reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wstawać śpiochy... jak ja mam chwilkę bo w tv leci RYB to wy śpicie... :-);-)

Idę nastawić wodę... robić którejś coś ciepłego? :-D

reklama
Witam, witam :-):-):-)
Niestety mąż egzaminu nie zaliczył, na 17 działów oblał jeden no i będzie musiał jeszcze raz go zaliczać, dobrze chociaż że tylko ten dział, no ale z nagrodą pieniężną może się pożegnać :-:)-:)-(
Widzicie jak śnieżek sypie? A na weekend deszcze i odwilż zapowiadają :baffled::baffled:
Karlita głowa do góry, dasz radę :tak::tak::tak: a pomyśl sobie ze jak twój Norbuś będzie już chodził to może my dopiero takie maluszki będziemy miały i same będziemy narzekały na nieprzespane noce :-D:-D:-D
Maltanka to faktycznie beznadziejnie wam zrobili to szkolenie, oby udało ci się przenieść go na sobotę bo szkoda byłoby zrezygnować :baffled::baffled:
Sundey ja też cię podziwiam jeśli chodzi o bycie przedszkolanką, mi wystarcza jak odbieram Maję i czekam w szatni - tam już jest przedsmak tego co w grupach ;-);-)
Gon1a kiepsko macie z tymi ząbkami, oby Córcia dała sobie następnym razem zaplombować tego ząbka. My co 3 m-ce chodzimy na lapisowanie i ja właśnie narzekam do dentystki że Mai już się ząbki zaczynają psuć a tak o nie dbałam od początku to ona mi powiedziała że Maja to ma super ząbki w porównaniu z innymi dziećmi, że właśnie już w jej wieku dużo dzieciaczków musi mieć leczone i plombowane ząbki :-:)-(
Aneta82 u nas to samo z wypłatą, ledwie przyjdzie a już ponad połowy nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jak tu człowiek ma myśleć o rodzeństwie dla Mai :angry::angry::angry:
Anet ty nie słuchaj męża tylko gotuj tak żeby tobie nie szkodziło, a mąż niech się przyzwyczaja do lekkostrawnego jedzenia, a jak mu nie zasmakuje to do mamusi na dół :-p:-p:-p

emila niestety jak dziury sie robia to takim małym tez sie boruje
a my mamy problem z zabkiem bo jest zatruty a nie zaplombowany, co tylko zje to potem wyjmuje zapałka z zeba bo sie zapycha i pompuje od dołu ropa, płukamy ddentosolem i juz ok ale na dłuzsza mete nei wyobrazam sobie na pon sie umowilam na lapis a potem cos moze dentystka wymysli i uda sie go zamknac
dzis odkryłam ze w 2 innych zabkach sie moga zrobic dziury bo ma czarne plamy:-(
a tak ja ganialam do myca to nie chciala, teraz sama sie upomina o mycie zabków tyle ze dziury juz sie porobiły
Ja z gosia tez mialam problemy z zebami,teraz tez chodzimy do dentysty regularnie(a dbalam od poczatku o zeby,slodyczy tez duzo nie jadla),teraz tez ma jakies lekarstwo zalozone w zabka.....a plamki juz na nastepnych sie robia:-(.....ehhh.....dobrze ze teraz daje w buzie zajzec,bo kiedys to wogole nie chciala otwierac:baffled:

Witam z herbatka i sniadankiem-dzis mam paste z makreli....mniam,nawet dobra:-D
Ale wszedzie w przepisach sa jakka prawie....ehhhhh....jak czlowiek mogo jesc wszystko to nawet uwagi nie zwracalam co do produktow...a teraz masakra:dry:

Dzis mam troche szycia,wiec nie za dlugo posiedze z wami....milego dzionka zycze:tak::biggrin2:

