F
reklama
aneta82
Fanka BB :)
karlitka gratulacje z okazji narodzin Norbercika!!!
my już po szczepieniu, mała ma zatwardzenie już trzeci dzień, pediatra przepisał jej krople, bro coś tam, idę zaraz do apteki, miałyśmy jechać na basen, ale mam fachowca w domu i nie wiem kiedy skończy, a poza tym po szczepionce Ola jest jakaś markotna, więc nie wiem czy byłby to dobry pomysł, znowu mi neta wywala i nie wiem czy nie odłączę całkiem, bo mi tylko nerwy szarpie
Madziara ja na kawę zawsze chętna
my już po szczepieniu, mała ma zatwardzenie już trzeci dzień, pediatra przepisał jej krople, bro coś tam, idę zaraz do apteki, miałyśmy jechać na basen, ale mam fachowca w domu i nie wiem kiedy skończy, a poza tym po szczepionce Ola jest jakaś markotna, więc nie wiem czy byłby to dobry pomysł, znowu mi neta wywala i nie wiem czy nie odłączę całkiem, bo mi tylko nerwy szarpie
Ostatnia edycja:
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Aneta a proszę bardzo... własnie swoją zalałam to i Twoją mogę dorobić
aneta82
ja niedługo trafię na odwyk przez kawę coś mi się wydaje, że za dużo jej piję
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
E to nie robię - nie chcę mieć Ciebie na sumieniu
Emilia1983
Witam popołudniowo
Wpadłam na chwilę się przywitać i spadam do sprzątania mieszkana
Mój też szuka pracy. Znaczy się pracuje, ale za przeproszeniem ***** płacą. A tam gdzie lepiej to bez umowy . Paranoja jakaś
Mi się też wydaje, że może być to wina temperatury mleka. Kiedyś jak wsypałam Bebiko do takiego bardzo gorącego to też się grudki zrobiły
My też byliśmy dzisiaj na spacerku :-). Pogoda super i Natalka się wybiegała.
Ja zrobiłam krupnik bo Natalka bardzo lubi. A M musiał zjeść bo nic innego nie było :-)
Kiedyś jakieś krople na zaparcia kupiłam dla Justysi.Nic nie pomogły . Dopiero jak wsadziłam kawałek czopku to przeszło
No i najważniejsze Gratulacje dla karlity
Wpadłam na chwilę się przywitać i spadam do sprzątania mieszkana
Witam, znów na chwilkę bo M kompa okupuje w poszukiwaniu pracy.
Anaconda, uważaj z Dukanem;-);-) i powodzenia.
Mój też szuka pracy. Znaczy się pracuje, ale za przeproszeniem ***** płacą. A tam gdzie lepiej to bez umowy . Paranoja jakaś
Gratuluje Syna.
Mleko Gerber - u mnie żadne grudki się nie robią. Może stosujesz niewłaściwą temp. wody. Powinna być ok. 37C. U mnie Maja zaakceptowała to mleko. Nic się nie dzieje. U mnie w sklepie cena jest taka sama jak mleka Bebilon więc nie sądzę żebym je zmieniła.
Moja Maja zaczęła robić postępy na basenie. Wykonała wszystkie polecenia. Całe zajęcia cieszyła się. Ja jestem bardzo zadowolona z wczorajszego dnia. Teraz mam ochotę chodzić na basen codziennie.
Mi się też wydaje, że może być to wina temperatury mleka. Kiedyś jak wsypałam Bebiko do takiego bardzo gorącego to też się grudki zrobiły
Witam sie i ja
KARLITKO ogromne gratulacje!!!! NORBERCIKU witaj po drugiej stronie!!!!
Juz po pracy w domu, wstawilam pranie i zaraz idziemy na sanki :-)
Widziałyście zaćmienie słońca????? Szkoda tylko ze szybko chmury naszly,ale fajnie!!! Dzieciaczki w pracy powiedzialy ze to ksiezyc-nie zrozumialy zabardzo jeszcze jak tlumaczylam co to sie dzieje....
anaconda no no uwazaj na DUKANA, bo suwaczek Ci dojdzie ;-);-);-)
spadamy na dwór....
