reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam kochane....wpadlam dac znac ze zyje...
Czasu nie mam na kompa,a teraz przed Swietami to juz calkowicie nie daje rady nawet kompa odpalic,ze nie wspomne o czytaniu was....wiec nie wiem nic co tam u was slychac,mam nadzieje ze wsio ok
yes2.gif
wink2.gif

U mnie jako tako,dziewczynki zdrowe i tak jakos to leci z dnia na dzien
happy.gif

Poczytam z grubsza ,o ile dziewuszki dadza na spokojnie....ehhhh
Raczej nie doczytam,bo juz mnie wolaja....ehhhhh...i spac trzeba klasc....pozdrawiam Aneta

PS.Madzienka,tez takie pisanki kiedys robilam,ale teraz brak czsu przy dwojce dzieciakow...a w zeszlym roku to takie podobne z papieru robilam,tzn z takich kolorowych karteczek skladanych w trojkaciki......

reklama
witajcie
wczoraj pogoda była super a dzis do d.......
chcialam dzis sie wybrac z Asia na wesole miasteczko bo jest na zana i na zygmuntowskich ale ziab, zmarzlismy pod kosciolem jedynie pojechalismy na targi kupilam malej kurteczke, czapke i apaszke no i oczywiscie bluzke z kotkiem ala hello kitty
wczoraj pranie, sprzatanie, cały dzie na na dworze prawie a wieczorem bylismy w tesco na zakupach swiatecznych, a ceny jak z ksiezyca ja nie wiem chyba powariowali np maslo 4,50 zł:szok: a w promoci ktorej nie widzialam bo pewnie kartka spadla mozna było kupic 3 szt za 9 zł no i w portfelu lzej o kilka stów
a dzis szukalismy tanszego paliwa, chyba na piechote bedzie najtaniej sie poruszac nawet 5,19 - 95
mandziula musimy sie spotkac tylko pewnie po swietach bo teraz Wielki Tydzien

Gon1a dzięki za pomysł na pisankę upinankę:tak::tak::tak:

Maltanka a wracając do tematu sukienki to ja też muszę jeszcze z jedną kupić bo dwa wesela w rodzinie tydzien po tygodniu więc ta sama kreacja odpada:zawstydzona/y:jak znajdziesz coś fajnego dawaj znać...
nie ma za co :-) fajnie ze moglam sie do czwegos przydac, ładne te Twoje pisanki
ja w pt dalam swojemu ginowi jedna był bardzo zadowolony
sukieneczka super

Witam

U nas dzień się zaczął fatalnie. Justysia wszędzie łazi na czworaka, poszła za mną do łazienki, i jak wyłaziła i była tyłkiem w łazience a głową w przedpokoju to Natalia wychodząc z pokoju obok zamknęła drzwi od łazienki i Justynka ma odbity kant drzwi na skroni. Normalnie jak dzisiaj zobaczy je pielęgniarka to pomyśli że bite
embarrassed.gif
unhappy.gif
.

Al
gon1a[/B] o nawet łatwo robi się te pisanki, może spróbuję, ale to muszę wybrać się najpierw do pasmanterii, ale to już w poniedziałek
yes2.gif
. Oj oby to nie cukrzyca ciążowa
łatwo sie robi ok godz schodzi mi z jedna, ja ostatnio wpadlam na pomysł ze prasuje sobie te trojkaciki i łatwiej pozniej sie układa przy upinaniu i kup krótkie szpilki mozliwie krotkie jesli masz male jaja
ja kupowalam wszystko w hurtowni na wesolej, tam wstazki 32 m kosztuje 8 zł, ale duzo jajek i wstazek oraz kwiatuszkow do upinania na jajku widzialam na zamojskiej tam jest pare sklepow z pasmanteria, bo mozna pol jaja ozdobic kwiatkami a dol zrobic ze wstazki i tez juz sprawdzilismy ze jak wstazka jest sztywniejsza to łatwiej sie ja upina
karlita zdrówka dla Gabi,

Gon1a cena niezła w tej hurtowni...ja zapłaciłam w pasmanterii duzo dużo więcej za wstążki:-:)-:)-(ale i tak opłacało się:-):-):-)

Karlita jak zakupy??udane??

