reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka..boże co za dzień nic tylko leżec w łózku i spać no i kawa chyba w litrowych szklankach;-)no ja się dzis rozerwę bo idę z M do kina na 2012 (uwielbiam takie filmy) a potem moze wyciągnę go na lekkie zakupki, Pauliśka zostaję z przyszła bratową (oczko w głowie) wieć jest przeszczęśliwa że ją odiberze z przedszkola i beda sie wygłupiać i popołudniu:tak:życzę udanego dnia wszystkim:-):-)

reklama
Właśnie mi się przyda, bo coś mnie dopadło. Wczoraj zaczełam kaszleć, dzisiaj kupiłam sobie syrop bo dusi mnie strasznie, a teraz to już pije Aspiryne C,bo boli mnie cała klatka piersiowa!:-( Matkożebym tylko nie zaraziła Maksa.:eek::eek::eek::-:)-:)-:)no::no::no:
Sundaj,to wspolczuje,kuruj sie....
U mnie Gosia chora-wstala dzis z bólem gardla,a kaszle juz od paru dni....bylismy u lekarza,ale narazie bez antybiotyku,ma lezec w lozku(chyba jak ja przywiaze...he,he....)dostalysmy pare syropkow i 50 zl poszlooooooo....
Mam nadzieje ze Karolina sie nie zarazi :sorry:

a co do prezentow,to Karoli chcialam kupic cos takiego: http://www.allegro.pl/item809730962_zabawka_gimnastyczno_muzyczna_pianinko.html bo ona jeszcze mala....
A Gosia chciala taka barbie:http://www.allegro.pl/item814163290_barbie_ksiezniczka_wrozka_nowosc_p5090.html
Ale jeszcze nie wiem sama co kupimy....a chrzesniakowi(10 lat ma ) maz kupil dzis taki tor:http://www.allegro.pl/item808189215_super_tor_wyscigowy_ponad_7m_hit.html
No i na tym koniec,wiecej chrzesniakow nie mamy...

Ostatnia edycja:
a co tu tak pusto:szok:
myślałam, ze będę miała czytania, a tu zaledwie dwa posty:eek:

witajcie wieczorem
anet mi się nie wyświetla ten pierwszy link:no:

młody już śpi, a ja przed telewizorem "Londyńczyków" oglądam, i zerkam w komputer, a miałam czytać książkę

Kurna werzarło mi posta:confused2:

Anet pianinko fajna sprawa mam nadzieję że Karolci się spodoba Kuba bardzo długo bawił się takim podobnym stojakiem - to znaczy do czasu jak zaczął być mobilny:-D A teraz ukochaną zabawką jest suszarka:eek::-D

Dziewczyny słuchałyście kiedyś płyty "Piosenki dla Super Dziecka" Superniani? Piosenki dla Super Dziecka (821848001) - Aukcje internetowe Allegro
Sciagnijcie sobie z neta -rewelacja!!!:-)

A Ty sciagalas, czy kupilas plytkę??

a co do prezentow,to Karoli chcialam kupic cos takiego: Zabawka gimnastyczno - muzyczna. pianinko (809730962) - Aukcje internetowe Allegro bo ona jeszcze mala....

Polecam taka zabaweczke u nas sprawdza sie do tej pory:tak::tak::tak:

reklama
Olek dziś w domu zostaje i powiedział,że mnie kocha:tak::-).

no widzisz jaki dobry synek:-)

Witajcie!

Marta współczuję @. niedobra, że przyszła:no2:, wyganiaj.

pogodę mamy dziś super. ja kończę kawkę i czekam, aż mi mały wstanie i ruszamy na spacerek. musimy w końcu dojść do tego sklepu dziecięcego i na targ.

co tu ostatnio tak pusto :eek:
halooooooooooooooooooooooooooooo!

Do góry