reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Antek postanowił odzwyczaić mnie od BB. :confused: Przez ostatnie kilka dni za każdym razem jak weszłam na forum od razu słychać było łaaaaaa z kołyski. ;-)
Dziś zresztą też, ale jakoś udało mi się go zakołysać na rękach. tylko muszę cicho klikać. :rolleyes:

heheh witaj

ja wlasnie jedną reką bujam kołyske a druga staram sie pisać heheheh

reklama
Fogia, witaj wśród żywych;-):tak:. Się wybieram do Ciebie ;-):tak: ale jakoś zebrać się nie mogę:no:. Poczekam aż sezon chorobowy minie.
Juli znowu bluesową piosenkę wieczorem zaprezentował:-:)-(, nie wiem co z nim:no::-:)-(.
Kontaktowałam się z Shenen - całym domem chorują:-(.
Sunday, a jaki problem przyjechać do mnie:sorry2:;-):tak:.
Karlita, co do konkursu to po niedzieli się zbiorę i dowiem. MTJ zasłania się tym że organizator (J&J) przedłużył akcję - już połowa lutego i cisza.
Zmykam do szkoły.

fogia witaj na BB:-) Coś Antoś chyba nie polubił cioteczek z BB że Cię odciąga od forum...A Filipek pewnie dobrze się bawi na balu, jak wróci pewnie poopowiada.
karlita teraz już pewnie będzie się wydłużał ten czas snu więc nie martw się, będzie dobrze.:tak:
marta1981 zdrówka dla Julka:tak: A Ty jak się czujesz?
A do mnie właśnie zadzwonili ze szkolenia że zdałam ECDL! :-) Normalnie ale się cieszę, bo z naszej grupy zdało tylko 3 osoby wszystkie moduły:tak: A zza okna takie ładne słoneczko zagląda że aż chce się sprzątać. Idę jakieś pranie nastawić, a na obiad zrobię klusek z serem białym:-) Bo jakoś nie mam ochoty na mięso...

Kontaktowałam się z Shenen - całym domem chorują:-(.
zdrówka dla nich wszystkich!!!!

Karlita, co do konkursu to po niedzieli się zbiorę i dowiem. MTJ zasłania się tym że organizator (J&J) przedłużył akcję - już połowa lutego i cisza.

Martusia szkoda twojej fatygi to IM powinno zależeć :-(
ps masz sliczniusi brzunio :-)

miłego dnia :-) i uważaj na Was!!

karlita teraz już pewnie będzie się wydłużał ten czas snu więc nie martw się, będzie dobrze.:tak:

taaak juz jest po spaniu ;-)
a tak nawiasem to najgorsze jest to ze Gabi jak się bawi to budzi Norba bo Ona nie potrafi byc cicho ;-)

u nas też okres ochronny przed odwiedzinami :-)
ostatnio oglądałam program o takich maluchach i tam pediatra sie wypowiadał że w tym okresie najlepiej poczekac aż maluch będzie miał 3 miesiące :-)

witajcie
mam chwile małz na zakupach Asia sie bawidzis mnie doprowadzila do bialej goraczki o 7 rano sieubiera w letnia sukienke u nas rano zimno w domu bo kaloryfery zimne a ona w krotkim rekawku, pisk, wrzask bo ona łanie w to sie ubiera juz mi rece opadaja
ale wynegocjowalam ze nalozymy golf a na to bluzeczke krótka, potem sukienke chciala, potem chciala ja zdjac i tak zały dzień damesa wielka a najgorsze ze ona wszystko krzykiem wymusza i trudno jej w pierwszej chwili wytłumaczyc
Emila ja tez biedroneczke pieke juz mam biszkopt gotowy, u mnie bedzie wersja wisniowa bo mam takie produkty tylko małz mi kupi smietane, moze zrobimy fotki naszych biedronek i dziewczynom na BB podeslemy, co Ty na to??
Karlita widze dajesz rade z dwójka i mnie to tez czeka :-(ale moze jakos damy rade:tak:

KArlita w angli ponoc jest tak ze nie odwiedza sie dzieci zaraz po porodzie, wszyscy tylko prezenty przysyłaja a odwiedziny sa na pozniej przekładane wasnie ze wzgledu na dziecko

karlita z jakiej stronki drukujesz kolorowanki, bo tez bym coś Natalci wydrukowała :tak:

Marta oj biedny Julo, może coś mu na żołądku siadło, albo uczulenie na coś i tak organizm reaguje :-(

Antuanet gratuluje egzaminu :tak:, zdolniacha jesteś i tyle :-D

fogia ja to nie mogę się nadziwić jakich masz cudnych chłopaków :tak:

gon1a zrobię zdjęcie, tylko ze wieczorkiem dopiero :-)

Moje właśnie usypiają, w zasadzie Justyś śpi, a Natalka znowu kombinuje.

Justysi zęby idą na całego, na gorze wielka gula się na prawej dwójce zrobiła, a maruda jaka straszna :szok:. Dobrze ze zasnęła, chociaż na chwilkę.

reklama
Nawet do szkoły nie dojechałam:no:, akumulator padł:wściekła/y: - kurcze, ostatnio wszystko co z elektryką związane nam pada - aparat fotograficzny, ładowarka do dodatkowej lampy od kamery, fabryczny akumulatorek od kamery, żarówka w sypialni, a teraz jeszcze w aucie:no:, ech.
Emilko, smaruj dziąsełka i syropek przeciwbólowy podaj:tak:.
Gon1a a ja co mam powiedzieć:sorry2:, jak za miesiąc trzecie się pojawi:tak: i do pomocy nikogo nie mam:no:.

Do góry