wieści od Anacondy...już są na miejscu...od jutra dni pełne wrażeń a temperaturka tam na miejscu to 23stopnie w cieniu...pozazdrościć:tak::tak::tak:

Witam w pięknie zapowiadający się dzionek ;-) aż chciało mi się wstać mimo,że wczoraj troszke dłużej posiedziałam...:eek: Mam nadzieje,ze poranek naprawde zapowiada piękny dzień,a nie tylko do południa, no ale fakt to nie Włochy- ja też tak bym chciała:zawstydzona/y:
M pojechał na rowerze do pracy, Maksio jeszcze śpi a ja zamiast się szykować do pracy to klikam:-( ale jak nałóg to trudno....:-D

gon1a fajnie, że zakupy udane:-) no a co do cen to fakt,są masakryczne a jeść coś trzeba :-(
anet Witaj! a na FB piszesz o nudach...:eek: Dobrze,że u Was w koncu nie ma chorób:-)

I ja witam z ranka,

Madzieńka ale się rozszalałaś z jajami :-) ja właśnie też chcę zrobić dla babć po jednym... tylko muszę wstążeczki kupić...

Sunday będzie ładny dzień - ponoć do środy ma być ładnie... a później... nie wiadomo :eek::oo2:

anaconda zazdraszczam pogody.... odpoczywajcie ile się da...:tak:

Karlitka - jak u was? Mam nadzieję że jesteście zdrowi i że zakupki się udały...

Ja na swoje w końcu nie dotarłam :-:)zawstydzona/y:

Emilia ale masz fajnie z tym zasypianiem... moje to o 21 najwcześniej dadzą się położyć... a ja tak marzę o wieczorach wolnych.... tylko dla nas :-D:-D:-D

A jak zdrówko dziewczynek????

Powiem Wam że Julo wcale nie chciał do domu od babci wracać - i babcia mu obiecała że niedługo będzie miała wolny tydzień to go zabierze na dłuższe wakacje do siebie :tak:;-)

Fogia przemyślcie, może jednak da się jeszcze coś zrobić... a jeśli nie - nie martw się, jest naprawdę dużo ofert - może znajdzie się coś jeszcze bardziej w twoim guście!!!

Emilia ja też wczoraj tak spałam na siedząco... nie wiem o co chodziło - że w sobotę posiedziałam w nocy a w niedzielę o 6 wstałyśmy z Nelą :zawstydzona/y::szok::sorry: czy o to że to jakieś ciśnienie bylo nie teges... bo wieczorem dzieciaki pięknie usnęły a ja poleżałam, miałam wstać ale sobie myślę - w nosie mam wszystko, idę spać... jutro rano zupkę nastawię :-D:-D:-D:-D i takim sposobem dziś od 7 gotuję obiad na dziś... żeby się wyrobić :-D:-D:-D

Witam i ja :-)

sunday no właśnie i ja z chęcią wstałam, jak tylko słoneczko zobaczyłam :tak:. Miłej pracy :-)

Madziara
mi się wydaje że zdrowe. Natalka to na pewno. Wczoraj nawet wyszła z moim tatą na pół godziny na dwór :tak:. A Justysia to trudno powiedzieć. Wczoraj była jakaś dziwna, całe ucho podrapała. Dzisiaj na 14.15 mam kontrolę u laryngologa to zobaczymy.

Wczoraj jak Justynka poszła spać o 19 to obudziła się dopiero o 7 :-). Ale Natalka coś w nocy kombinowała. Od 4 coś kombinowała, ale kazałam spać i wstała niedawno :tak:. A mąż jeszcze śpi.

Pranie wstawiłam, a później koce będę prać i firanki trzeba zmienić a letnie :-)

Trzymajcie kciuki dziewczyny żeby był dzisiaj już ostatni antybiotyk, bo Justysia ma bardzo spuchnięty tyłeczek i ja już jej płaczu nie zniosę, tak mi jej szkoda :-(

Emilia zaciskam kciuki bardzo mocno - oby to był już ostatni zastrzyk!!!

Pogoda faktycznie zrobiła się piękna i wiosenna... wreszcie!!! i oby już taka pozostała do końca!!! :-)

I przypomniałaś mi Emilia że dziś mam cały kosz prania wyprać -ale jak tak ładnie jest na dworze to szybciutko wszystko wyschnie na balkonie!!!