Anaconda,szkoda ze maz nie zaliczyl egzaminu,ale zdaza sie i tak...a co do mojego meza to juz sil do niego nie mam.....:wściekła/y:
Sunday,ja tez podziwiam za cierpliwosc do takich malych dzieci,z taka gromada to nie latwo....:happy2:
A co do cholesterolu,to mam 268,a tego rozbitego dawno nie robilam,musze sie udac niedlugo do laboratorium to sie okarze:confused:...a co do margaryn tych antycholesterowych,to ceny sa koszmarne,za mala paczuszke ponad 8 zl:szok:.....a ty o jakiej tanszej piszesz?
Karlita,wspolczuje marudzenia Norberta...moze rzeczywiscie przejdz na diete na kilka dni to zobaczysz czy to przez brzuszek marudzi

Dzień dobry....my juz od godzinki nie śpimy, oczywiście dzięki budzikowi:-D:-D:-D:-D
Zaraz robię śniadanko....

Ja już na szczęście wróciłam do zdróweczka....mam tylko nadzieje że nalewka czosnkowa ochroniła Julę:tak::tak::tak:

Antuanet jak Twoje zdróweczko????byłaś u lekarza???

Anaconda przykro że nie udało się zdać egzaminu, a tak mocno trzymałyśmy kciuki!!!!
1 z 17 niezaliczony to i tak należą się gratulacje!!!!

Madziarka Jula codziennie pyta się kiedy pojedziemy do cioci Madzi,wujka Michała, Neli i Julka i teletubisi:-D:-D:-Dtak dawno już Was nie widziałysmy:blink::blink::blink::blink:
mam nadzieję że po niedzieli wszyscy będziemy zdrowi i nadrobimy stracony czas....

Maltanka a co u Was??

Marzenko a u Was jak leci??widzimy się w niedzielę???

Miłego dzionka

Witam, wybaczcie moją nieobecność ale wiecie że wszystko na mojej głowie, co siądę an forum to mnie coś od niego odrywa:wściekła/y:, hormony szaleją, nerwy mam ciągle nadszarpnięte - jak nie przez brata to przez teściów:no: - nawet pościel do łóżeczka która wczoraj przyszła mnie nie cieszy:no::-(. A i M wyjazd do stolicy sie szykuje więc słomianką będę:baffled:.
Nie będę smęcić.
Zdrówka i miłego dnia:-).

Juleczko
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)

A co tutaj tak pusto.....

Anaconda u nas też nalewka króluje...wczoraj znowu nastawiłam następną:tak::tak:

My po spacerku, na dworze bardzo przyjemnie tylko chlapa już robi się ale jeśli w poniedziałek ma być 10 stopni to może już wiosna będzie niedługo....
zobaczcie aby tylko sprawdziło się...
Świstak Phil przepowiedział wczoraj rychłe nadejście wiosny
podobno w tamtym roku świstak nie pomylił się, mam nadzieję że w tym też będzie miał rację:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam i ja:-)
anaconda27 szkoda że mężowi się nie udało. Ale GRATULACJE za te 16 działów się należą!!!
madziara78 ekstra Julo-przedszkolaczek w przedstawieniu:tak:
madzienka niestety leżę chora i mam zapalenie zatok:-( Muszę odwołać niedzielny bal:-(
maltanka ale Cię załatwili z tym szkoleniem:confused: Trzymam kciuki żeby Wam się udało to wszystko jakoś zorganizować.
karlita przez te nieprzespane noce nie możemy się zdecydować na drugiego brzdąca, ledwo odpoczęłam od pieluch i nocnego wstawania:tak: Jesteś sprytną mamuśką i dasz sobie radę.:tak::tak::tak:
Trochę zachorowałam więc siedzę w domu na zwolnieniu.:baffled: Martwię się tylko żeby Kuba nie zachorował. Teraz poszedł spać więc i ja się położę. A tak poza tym trzecia 5-tka mu się dzisiaj przebiła. Jeszcze jedna i ząbkowanie za nami:happy2: Miłego popołudnia:-)

Do góry