reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Talia życzonka dla Gabrysi z okazji pierwszych urodzinek

Sto lat! Sto lat! wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie!

reklama
Justynka teściowe już takie są. Trzeba olać, mój M tak zawsze mówi :tak:

A u mnie wszyscy śpią od 3 godzin :szok: i nic nie mogę zrobić żeby towarzystwa nie pobudzić. Więc sobie siedzę na forum i czytam :-D

Justyna współczuje wydatków autkowych...:sorry::sorry::sorry:

Moja śpi już ponad 2,5 godziny chyba pora ja budzic:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Lista chętnych na chwilę obecną na bal karnawałowy w Bugi....06.02.2011 godz.16
1. Julia Madzienki
2. Gabrysia Karlity
3. Mateusz Marzenki
4. Julek Madziarki
5. Nela Madziarki
6. Kuba Antuanet
7. Maja Anacondy
8. Natalka Emilii

Emilko trudno olać, bo wcześniej ile nerwów przez nią zjem:no:. Jedzie potem do swojej rodziny i nawala na mnie. Dobrze chociaż że codziennie jej nie oglądam:tak:
W końcu otrzymałam emaila że zaczynamy zajęcia na basenie pierwszego lutego, hurra:-D

Witajcie
ja dzisiaj u lekarza z Asia byłam, ma zapalenie oskrzeli :-(dostałą zinat no i sie inhalujemy, jak kaszle to wszystko w niej harczy
madzienka my na bal sie nie piszemy, bedziemy miec bal w przedszkolu a zresztą teraz to zapalenie
logopeda odwłany, dzis mielismy isc do dentysty i nici z wizyty

Witajcie, ja po calym dniu pracy :-( ale na szczescie juz w domku!!!! Maksio meczy ciastoline wiec troszke spokoju i moge spokojnie napisac:-)

gon1a zdroweczka dla Asienki!!!
Justyna wspolczuje tesciowej....cierpliwosci Ci życze duzo!!!
aluśka ale masz fajne zwierzeta!!!:-)
maltanka oby nic wiekszego sie do Hubercika nie przypaletalo, zdroweczka!!!!!!!!
anaconda noo wiesz powtorze za aluska....:-D
talia bylismy w MM ale ceny dosc wysokie i narazie odkladamy albo na luty a jak nie to na bak na marzec.....:tak::tak::tak:

maltanka PW!!!

Madzienka tak idziemy do SP23. Pani Justyna napisała, że zostaje utworzona nowa grupa do 1 roku życia, więc to może nie będzie grupa Anetki.

reklama
Do góry