reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my wpadliśmy do domu i zaraz znowu muszę jechać, jutro jedziemy na parapetówę do siostry i muszę jeszcze coś kupić hmmm tylko co i gdzie?
pooglądaliśmy trochę, dostałam oczopląsu, nic nie wiem i nie wiem co chcę:-Di co mi się podoba:laugh2::sorry:

Ale pieknie w Zakopanem buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(ja chce gdzies pojechac.....:cool2:widze ze i P gdzies cos nosi:-D

ja też chcę wyjazd buuuu do Zakopanego w górrryyyyyy:tak:

maltanka sprzęt kuchenny powiadasz??? polecam poszukac w necie b jet dużo taniej, ja upartzyłam sobie w sklepie a kupiłam o kilkaset zł taniej przez internet:tak::tak:

byliśmy tylko pooglądać a zamawiać będziemy u mojej psiapsiółki w sklepie także po kosztach:tak:

maltanka ehhh urządzanie mieszkania ;-) fajna sprawa :-)

od godziny nosze usypiając Norba .... :angry: i nic ozcywiscie Gabi ma w tym czasie 100 spraw do mnie .... :baffled::eek::sorry:

1. oj fajna, fajna ale ja już mam dość
2. i jak Norb usnął?

Dzięki dziewczyny u mnie troszkę lepiej, ale tylko troszkę bo niby się godzilismy ale nie wiem czy juz bedzie "normalnie". Zobaczymy, teraz W odsypia nockę w pracy.

Monia dobrze, że troszkę lepiej trzymam kciuki za całkowite pogodzenie:tak:

reklama
Z uwagi na niski próg tolerancji w dniu dzisiejszym oddam, za dopłatą Czarującego na dni dwa. Cechy produktu:
kolor: wielokolorowa z naciskiem na niebieski
Załączone wyposażenie: samochodziki, ciuchcie i traktory.
Załączone wyposażenie wciskane na siłę: mydło, szczoteczka do zębów, odpowiednie ubranie.
Wymiary: wg siatki centylowej w normie.
Dane techniczne: moc (w paszczy): zbyt duża, siła (przekonywania): zbyt głośna.
Rodzaj paliwa: serdelki, kabanoski, no i oczywiście słodycze.
Czas działania urządzenia: zdecydowanie za długi. Zbyt czujne w stanie spoczynku.
Ilość wypowiedzianych słów na minutę: słowotok (trochę nie zrozumiałe)
Możliwe problemy podczas eksploatacji: urządzenie często sprawia wrażenie głuchego (ściemnia).
Zalety urządzenia: inteligentne, posiada uroczy uśmiech, jak o coś prosi, cichnie na bajkach.
Proszę, nie bijcie się - wygrywa pierwszy chętny ;-P

Pozdrowienia od Martynki,

lp-l,, flklkf sxbbvbggffde mnb n n n,d db jghndf,l;/l;;i;u;i;; ;.

to na razie na tyle bo juz próbuje klawisze wyrywać:eek:

Maltanka fajne urządzanie-zazdroszczę....ale tej bieganiny w poszukiwaniu konkretnych rzeczy-nie zazdroszczę:tak:
a czego poszukujesz na parapetówę???udanej imprezki...

Sunday trzymamy kciuki żeby po odespanej nocce wszystko było już ok...

Talia super że zadowolona jesteś, rozumiem że teraz będziesz miała więcej czasu dla nas...
udanego basenikowania...

Marzenka widziałam ten śnieg cudnie tam...ale przez najbliższe dwa tygodnie warszawka ma ferie więc lepiej Zakopane sobie darować...nawet wczoraj w tv wypowiadali się właściciele knajp i pensjonatów że cieszą się z ferii z mazowieckim...;-)
fajne wyjazdy są czasami na gruponie...itp.
sama myślę nad jakąś niespodzianką...

Karlita usnął??a może padł w samochodzie??

Madziarka co ugotowałaś???

Elza:-D mało czytelne to ogłoszenie, nie wiem czy znajdziesz chętnego....:laugh2::laugh2::laugh2:

Fogia mniam mniam pizzerinki, oj mam ochotę na pizzę

Martynka pozdrowienia i od nas;-)

ale pogoda za oknem....ale nareszcie jest tak ładnie biało:tak:...

mam tylko nadzieję że drogowców pogoda nie zaskoczy i od poniedziałku da się radę jeździc:tak::tak:bo P rano w trasę

my właśnie wróciliśmy z plazy....zakupy udane...zaczynają przeceniać kolejne rzeczy
;-):tak:

Ja po ćwiczeniach. Ale porazka jak dla mnie, bo tydzien temu byla babka w zastępstwie a dzisiaj ta co prowadzi te zajęcia, i okazalo się że to jest ala pilates...a to nie ćwiczenia dla mnie. Ja nie chce się wzmocnic tylko schudnać:baffled:Wiec już w sb nie bede chodzić, teraz ide we wtorek na zumbe, i chyba tez zapisze się na czwartek.
Po ćwiczeniach poszłam z koleżanką na małe zakupy i zakupilam zurawine i czapkę spidermena dla Maksia no i zgadnijcie jak teraz chodzi po mieszkaniu???:-D Kupilam sobie na wieczor Cin&cin tylko jeszcze nie wiem jak go-z czym wypije...:-p

Madzienka kuszą mnie te wyprzedaze, ale juz zbyt kaay nie mam w tym mc na kolejne zakupy....PW

elza :-D:-D:-D:-D:-D

Ale pogoda!!! Mój W pojechal do pracy i wlasnie dzwonil do mnie ze jest koszmar na drodze... ślisko i nic nie widać:eek::eek::eek:

na drodzę koszmar... sypie jakiś śnieg w granulkach:-D:-D:-D
jesli będzie tak w pon. to nie wiem czy pojadę samochodem do pracy trochę się boję...
Moniczka cin cin ja najbardziej lubię pić z wodą gazowaną pomarańczową... superowe... ale to kwestia gustu...
a gdzie kupiłaś taką fajową czapkę... Czarek uwielbia spidermana...

Eliza kupilam w leclercu.:-)

Właśnie dzwonila moja mama, mojj brat przywiozl im dwa pieski:-) 1.5,mc owczarki niemieckie:-) Jutro jedzemy na obiad i oglądanie, ale numer!!! A kotek podobno przyatakowal je:-D

reklama
elza :-D

madzienka w sumie to sama nie wiem czego szukam, nie wiem tak na prawdę co im jeszcze brakuje, nic dzisiaj nie kupiłam, myślałam może jakieś fajne szklanki:sorry:

sundey jaki koszmar jest super:-p szkoda że nie podpasował ci pilates, ale dobrze, że masz tą zumbę jeszcze, super z tymi pieskami, ps. fotki zrób jakieś

my niedawno wróciliśmy do domu, na drogach super, ale wystarczy 2 mm śniegu i już ludzie nie potrafią ruszyć na zielonym:-D co za .....sieroty

sundey to może ja do ciebie dołączę z tym cin cinem:tak:

Do góry