reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

marz ja bym sie troche bala, moze poczekaj z tym do poniedzialku, a jutro porządnie wywietrz pokoj:tak:
kurcze coz bym obejrzala, ale w tv tylko to co juz dawno widzialam i to po kilka razy:confused2:
marz oj to szybka impreza byla :p a po głosie jak sądzisz udana ? :D:D:D

reklama
marz ja bym sie troche bala, moze poczekaj z tym do poniedzialku, a jutro porządnie wywietrz pokoj:tak:
kurcze coz bym obejrzala, ale w tv tylko to co juz dawno widzialam i to po kilka razy:confused2:
marz oj to szybka impreza byla :p a po głosie jak sądzisz udana ? :D:D:D

No moze sie jednak wsztrzymam zeby sobie pozniej nie pluc w brode...a P no coz widac ze wkoncu kulturalne spotkanie:-Djest z kim pogadac.....ja tez mam dosyc wiecznie tego samego w TV wiec czesto ogladam np TLC, Discovery itp....

Madziarka hugs-and-kisses024.gif

nieeeeee, Karolina przecież miała być :-)

hehhihihihh bo Karolinki to fajne są ;-)
ale swoją drogą to ja do studiów jakoś nie lubiłam swojego imienia zawsze było dla mnie za długie ;-) i tak wszyscy wołali na mnie Karol albo Karola

Madzieńka
kusisz tymi pazurkami oj kusisz .... może od marca na dzień kobiet i ja sobie zafunduje taki luxus ;-) oj tęsknie za pazurkami :-) za tym błogim lenistwem ;-)

Atali cos z obiadem zrobiła ????

elza współczuję mandatu i punktów ...

sienio mmmm szpinaczek mniam mniam :-) u nas dość często na stole :-)

marz przypomnij mi sie to na najbliższe spotkanie przyniosę ci OLEJUSZKĘ mam nową nieotworzoną :-) podobno ładnie ciemeniuch schodzi
mój norb tez po zwykłej oliwce dostawal uczulenia ... ale szare mydło pomogło ;-) i nie zdążyłam skorzystać z olejuszki ;-)

na wizycie Norb na widok Pani dr tak zaczął wrzeszczeć że myślałam ze moze czymś go przygniotłam czy coś ;-) a to tylko reakcja na lekarza heheheh ale aż Lekarka była zdziwiona. Osłuchała, obejrzała wszystko ok, osłuchowo czysty, gardło czyste. A że kaszel no z tej wydzieliny co mu spływa z noska. Gdyby coś sie nasiliło mamy się zgłosić ;-)

jutro mam wolne od gotowania bo jedziemy do moich dziadków
dzisiaj wrócili moi rodzice stęskniłam się za nimi ale stali w korkach w Wawie i juz było za późno by czekać na ich powrót z dzieciakami

co do trzynastego to u mnie objawił się na zakupach, byłam z Gabi w tesco, cały koszyk zakupów i co ??? kupiłam gabi bluzeczkę, zapłaciłam i nie wzięłam :wściekła/y:
W domu byłam wściekła jak osa to E wskoczył samochód i pojechal po bluzeczkę, czekała w obsłudze klienta ;-) hihihi

Norb z Gabi dopiero padli :sorry: moze dadzą się wyspać;-)

BUZIACZKI
spokojnej nocki i miłego weekendu :-)

Ostatnia edycja:
marz chyba sie chlopak starzeje:-D
karlita super, ze Norbercikowi nic takiego nie jest:tak: a swoja droga to ja dzisiaj sobie przypomnialam, ze Ty pisałas artykol do gazety i nawet sie nie pochwaliłaś ani nie powiadzialas, ze mozna juz gazete kupić:sorry: kurcze no a ja tak bardzo chcialam autograf:tak:

Ostatnia edycja:
marz chyba sie chlopak starzeje:-D
karlita super, ze Norbercikowi nic takiego nie jest:tak: a swoja droga to ja dzisiaj sobie przypomnialam, ze Ty pisałas artykol do gazety i nawet sie nie pochwaliłaś ani nie powiadzialas, ze mozna juz gazete kupić:sorry: kurcze no a ja tak bardzo chcialam autograf:tak:

sienio kochana moja :-) nie pisałam bo Dobra Mama to kwartalnik ;-) i jeszcze mojego numeru nie ma w sklepach ;-) jest w druku ;-) jak będzie dam znać dużymi wołami hehehehehehe

hejka dotarłam ;-)

