reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ale ja kocham taką pogodę....godzina 19 i cieplutko....
my już po zakupach...lodówka zapełniona:tak::tak::tak:
jeszcze tylko muszę wymyślić co jutro na obiad....:sorry2:

Sunday wszystko zależy jaka osoba jest koleżanka...u nas na panieńskim sprawdzały się sexi kompleciki...ale takie jakich sama panna młoda nie kupiłaby sobie:-D:-D:-D
duży wybór jest w tesco...przed wejściem do euro-agd(chyba)
Koszulki nocne | Avantizakupy.pl

Mikado...szkoda że nie poznałyśmy się:blink:

Maltanka pokaż sukienkę...ja mam kolejne wesele...czyli już 4 przed nami i szukam kreacji....:tak:
a jak Hubercik...Mucofluid trochę pomógł....???możesz spróbować jeszcze podać mu Lipomal, to taki syropek na przeziębienie...bez recepty:tak::tak:

Aneta dzięki...to musimy się częściej spotykać...;-)

reklama
Witam wieczorowo:-)
Cieszę się że spotkanie Wam się udało! Aż zazdroszczę że nie mogłam być...ale obowiązki w pracy ważniejsze:sorry: Wczoraj wieczorem się dowiedziałam że dzisiaj o 7 jadę na zarząd do Warszawy:cool2: Właśnie niedawno weszłam do domu...
maltanka super że weselicho udane! Chwal się kreacją...A my wkońcu nie pojechaliśmy do Bychawy, tylko do Nałęczowa i spotkaliśmy marz21 z rodzinką:-) I co najlepsze poznałam ją po Mateuszku na kaczuszce:tak:
madzienka super że wakacje udane i szczęśliwie wróciliście do domku!
mandziula gratuluję odsmoczkowania:tak:
emilia i kupiłaś buciki?
gon1a fajnie że wyprawa do Sulejowa udana i dzielnie ją zniosłaś.
Ja niedawno wróciłam do domu, Kuba siedzi i ogląda Tubisie. Chyba zaraz go wykąpie bo jakiś senny jest.... Muszę nadrobić prasowanie ale to chyba dopiero jutro:tak: Miłego wieczorka.

aneta spotkałyśmy się tylko o tym nie wiemy hehe;-)

Byliśmy wkońcu i my na tym spotkaniu, dotarliśmy dopiero po 13:00. Niestety nie miałam przez to okazji z Wami się bliżej zapoznać i pogadać, bo potem spotkanie dobiegło końca:-( Ale jak przyszliśmy to panie powiedziały, że jak chcemy to możemy zostać na tą drugą grupę na te dwie części, które ominęlismy. Więc sobie zostaliśmy jeszcze na wykład z dermatolog. Ogólnie bardzo ciekawe to spotkanie, wiele przydatnych info było, z których napewno skorzystam jeszcze. Szkoda, że przed narodzinamu Olka nie uczestniczyłam w czymś takim, bo kilka błędów popełniałam.

Poza tym wróciliśmy sobie na piechotę, Olek jeszcze pobiegał pod blokiem i padł jak mucha, a ja też już całkiem flak jestem.

Ostatnia edycja:
antuanet szkoda że nie mogłaś być, ale za to jakie spotkanie Ci się trafiło :-D

Madzienka ja zawsze chętna na spotkania ale gorzej z dojazdem do Lublina, bo nie zawsze mam auto do dyspozycji :-(

rozmawiałam niedawno z sąsiadkami i jedna mi powiedziała, że kilka dni temu ktoś wszedł do domu w bloku tu w Piaskach i zabrał torebkę z przedpokoju, a 3 osoby były w środku, i drzwi nie zamknięte, a ja siedzę pozamykana na 4 spusty, nawet zamek który się nie otwiera z zewnątrz też przekręciłam :tak: i koleżanka mówiła znajomemu z policji o tym że ktoś był u mnie, mają sprawdzić monitoring, ale ponoć było już za ciemnmo, zobaczymy

Ola poszła spać, ja popijam piwko i delektuję się tą ciszą, mam nadzieję że nikt mi jej nie zakłóci :cool2:

hejka:tak:

Martynka dopiero teraz poszła mi spać po wielkiej walce chyba przez tą dużą dawkę wrażeń:cool: nie mogła usnąć:dry:
Mirosia byłaś na 14.30:eek: szkoda że sie nie poznałyśmy bo widzieć to za pewne sie widziałyśmy:cool:

na razie muszę zmykać bo P. każe ale zaraz wrócę......mam nadziję:-D:-D

Hej

Dotarliśmy do domu na 19, po spotkaniu wybraliśmy się jeszcze z Emilką i Aluśką na plac zabaw:tak:. Spotkanie było fajne, dużo ciekawych rzeczy dowiedziałam się:tak:

Marta, Fogia, Motylla miło było mi Was poznać:-)

Marta chlebek przepyszny, dziękuję:-)

Mirosia czy Olek był w ogrodniczkach, tak na krótko ostrzyżony?? Może ja Was widziałam:tak:

Mirosia byłaś na 14.30:eek: szkoda że sie nie poznałyśmy bo widzieć to za pewne sie widziałyśmy:cool:

Wypiłam kawkę i po tej przerwie poszliśmy od domku. Kurcze szkoda...

Mirosia czy Olek był w ogrodniczkach, tak na krótko ostrzyżony?? Może ja Was widziałam:tak:

Dokładnie tak:tak: Tylko Olek nie jest tak ostrzyżony, on po prostu nie ma włosów hahaha:-D Ale nie mogę sobie skojarzyć Ciebie i Twojego synka...

aneta a to może Twoja córka była w różowych rajstopkach?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry