bedzie okazji a tyle sie nameczylam, zeby je kupić:sorry::-D

reklama
elza super fotki

sundey łaaa ale super pieski:tak: ps. no ciekawe czego oj tam kaloryfery były za mocno odkręcone i ci się pić chciało bo gorąco:-p;-)

karlita ojej ale miałaś zapominalski dzień

my dopiero wróciliśmy, :tak: Hubert się wyszalał z dzieciakami:tak: kurczę jednak co domek to domek, brak sąsiadów za ścianą, więcej miejsca:tak: super:tak: posiedzieliśmy, pogadaliśmy, ja oczywiście kierowca:confused2:
ale jutro nie idziemy do przedszkola, Hubert mi zaczął coś chrypieć i idziemy po południu do lekarza:-:)wściekła/y:

sienio szybko wekend przeszedl...za szybko...

maltanka no fakt domek to domke, a gdzie siostra sie pobudowała?

Zobaczcie!!!:-D

15012012131.jpg

Widzicie?:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:ale tu dziś cisza:szok:
my po filmie.....suuuuuuuper!!!!!!!!!rzeczywiście warto iść:tak:a rano zaliczyliśmy pierwszy spacer saneczkowy:tak::-)a już myślałam, że tej zimy sanki zostaną w garażu:-D

jutro po południu zaś czekamy na wielebnego.....nie lubię takiego siedzenia i czekania:baffled:
a mój palec już całkiem dobrze, skóra się zabliźniła zosał tylko nieszczęsny paznokieć, no ale odrośnie:tak::tak:

życzę miłego dnia!!!

super,że z palcem lepiej:tak:

witajcie.... my już po saneczkowym spacerku... pogoda superowa...aż chce się normalnie szaleć na śniegu.... mój mąż własnie doszedł do wniosku żeby się spakowac i pojechać w góry.... tak więc za dwa tygodnie urlopik i jedziemy.... oby nie zmienił zdania...

saneczkarstwo...
Zobacz załącznik 425614Zobacz załącznik 425615Zobacz załącznik 425616

extra fotki:tak:ale Wam fajnie z tym urlopem:tak:

Pamiętacie co mówiłam że w piatek zapomniałam bluzki Gabi ???? okazało się że zapomniałam całej siatki :angry::angry::angry: ja wczoraj do pieczenia ciasteczek i muffinków i co ?? BRAKUJE MI SKAŁDNIKÓW!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa

ojej,jaka szkoda:-(faktycznie pechowy dzień miałaś:sorry:

słodkie psiaki:tak:oba zostają u rodziców?

Ojaa juz koniec weekendu, ciekawe jak ja jutro wstane jak codziennie wstawalam o 10:eek: Tyle dobrego, ze śnieg leży i Julka jutro chetnie pojedzie do przedszkola sankami:-p a i nareszcie zalożymy sniegowce, bo juz myslalam, ze w tym roku nie bedzie okazji a tyle sie nameczylam, zeby je kupić:sorry::-D

:-D
my dopiero wróciliśmy, :tak: Hubert się wyszalał z dzieciakami:tak: kurczę jednak co domek to domek, brak sąsiadów za ścianą, więcej miejsca:tak: super:tak: posiedzieliśmy, pogadaliśmy, ja oczywiście kierowca:confused2:
ale jutro nie idziemy do przedszkola, Hubert mi zaczął coś chrypieć i idziemy po południu do lekarza:-:)wściekła/y:

zdrówka dla Huberta:tak:dobrze,że miło spędziliście niedzielę:tak:

ale fajne:-D

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo
sunday fajna ta Zumba a kroki super...A pieski słodziaki.
sienio może do Tessy się na zumbę zapiszemy? Może długo nie pochodzisz do pracy bo ospa dalej przesiew robi, mojej znajomej dziecko w sarenkach też w domu...
mandziula jak skończę karmić to chyba cały gar bigosu zjem...
elza super szaleństwo zimowe.
misia2010 mi też się podobał ten film...
maltanka ciesz się ciszą w domu...Fajnie że spotkanie u siostry udane,a gdzie ona mieszka?Zdrówka dla H, oby to nic poważnego.
marz21 spotkanie z ospą zaaranżowane żeby mała przechorowała bo w maju ma zaplanowaną operację w Niemczech i lekarz powiedział że lepiej żeby już była po spotkaniu z wiatrówką bo później może dużo gorzej przejść...:rofl2:
madzienka madziara gdzie zaginęłyście?Jak tam dzieciaczki?
My w dalszym ciągu siedzimy w domu a na dworze tak ładnie, zimowo:-) Wczoraj i dzisiaj mieliśmy gości, tak więc dzieciarnia padła po kąpieli. :-) Kuba już prawie strupków nie ma, dzisiaj pierwszy raz myliśmy główkę i już gładka więc chyba ospa za nami:-):-):-). Oby tylko małej nie wyskoczyło nic. Siedzimy z mężem i oglądamy TV. Miłego wieczorka.:-)

