reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda o widzisz na szybko najlepiej się pakować, jutro napiszę czy dobre :tak:

Justynka ja też miałam jechać na zakupy, ale mąż wymyślił sprzątanie garażu :wściekła/y:. A samochód to on ma, tym co jechałaś ze mną, będzie go obklejał lada dzień w barwy Pizzerii w której jeździ, a ja nim wtedy na pewno jeździć nie będę. Więc kupi teraz większy, żebym mogła się poruszać jak on będzie w pracy :-), co oznacza, że nie będę uziemiona :tak::tak:

fogia dobrze, że z rączką lepiej :-)

Drugie zjedzone, tylko Justysia musi coś przekąsić, ale coś wymyślę. Czekamy na Panią pielęgniarkę :-)

reklama
Witam dziewczynki!
Ja dzisiej ledwo żyję, głowa mi pęka, a to jeszcze jutro do pracy...:-(
Dziewczyny pewnie kupujecie herbatki dla dzieciakow- HIPP czy Bobovita? Jak tak to jesli to nie problem to mogłybyście odłożyć kilka pudełek? Przydadzą mi się do pracy...;-)

fogia zdrowka zycze:-)
karlita my niestety narazie rezygnujemy z tablicy:-(
Emilia a w jakiej pizzeri twoj M jezdzi, jesli mozna spytac...?
anaconda Ty nasz pracusiu!!!!:-)
talia bidulka Gabi :-( ale ma pamiatke :baffled:
maltanka jak tam Hubercik po bilansie????

Witajcie
sunday ja niestety wszystkie takie pudełeczka juz dawno wyrzuciałam :(
anaconda sliczna ta Twoja Majeczka :):)
fogia mam nadzieje, ze ręka szybko sie zagoi, trzymaj sie
emilia zdrówka dla dziewczynek
antuanet zdrówka dla Kubulka, mam nadzieje, ze nic sie nie szykuje...

Ostatnia edycja:
Ale pustki.....

gdzie Wy się podziewacie???

my już po pazurkach...Jula była ze mną i bardzo dzielnie zniosła wizytę u kosmetyczki..w nagrodę pani nakleiła jej kwiatuszki na paznokcie:tak:

później odwiedziłyśmy Olimp....spodobała mi się sukienka w kolorze fuksji, w starej części Olimpu...gdybym miała pewność że nie przytyję:-p to kupiłabym sobie na sierpniowe wesele:dry:może zaryzykować....

Maltanka jak wyniki Hubcia???może jutro na spacerek umówimy się...
Sunday my tez już nie pijemy....

witam i ja
wkońcu mam komputer za siebie:-D:-D

talia tulaski dla Gabi na tego siniaka:tak::tak: biudulka mała...

madzienka dobrze, że oczko Juli już lepiej wygląda:tak::tak: i fajnie ci z tymi talonami:tak::tak::tak:

gon1a ja mam do wysiania doświadcenia do pracy:tak::tak: a sieje owies;-);-);-) w domku też mam tunel i już pisiałam trochę warzyw i kwiatów:tak::tak::tak:

fogia oby reaka się szybko zagoiła:tak::tak::tak:

anaconda
i jak idzie pakowanie????

emilia zdrówka dla dziweczynek, a była już pielęgniarka????

a ja dziś jakaś taka bez energii jestem....
nie sielismy dziś bo padało wiec dopiero w poniedziałek jedziemy:angry::angry::angry: jużmyślałam że bedzie z głowy

ale byliśmy dziś na basenie, Kola chyba ochoty nie miał na chlapanie bo nawet mu się nie chciało nogami ruszać, leniuch jeden:-D:-D:-D:-D

sunday pewnie, że nie tajemnica - w Da grasso :tak:

mandziula była pół godziny temu :tak:

Madzienka pewnie pazurki śliczne. Ja raz byłam robić paznokcie z obiema :-D. Justysia przespała, a Natalka się patrzyła zachwycona :tak:

maltanka czego nic nie piszesz :baffled:, jak bilans??

Moje położone w łóżkach. Konsekwentnie czytam bajkę i wychodzę z pokoju. Jak na razie już prawie tydzień i protestów brak :-). Tylko lampkę zostawiam zapaloną, bo Natalka się ciemności boi i muszę czekać aż zaśnie.

Mąż dalej w garażu, ja nie wiem co on tam robi, żeby tak dom chciał sprzątać :confused:

ja tęsknie za pazurkami ale na razie nie mam jak się wybrać ;-) juz i tak męża nadwyrężam wieczorami heheh

jakas padnieta jestem

bylismy na rehabilitacji Pani Kasia przeprowadzila super zajęcia teraz idziemy w poniedziałek i czwartek :-) Norbert bardzo byl grzeczny pewnie dlatego że były tez studentki to się szarmancko usmiechał :)

niestety losy noszenia w chuście sa w zawieszeniu bo mały ma dość dużą asymetrię ... w poniedziałek mam przyjść z chusta i bedziemy sprawdzać jak Norb sie w niej układa ... tz tak sporadycznie na zakupy mogę go nosić ale tak w domu na co dzień to nie - przynajmniej teraz ...

Fogia bidulko to się załatwiłaś .... przytulam mocno!!!!!!!!!!!!

Madzieńka a gdzie fota pazurków ???? co ????

Norb wzywa a E jeszcze na spotkaniu w kościele ....

sunday ja mam trochę puszek po Bebilon Pepti, bo chrzestna Justysi mi dał, to jak chcesz to może. Po herbatkach ostatnio do śmieci wyrzuciłam :baffled:

karlita
szkoda by było chusty..., no ale zdrowie Norba najważniejsze :tak:

Witajcie

Ja tylko na chwilę bo padam, rano byliśmy na bilansie, Hubert zdrowy pani doktor pochwaliła go, powiedziała, że jak na swój wiek jest bardzo kontaktowy i bardzo dużo mówi.

Potem pojechałam na szkolenie, ostatni dzień dzisiaj, także dostałam zaświadczenie o ukończeniu kursu:tak:i napisałam test końcowy:tak: pochwalę się na 100%:zawstydzona/y:

wieczorkiem jeszcze podskoczyłam do Olimpu, do zoologicznego bo mi się karma dla "seska":-p skończyła

czekam na "szpilki" jeszcze i mykam spać:tak:

antuanet
ja też mogę prosić o przepis;-)a szkolenie miałam od 8.00, jak Kuba?
anaconda spakowana:confused:
marz:-Di jak pierogi gotowe?
marta a jak po tej kawce młody da ci koncert w nocy?
karlita pan instruktor:-D;-)
fogia ojej oby szybko się zagoiło:tak:
talia ja to bym komórki małej nie dawała, raz, że to nie dla dzieci, a dwa jakby nie było nie wpływa korzystnie:blink:
emilka co piekłaś i jak poszukiwania autka? już doczytałam co piekłaś;-)
madzienka o ja też muszę coś poszukać na majowe wesele, przez miesiąc chyba nie przytyje:-ppokazuj pazurki:tak:

reklama
Karlita super że spotkanie z rehabilitantką udane...oby tak dalej....

Maltanka to super że Hubert zdrowy...rozumiem że już Pulneo juz odstawione???
Gratulacje super wyniku!!!

Antuanet daj znać co z Kubą...był to jednorazowy wyskok???czy coś go znowu atakuje...oby nie, trzymam kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Do góry