reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

O widzę że Madzieńka mnie wyprzedziła z postem :-D;-):blink:

widać że długo mi się z pisaniem schodzi :-D:-D

Anaconda no właśnie - wróciłaś? dołączasz do kawusi???

reklama
Madziara dołączam, dołączam :tak::tak:
Jacek ma dzisiaj na godz.10 doi pracy tak więc zrywać się rano nie musiałam :-D:-D
Witam wreszcie zimowo - oj jak fajnie :tak::tak: Maja też mi zapowiedziała,że mam po nią z saneczkami przyjść, a że mrozik mały jest to i śnieżek się raczej utrzyma :tak::tak:
Wczoraj odwiedziliśmy babcię w szpitalu, niby wszystko jest już w porządku ale jak tylko babcia zaczyna chodzić to ją znowu dusi więc na powrót do domu raczej się nie zapowiada :-:)-(
Poczytałam was ale mam mętlik w głowie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, foteczki spacerkowe na śniegu bardzo fajne :tak::tak: no i kot Moniki super :-D:-D:-D - a i w twoich pieskach się zakochałam od pierwszego wejrzenia :tak::tak:
Marz powodzenia na kontrolnej wizycie z Bartusiem :tak::tak:
Maltanka Hubercikowi też dużo zdrówka, oby się nie rozchorował na dobre :tak::tak:

Witajcie na początku tygodnia. Tydzień zapowiada mi się intesywny bo w piątek mam dzień babci więc roboty sporo. No i Maksio zakatarzony i nie wiem co z nim zrobić... dzisiaj do przedszkola nie idzie, bo mam malowanie ząbków i mama przyjezdza posiedziec z nim, ale jutro... nie wiem W ma burzę w pracy, pozabierali mu wolne, reorganizacja w pracy wiec na niego nie mam co liczyć.:-( no a jesli mi się rozchoruje to na swoj dzien babci nie pojdzie no i bal...:baffled: Niby oprócz kataru to jest ok no ale wiadomo z kataru może być wszystko:wściekła/y:

Dzięki dziewczyny za miłe słówka o pieskach, rodzice zostawiają oba, tylko zastanawiam się jak je nauczyć reagowania na imiona w tym samym czasie :-) narazie to dzidzie, chwile na dworze i idą spać;-)

anaconda tak myslalam,ze J na drugą zmianę wię Ty spisz, no ale ja dzisiaj też pospalam,nie wiem jak ja jutro wstane:confused:

Madziarka super wekend za Wami:-) jak już wiosna przyjdzie to chyba i NAS zaprosisz na bb-parapetówkę?

Madzienka i jak znalazlas fotkę Julci z dziadkami???

Kasia jak gardło? i jak H???

sienio jak się wstało?

Justynka gdzie Wy??? Wrociliscie bezpiecznie?????

Madziarka super weekend za wami..;-)
a P dojechał...droga poza miastem czarna gorzej w miescie ale na szczęscie już szczęśliwie w Rzeszowie...
A Hubert chory??bo coś nie doczytałam??:sorry2:to zdroweczka...

Sunday zrobiłam kolaż...zdróweczka dla Maksia:tak:

Witajcie

Ja pól nocy się kręciłam, nie mogłam spać przez to gardło i nadal mnie boli:wściekła/y: od grudnia już 4 raz mnie łapie:baffled:
Hubert w domu, bo kaszle, gile żółte z nosa lecą i chrypi:sorry2: idziemy na 17 do lekarza ale jak nic tydzień siedzenia w domu nas czeka:baffled: super

madziara super, że weekend wam fajnie i intensywnie minął

sundey no właśnie tak to jest z tymi urlopami:angry:

anaconda to na piechotkę dzisiaj:-D

justyna wróciliście?

idę zalewać kawkę:tak:

Maltanka to ja dołączam ze swoją - bo dopiero do niej się zabieram :tak:;-) zdrówka dla Was - oby nic gorszego się nie rozwijało...

Sunday pewnie - tylko nie wszystkie na raz, bo niestety nie pomieścimy się :-D oby do wiosny... wtedy będzie można na dworku posiedzieć i kawusi się napić :tak: ;-)

wiecie -jak na razie mam 4 krzesła...więc na raz mogę zaprosić 2 osoby dodatkowe:-D:-D:-D i brak kanapy który codziennie odczuwamy :-D:-D chyba pora to zmienić... jak najszybciej tylko czemu ciągle nam czasu brak :dry::sorry2:

Madzieńka super że P dojechał szczęśliwie... obudziłam się nad ranem i tak sobie myslałam - ciekawe jak mu się jedzie :-p ale jak wracaliśmy wieczorem to było całkiem całkiem na ulicach i tak myślałam że nie będzie tak źle... choć i tak wam współczuję tych ciągłych podróży... i ciąglych nerwów - bo a to pogoda a to inni piraci na drogach... wrr... koszmar...