u nas dzisiaj dzień na wariackich papierach.... najpierw było saneczkarstwo... potem urodzinki mojej siostry a wieczorem odwiedziliśmy koleżankę z porodówki... bo jej właśnie urodził się drugi synek.... Czarek pełen wrażeń oczywiście nie chciał isć spać.... norma...

karlita uwielbiam mufinki... narobiłas mi smaka
sunday pieski cudowne... i fajne imiona im nadaliście...
ale kotu się oczy świecą... normalnie latarki...:-D:-D:-D
sienio też żałuje że weekend dobiegł końca... jutro pobudka o 5.45... i chyba J mnie zawiezie do pracy bo mam trochę strache jechać samochodem....
maltanka to prawda że domek to domek... dlatego już się nie mogę doczekać swojego...
zdrówka dla Huberta....miejmy nadzieje że to nic poważnego...
misia ja też nie lubie takiego czekania na ks. dobrze że już to mam za sobą....fajnie na saneczkach co????
antuanet dobrze że ospa juz za Wami... pytanie tylko czy druga nie przed Wami???? szkoda tylko że Kubuś nie poszaleje na śniegu... nie wiadomo jak długo ten śnieg poleży....

dobranoc kobitki...

Dzień dobry w ten zimowy poranek....
wstawać spioszki!!!

Sunday
super pieski...dwa zostają...??

Maltanka jak gardło dzisiaj??

Anaconda wróciłas??

Antuanet jestes jestem...super że ospa juz za Wami...

Misia super że wypad udany...a film super popieram...

Sienio jak się wstawało??

Elza super fotki...

miłego dzionka

reklama
A ja tradycyjnie witam z ranka,

wczoraj do was zaglądałam ale czasu na odpisanie już brakowało. U nas też weekend mile spędzony - odwiedził nas mój brat cioteczny i jak zaczęło sypać to został na noc - a że dzieci go uwielbiają to miały super zabawę...
W niedzielę byliśmy na dworku, później u babci na obiadku, później na urodzinkach, odwiedziliśmy sklep i do domku spać :-)
tak więc jak widać - weekend intensywny - ale w bardzo dobrych humorkach dzięki pieknemu białemu śniegowi :-D

Maltanka i jak H. się czuje po nocy???

Antuanet
super że ospa już za Wami!!!!

Madzieńka - jak P. już dojechal na miejsce? straszna droga była?
A Wy z Julcią już w pracy/przedszkolu?
Oby nie zawalili cię dziś robotą - byś mogła z nami posiedzieć...

Karlitka zamorduję cię za te muffinki... mniam... jak bym zjadła....

Sunday psinki cudneeeeee..... aż tylko ściskać i przytulać :-D uwielbiam takie młodziaki :-) oba zostają czy rodzice biorą jednego?

Misia super że wypad udany i film fajny... a na ks. też nie lubię czekać - chodzę wtedy od okna do okna jakaś poddenerwowana - sama nie wiem czemu :baffled:

Mandziula jak M. mi kapuchę kupi to chyba też dziś bigosik nastawię... :-D;-)

Marz kciuki za dzisiejszą wiztę trzymamy zacisnięte...

elza super zdjęcia ze śniegu!!! Fajnie że tak biało się zrobiło nie? no i fajny wypad Wam się szykuje....

sunday kota oczy - rewelacja :-D:-D:-D

Mandziula cieszę się że przynosisz dobre wieści z palcem... :tak:;-):tak:

Karlita uuuu szkoda że z tymi zakupami tak wyszło... ale to dziwne - bluzeczkę oddali a reszta siatki to co? ktoś musiał sobie przywłaszczyć... :baffled:

My już śniadanko zjedliśmy, młodego wyszykowałam do przedszkola a ja idę chyba nastawić wodę na kawusię... obiecałam Julkowi że po przedszkolu lepimy bałwana - muszę więc pomyśleć o wczesniej przygotowanym obiadku na dziś... coś co można będzie odgrzać ;-)

Do góry