Kurcze, muszę tylko szybko kupić te płytki i zadzwonić po tego pana co chce mi ułożyć... bo w końcu on mi ucieknie do innej pracy albo się rozmyśli :p

Witajcie poniedziałkowo

zapowiada się ładny dzień:tak:

a mi Hubert w sobotę wyszedł na balkon i posiedział trochę z gołą głową nie długo bo z 5 minut zanim dał się poubierać a od wczoraj już trochę leci z noska:wściekła/y:ale mucafluid poszedł w ruch i mam nadzieję, że szybko przejdzie:tak:

Maltanka Mateusz tez nie chce sie scinac nadawal sie do tego juz dwa tygodnie temu ale codziennie bylo "nie ce", wzielismy telewizorek do lazienki z Polarnym Ekspresem, scinalam go pomalu aby nic go nie zabolalo zeby sie w polowie nie zrazil nawet schylal glowe abym na szyji mogla dobrze go przystrzyc....pochwal sie pozniej wypiekiem...

nas czeka niedługo obcinanie, też muszę coś wymyśleć

Madziarka jak zrobie w pracy to pstrykne fotke:-) a M bardzo dobrze :-) Wiecie,ze juz schudł 9 kilo na Dukanie!!!!:-)

no to super dieta działa:tak:

hej dziewczynki

mam dziś nastrój do dd.....y. Oglądaliśmy mieszkanie, okazało się właśnie TYM, tym z moich marzeń. Problem w tym, że mamy małe szanse na zakup, jest dla nas za drogie.
Siedzę i ryczę. :-:)-:)-:)-:)-:)-(

fogia może jednak da się coś zrobić, a jeśli nie to na pewno jeszcze się coś trafi może nawet fajniejszego;-)

Madzienka się rozszalała z jajami:-) super:tak:

Powiem Wam że Julo wcale nie chciał do domu od babci wracać - i babcia mu obiecała że niedługo będzie miała wolny tydzień to go zabierze na dłuższe wakacje do siebie :tak:;-)

super, bedziecie mieli urlop od Jula;-) nas wczoraj na wieczór też babcia z dziadkiem odwiedziła:tak:

Trzymajcie kciuki dziewczyny żeby był dzisiaj już ostatni antybiotyk, bo Justysia ma bardzo spuchnięty tyłeczek i ja już jej płaczu nie zniosę, tak mi jej szkoda :-(

emilia trzymam kciuki żeby dziewczynkom przeszło, a Justysia nie miała już zastrzyków:no:

a to moja babka wczorajsza (ps marmurek nie za bardzo mi wyszedł, ale w smaku dobra:tak:) i jajo;-) ps jak odwrócić zdjęcie?-madzienka help

Załączniki

• IMG_9586.jpg
    IMG_9586.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_9584.jpg
    IMG_9584.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 39
Witajcie my już po śniadanku:-pi zaraz idziemy na spacerek...bo pogoda cudowna...:-):-):-)

Madziarka mam nadzieję że prognozy nie sprawdzą się i będzie ciepło:confused2::confused2::confused2:w środę i w czwartek ma być 22stopnie...a lekkie ochłodzenie od piątku i prawdopodobnie opady...ale oby nie:-p

Emilia zdroweczka, niech choroby idą sobie precz...

Maltanka musisz przekręcić fotkę na kompie...i dopiero wstawic...nie wiem dlaczego forum przekręca fotki...
Jajo super..fajne zestawienie kolorów:tak::tak::tak:
A Hubciowi życzymy zdróweczka,bo my chcemy iść na plac z Wami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Karlita co u Was???

Miłego dzionka

reklama
Witam poniedziałkowo:tak:

Weekend minął nam "kaszlakowato" z Amandą było niby coraz lepiej a zrobiło się coraz gorzej :no: kaszle jak gruźlik:crazy: Martyna oczywiście tez kaszląca ale na szczęście nie w takim stanie jak Ami ale jednak:no: a żeby tego było mało to i mnie cały poranek gardło boli:angry: ehh kiedy te choróbska pójdę on nas w ch...rę:crazy:

Emilia trzymam mocno kciuki żeby Justysia dostała już ostatnią dawkę antybiotyku:tak::tak:

Do góry