reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka fajne jajko i apetyczna babka;-):-)
oby katarek szybko Hubercikowi minął:confused::confused:
Madziara fajnie że tak u babciu Julkowi sie spodobało:-)
Marzenko czeka na wieści od lekarza:tak:
Fogia przykro mi ze z zakupem mieszkaniem nie wyszło tak jak chcialiście :-(
Madzianka świetne jajko:tak: może mały instruktaż z upinania dostanę;-)
Anet to dobrze że dziewczynki Twoje zdrowe są:tak:
gon1a niezłe zakupki poczyniłaś:tak:
Sunday przyjemnego pobyty w pracy:tak:
Gratki dla M. za te 9kg;-):cool2:

reklama
Karlita jak tam się Twoje dzieciaczki czują?:confused:
Madzienka śliczną sukienkę sobie zakupiłaś:tak:
Motylla obyś jeszcze dziś uporała sie z segregacją;-):cool:

Mnie czeka dziś pranie całego kosza ubrań:eek::oo: ........ ręcznie :eek::growl:

my po mega długim spacerku..na dworze cudnie(niech tak zostanie plissss) ale musieliśmy wracać do domu bo trzeba było iść spać-dzisiaj pluskanie przed nami...:tak::tak::tak:

Aluśka zdróweczka dla Was...
a instrukcję znajdziesz tutaj Wielkanocne jajko wstążkowe - "karczoch"

Maltanka jak Hubcio??

Ale pusto wszyscy pewnie na dworze...

Jula śpi, obiad jest więc ja biorę się za kolejne jajeczko:tak:

cześć!
Przepraszam ze na chwilkę i nawet Was nie pocztałam ale czasu mam mało.
Gabi zasnęła a ja gotuję w weekend nawet kompa nie włączyłam. Dziś miałam rano długi spacer wiec też nie było czasu. Wieczorem aerobic to się wypocę.
Gabi ma na brzuszku dalej te alergiczne plamki, wiec zmartwienie jest.
Korzystajcie z pogody!

witajcie ja mam nadziej ze prognozy sie nie sprawdza i bedzie cały tydz ładna pogoda
ja tez piore narzuty dzis i kurtki zimowe zeby je spakowac do szafy
widze ze same zdolniachy u nas, jajka speranckie
mozna dodac i od daolu dopiac kokarde bedzie jeszcze efektownej wygladac
IMG052.jpg
emila mam nadzieje ze to ostatni zastrzyk trzymam kciuki
aluska zdrówka dla dziewczynek oby nic sie nie przyplatało i swieta były spokojne

my byliśmy tylko w kiosku koło nas, bo pomieszało mi się że stacyjkowo dzisiaj nowe, a to dopiero jutro, a tak to w domku się bawimy

Hubert poszedł spać, a mnie głowa coś boli:-( i w ogóle jakoś weny brak:-(

Maltanka jak Hubcio??

madzienka dzięki, no leje się z tego nosa trochę:sorry: ale mam nadzieję, że szybko przejdzie

gon1a ładne jajo

Witam!

Emilka, Mandziula super że uporałyście się z oknami:tak:
Aluśka przykro mi że czeka was wydatek na pralkę:no:
Madzienka sukienka jest śliczna , i jajeczka cudne:-)
Karlita zdrówka dla Gabi życzę i oby Norbert nie zaraził się:tak:
Madziara super że Julowi podobało się nocowanie u babci:tak:
Fogia mam nadzieję że humorek masz już lepszy:tak:, znajdziecie jeszcze swoje wymarzone mieszkanko , mój mąż zawsze powtarza że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło więc może się okazać że trafi wam się lepsza oferta mieszkaniowa niż była wczoraj:tak:
Emilka trzymam kciuki żeby Justysia nie miała już zastrzyków:tak:
Maltanka zdrówka dla Huberta:tak: Babka i jajco super wyglądają , ja babek nie piekę bo mi nigdy nie wychodzą:-(
Madzienka udanego pluskania:-)
Aluśka życzę Tobie i dziewczynkom zdrówka:tak:
Talia oby te plamki u Gabi szybko zeszły

I my dzisiaj byliśmy na spacerku ponad dwu godzinnym , zaliczyliśmy plac zabaw i trochę zdjęć porobiliśmy. Byłam w banku i na poczcie, kolejki jak za komuny:szok: .
Weekend mieliśmy krótki, ale udany oprócz tej ręki męża. Wczoraj rano pojechaliśmy na pogotowie do włodawskiego szpitala, bo męża bardzo ręka bolała(i nadal boli) myślał że w nocy może ją zruszył, ale lekarz postukał tylko w gips i na tym się skończyło:wściekła/y: powiedział, że jak jest gips założony to nie ma prawa nic się zruszyć . Dzisiaj też nie spał w nocy, bo jak leży nawet na dużej poduszce to go boli, szkoda mi go, bo męczy się . Może któraś z Was poleciłaby nam dobrego ortopedę, najlepiej na NFZ
Zmykam póki mały śpi to ogarnę trochę ten rozpierdzielnik:zawstydzona/y:

Wkoncu jestem...od rana caly czas gdzies
Nie mam jeszcze samochodu wiec dzisiaj wszedzie jezdzilam z M po badaniach krwi pojechalismy soie na zakupy kosmetyczne, pozniej do Rampersa chcialam pokazac M wozek i fotelik dla Mateusza i akurat jest promocja na jeden kolor ktory wychodzi z produkcji wiec go odlozylismy do odbioru w srode bo tzreba do autka przymierzyc i do Mateusza. Swoja droga dziwnie nam bylo tak jezdzic samemu po sklepach zawsze wszyscy razem a dzisiaj tez fajny dzionek. Pozniej USG i naszczescie wszystko ale to wszystko jest ok myslalm ze sie porycze jak zakonczyl o wszytskim mowic prawidłowe i prawidłowe....no i bedzie wojna:-)bedziemy mieli CHŁOPCA:-)dowod na to jest bardzo wyrazny i nie pozostawia watpliwosci:tak:nadal utrzymuje mi sie dysproporcja 2 tygodni...
Mój M po wyjsciu z gabinetu powiedział"bedziesz miala z nami dobrze...":-)i szczerze mam nadzieje ze beda mnie rozpieszczac na maxa:-D:-D:-Djestem szczesliwa...

Z tego wszystkieo nie wiem komu mialam co napisac ale...
Aluska Zdrowka dla Twoich dziewczyn Boze aby nic sie powaznego nie rozwinelo...
Maltanka oby lekarstwo zadzialalo...teraz to bardzo zdradliwa pogoda wystarczy chwila aby dzieciaki sie przewiały, no i super jajo musze przyznac ze w kazdej wersji kolorystyvznej wygglada naprawde super.
Fogia nie smuc sie chociaz moze to dobic ale moze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo moze okaze sie ze czeka na Was cos ciekawszego...mozco trzymam kciuki aby udalo Wam sie wkoncu zrealizowac marzenie...
Karlita jak dzieciaki zdrowe...
Talia oby wysypka szybko zniknela...i nie wracala

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry