reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Nie wierze....druga???o 9.25???wstawać śpiochy...szaro buro za oknem ale chyba dosyć ciepło...

Moja ogląda Boba więc chwila ciszy...ale trzeba śniadanie robić;-)

Anaconda ale masz cudowny suwaczek...jak tam pierzesz juz i szykujesz letnie ubranka???
Nie wybierasz się dzisiaj do aldika, bo my chyba dzisiaj wybierzemy się w twoje rejony:tak:

Talia pierwszy ząbeczek??nie doczytałam:zawstydzona/y:to gratulacje!!!

trzecia Anecia mnie uprzedziła :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Antuanet my w H2O byliśmy w niedzielę i za nas 3-kę w czym ja się nie kąpałam ale bilet kupić musiałam tylko jakiś tańszy zapłaciliśmy koło 25zł :tak::tak::tak: osoba dorosła chyba 12zł płaci :confused::confused:
Madzienka czekam na babkę od mieszkania a potem kopytka będę robić, a o której się wybieracie do Aldika?
A letnie ubranka owszem i szykuję bo Monika dzwoniła i mówiła że u nich w słońcu już jest koło 30st.C - oby tylko się nie ochłodziło :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Madzienka czekam na babkę od mieszkania a potem kopytka będę robić, a o której się wybieracie do Aldika?
A letnie ubranka owszem i szykuję bo Monika dzwoniła i mówiła że u nich w słońcu już jest koło 30st.C - oby tylko się nie ochłodziło :tak::tak::tak:[/B]

zazdroszczę tych 30stopni i ubranek letnich....
co do aldika to jeszcze nie wiem...bo obie w piżamach jesteśmy i bez sniadania:baffled:

Antuanet na tygodniu tzn. pn-pt do 15 jest promocja tanie pływanie 5 zł Strefa H2O

Ostatnia edycja:
witajcie

my już po wizycie u lekarza, nie podoba mi się ten utzrymujący się długo kaszelek, ale już mnie lekarz uspokoił, że to stan poinfekcyjny, może trwać nawet do 3 tygodni, więc to już ostatni tydzień, jak się nic nie będzie działo, to w przyszłym tygodniu wracamy na basen,:tak:
Paweł poszedł do dentysty, a blady był jak ściana :szok: mnie czeka prasowanie, cała sterta i przekopanie ogródka :no::dry:

Witajcie

My mieliśmy dzisiaj wycieczkę autobusową (bo Jula nie chciała z nami na piechotkę:-p a mówiłam że będzie słoneczko:-D), oczywiści dla H za krótką i niedawno wróciliśmy do domku.:tak:

madzienka mam książĸę i dzisiaj zamierzam ją zacząć ;)

karlita
z rehabilitacją nie pomogę:no:...a spacerki hmmm muszę zobaczyć na żywo tego Twojego uciekiniera;-)

anaconda jak Twoje kopytka? eh zazdraszczam wyjazdu:zawstydzona/y:

antuanet my też od 7.00 na nogach;-)

reklama
Witam i ja. Pawełek zgłoszony w Urzędzie:tak::cool2:, grzecznie z kochaną ciocia został. Dziecko kochane spało od 22:00 do 4:30:tak::szok::cool2::cool2:.
Wiecie co, M się wczoraj tyle najeździł, wrócił ok. 21-ej i żadnej wpłaty nie miał :no::wściekła/y: bo sami "trudni" klienci się trafili:-(.
Karlita, tu do "naszych" rehabilitantów z J&J - Przychodnia Sanus na ul.Kiwerskiego 3 w Lublinie.
Aneta, dobrze że choróbsko odpuściło.
Anaconda, widzę że Dukan dał efekty;-):tak:.

Do góry