My też byliśmy dzisiaj na spacerku :-). Pogoda super i Natalka się wybiegała.
A zapomniałam... Anaconda życzyć Ci oby Ducan szybko @ zatrzymał tak jak u Kalitki? ;-)
Ja już zupki nastawiłam - rosołek dla dzieci i flaczki z boczniaka dla nas... jeszcze czeka mnie drugie danie - chyba zrobię sosik z kaszą gryczaną i sałatką, bo dawno nie robiłam a dzieci to lubią jeść...
A wy co robicie dziś??
Ja zrobiłam krupnik bo Natalka bardzo lubi. A M musiał zjeść bo nic innego nie było :-)
karlitka gratulacje z okazji narodzin Norbercika!!!
Kiedyś jakieś krople na zaparcia kupiłam dla Justysi.Nic nie pomogły . Dopiero jak wsadziłam kawałek czopku to przeszło
No i najważniejsze Gratulacje dla karlity
Witajcie, my po wycieczce do plazy...Jula już spi ja gotuję obiad i znikam na pazurki!!!!
Maltanka dzięki za smska...
Madziarka i co wiesz co z piątkiem???
Przynoszę tez wieści z Lubartowskiej...Karolinka lezy obolała, Norbercika jeszcze nie dali jej...czeka na męża może wtedy małego jej przyniosą....
Maltanka dzięki za smska...
Madziarka i co wiesz co z piątkiem???
Przynoszę tez wieści z Lubartowskiej...Karolinka lezy obolała, Norbercika jeszcze nie dali jej...czeka na męża może wtedy małego jej przyniosą....
anaconda27
styczniówka2006
Karlita ogromne gratulacje
Witaj Norberciku :-):-)
Życzyć mi tylko zrzucenia zbędnych kg
Ooo to będziemy się razem wspierać
U mnie dzisiaj pierś kurczaka w ziołach na obiad, a potem Madziarka chętnie kawki się napiję
Ja też widziałam, super było widać
Witaj Norberciku :-):-)
A zapomniałam... Anaconda życzyć Ci oby Ducan szybko @ zatrzymał tak jak u Kalitki? ;-)
Życzyć mi tylko zrzucenia zbędnych kg
anaconda27 ja też od dzisiaj na Dukanie, tylko że ja mam dużo więcej do stracenia...
Ooo to będziemy się razem wspierać
U mnie dzisiaj pierś kurczaka w ziołach na obiad, a potem Madziarka chętnie kawki się napiję
sunday widziałam zacmienie słonca, fajnie wygladało super, ponoc całkowite zacmienie bedzie u nas w 2135
Ja też widziałam, super było widać
reklama
sunday_
sunday widziałam zacmienie słonca, fajnie wygladało super, ponoc całkowite zacmienie bedzie u nas w 2135
to raczej nie dożyjemy...;-)
Madziara u nas dzisiaj krupnik-kupila piekna szyjke indyczą wiec trzeba wykorzystac :-) i rozmrozilam piers z kurczaka to rissotto jeszcze jakies wykombinuje- macie jakis fajny pomysl na rissotto????
Antuanet fajnie ze sprawy pozalatwiane, a jak tam z Waszym gniazdkiem?
my juz po saneczkach- troche na nogach, nawet synek mame chcial pociagnac ;-) ;-) teraz trzeba sie wybrac na górkę, ale to juz chyba w czwartek z tatą sie wyszalejemy :-) trzeba by bylo sprawic sobie jakis stroj zimowy jak ma Maks
teraz synio usypia a ja biore sie za sklejanie zakładek do ksiazek do pracy dla dzieciaczkow, i musze zrobic jeszcze mase solną, za tydzien mamy uroczystosc z okazji Dn Babci i Dziadka i trzeba preznety kombinowac.
fogia jak robisz mase?