Ależ pięknie słonko świeci... aż się chce na dwór wychodzić ;-):-)

ale cudnie na dworku....taka zime to ja lubie...śnieg, mróz i...słoneczko:tak::tak:
Maltanka, Madziarka
i ja dołącze sie do waszych kawek...z cieplutka herbatką z soczkiem malinowym, moge jeszcze??

Madziarka cos za cos...:blink:
a kanapa jszcze na niepodległości??:shocked2:zabieracie tamta czy bedzie jakaś nowa??

Maltanka zdróweczka dla Hubercika i dla Ciebie, trzymajcie sie..niech Was nie rozkłada...

Maltanka Sunday zdrowka dla dzieciakow!!!!!!!
Maltanka Ty tez sie trzymaj....ja mslslam ze Twoja siostra mieszka w Krasniku i tam kupila mieszkanie.....:-)
Karlita i jeszcze cala reklamowke zostawilas????????:szok:wartosciowa byla?????dzieki wiesz za co;-)
Sunday to sie rodzicom dostało po piesku na glowe:-Dale twoj zwierzak ma latarki w oczach w nocy tez tak swieci nimi?????
Madziarka o dzisiaj bedzie lepienie balwana?????????co wymyslilas na obiad...
Madzienka super ze P bezpiecznie dojechal kiedy oni ci wkoncu meza oddadza????????

Super sesje saneczkowe tu i tam;-).
P z M tez wczoraj byli nie bylo nic suchego na M jak wrócil z szalenstw:-)
Wczoraj z M podskoczylam do Plazy w poszukiwaniu spodni kombinezonowych byly jedne super w 5 10 15 ale duzo za duze buuuuuuu.......moje dziecko nie ma cierpliwosci do zakupow caly czas "mamo chodz mamo chodz" ja mu na to ze" ...poczekaj jeszcze chwilke" a on "no to dobra...ide sobie sam":no::-p
Uzupelnilam braki kosmetyczne i dla B zakupilam jedynie koszule....

A dzisiaj poszlam na kontrolna wizyte i Yuuuuupi jestesmy czysciutcy i zdrowi.....koniec lekow i zielone swiatlo na spacery wiec jak przyjechalismy przebralam B w cieplejszy kombinezon i smacznie sobie spi na balkonie:-)

Madzienka super ze P bezpiecznie dojechal kiedy oni ci wkoncu meza oddadza????????

Super sesje saneczkowe tu i tam;-).
P z M tez wczoraj byli nie bylo nic suchego na M jak wrócil z szalenstw:-)
Wczoraj z M podskoczylam do Plazy w poszukiwaniu spodni kombinezonowych byly jedne super w 5 10 15 ale duzo za duze buuuuuuu.......moje dziecko nie ma cierpliwosci do zakupow caly czas "mamo chodz mamo chodz" ja mu na to ze" ...poczekaj jeszcze chwilke" a on "no to dobra...ide sobie sam":no::-p
Uzupelnilam braki kosmetyczne i dla B zakupilam jedynie koszule....

A dzisiaj poszlam na kontrolna wizyte i Yuuuuupi jestesmy czysciutcy i zdrowi.....koniec lekow i zielone swiatlo na spacery wiec jak przyjechalismy przebralam B w cieplejszy kombinezon i smacznie sobie spi na balkonie:-)

no własnie nie wiem...;-):blink:

ale ten Twoj Mati to słodziak...
czyli kurtki nadal nieprzecenione...czy nie bylo rozmiaru??

super że Bartus juz zdrowy, niech sobie smacznie spi na świeżym powietrzu...

reklama
Marz super że B. wyzdrowiał!!!!! i oby jak najdłużej się tego trzymał ;-)

Ja właśnie wróciłam z Nelcią z dworku - Nela też cała biała wróciła :-D najbardziej podoba jej się robienie orzełków :-)
Bałwana próbowaliśmy zacząć ale śnieg nie chce się lepić - zrobiliśmy takiego maluśkiego... stoi za drzwiami więc widać go pięknie z salonu ;-)

A na obiad Marzenko wymyśliłam chińszczyznę - mam kapustkę, mam warzywka mrożone raz dwa sosik zrobię, ryż ugotuję i będzie obiadek dla nas a dla dzieci zrobię mięsko z sosikiem ;-)

Zupkę właśnie z Nelcią skończyłyśmy... teraz zrobiłam sobie gorącej herbatki więc Madzieńka zapraszamy zapraszamy do towarzystwa... :tak:

Maltanka o której idziecie do lekarza?

Do góry