Dzięki Karlita, Madzienka, Emilka że pytacie;-) zdrówko takie sobie niestety :crazy:jeszcze ja z Amandą kaszlemy a Martynka można powiedzieć ze się wykurowała :tak:
Justynka fajnie ze Michałek nie ma problemu z nurkowaniem:tak:
Mirosia zdróweczko Oleczkowi posyłam:tak:
Elza fajna z Ciebie biedroneczka ;-) tak jak Ty też chodzę do Krzyżanowskiej tylko akurat ostatnio nie mogłam się dodzwonić a jak w końcu się udało to nie było do niej numerków i poszłam do Pałachy:sorry:
Sunday oby ciche dni szybko minęły:sorry: tulaski posylam:confused:
Marzenko zdróweczka życzę:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Antuanet Buziaczek dla Wiktorii za skończenie pierwszego miesiąca:tak:
dobrze ze juz ospę macie prawie za sobą:tak:
Fogia niezły pech Cię prześladował dobrze ze przed wizytą Cie już opuścił i ze oskrzela Antoś ma czyściutkie:tak:
Maltanka też sie ostatnio rozleniwiłam:zawstydzona/y:
Anaconda, Marzenko fajnie ze spotkanko miałyscie:-)
Anetka to nieźle załatwiliście sobie klawiaturę:eek:
Madziarka to świetnie ze juz Nelcia temperatury nie ma:tak:

Hej,
ja jak zwykle zawitałam z ranka,
my już po śniadanku - dzieciaki ganiają się z kotem wokół stołu :-D więc ja mam chwilkę dla siebie ;-)

Karolinka
DZIĘKUJĘ.... i cieszę się że u was wszystko ok!!!! niech katarek przestanie już ściekać i męczyć Norbusia!!! uśmiałam się z tego że go przycisnęłaś :-D:-D

Aluska zdrówka życzę!!!!! oby wreszcie raz a dobrze udało wam się z tego wyjść...

Marz masz rację - lepiej się wstrzymaj tej jeden dzień żeby później sobie nie pluć w brodę... a w poniedziałek będziemy mocno zaciskać kciuki za wizytę i dobre wieści...

Madzieńka jakie seriale oglądacie?

Sienio dawaj dawaj - mi też smaka narobiłaś... ;-) a jak ma się Jula???

Atali no widzisz - jednak całkiem się nie spaliło :-D a przynajmniej smakowało?

Mandziula jesteś? jak się masz?

Kurcze ja muszę się brać za zupkę i drugie... ale znowu nie mam pomysłu co robić... :baffled: proszę o podpowiedź - o jakieś danie dobre i szybciutkie ;-)

Ale najpierw kawusia mnie kusi... uśmiecha się do mnie od rana :-D:tak:

sienio kochana moja :-) nie pisałam bo Dobra Mama to kwartalnik ;-) i jeszcze mojego numeru nie ma w sklepach ;-) jest w druku ;-) jak będzie dam znać dużymi wołami hehehehehehe

Dobra Mama
heheh znam to pismo moje zdjecie z Natalką w brzuszku wydrukowali :-D Karlita daj znac jak będzie twój artykuł ... Można zamówić przez internet numer ja tak zrobiłam bo nie mogła nigdzie dostać tej gazety :-D
Ala zdrówka i musimy znowu mężów zostawić z dzieciakami a same się wymknąć bo tak fajnie było wczoraj :-p
Madziara78 ja na obiadek na szybko polecam potrawkę z kurczaka.. palce lizać i szybko się robi...

reklama
Witajcie w sobotni poranek....mnie coś znowu głowa ćmi, chyba jakąś kawkę muszę wypić, może przejdzie...

ja poszukuję teraz w naszych zbiorach fotek Julci z dziadkami bo na poniedziałek musi do przedszkola przynieść...ale chyba muszę zrobić jakiś collage, bo z wspólną fotografią (nadająca się do przedszkola) będzie ciężko:sorry:

madzienka w którym gmachu pracujesz???? czyżby w starostwie????

Nie, na przeciwko, w UW

Madzienka dzieki o wlasnie pottrzebuje szamponu na porost wlosów:-Dfajnie ze Twoj P tak z Toba po nocach siedzi;-)
foki nie mam mojej pszczolki:sorry:

A myslicie ze moglabym jutro B wystawic na balkon na dzremke mimo ze bierze antybiotyk ale nic mu nie jest ani kataru goraczki czy kaszlu?????????

polecam polecam...

ubieraj Mateuszka i pstrykaj fotkę w domciu

nasza pani dr mówiła ze jak nie ma gorączki a pogoda jest sprzyjająca to spokojnie można spacerować...:tak:
pytanie czy dzisiaj pogoda jest sprzyjająca....

Madzieńka kusisz tymi pazurkami oj kusisz .... może od marca na dzień kobiet i ja sobie zafunduje taki luxus ;-) oj tęsknie za pazurkami :-) za tym błogim lenistwem ;-)

co do trzynastego to u mnie objawił się na zakupach, byłam z Gabi w tesco, cały koszyk zakupów i co ??? kupiłam gabi bluzeczkę, zapłaciłam i nie wzięłam :wściekła/y:
W domu byłam wściekła jak osa to E wskoczył samochód i pojechal po bluzeczkę, czekała w obsłudze klienta ;-) hihihi

kuszę kuszę....

super że bluzeczka znalazła się....

Sunday jak u Was???pogodzeni??

Anaconda udanego weekednu, Justyna Wam też jeśli wyjeżdżacie...

Aluska zdróweczka...
po niedzieli zapowiadają temperaturę na minusie, to może wymrozi choć trochę te wirusy

Madziarka wszystkie po kolei nagrywane cały sezon....:tak:;-)

miłego dzionka

Do góry