reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Załatwiłam co miałam załatwić na Chodźki, poszło szybko i przyjemnie:szok:. Mąż nas zawiózł i przywiózł, więc raz dwa byliśmy z powrotem w domu. Po drodze kupiłam warzywka na zupkę:tak:. Pranie nastawione, jeszcze jakoś muszę zebrać się i posprzątać:no:
anaconda powodzenia w diecie:-)

Karlitka gratulujemy!!!! Cieszymy się razem z Wami a Norbercika witamy po tej stronie brzuszka!!!!
Teraz obyście szybko pozbyli się żółtaczki i do domciu!!!! :-) Ależ fajowo...

ps jakieś przeczucie miałam że to będzie dziś... :-D

Maltanka nie wiem co się dzieciom stało że tak ładnie szalały, ale nie było płaczów tylko ładnie się bawiły, później jeszcze parówki razem opchnęli przed bajką więc nie było sensu ingerować... :-) ;-D Może sobie sylwka odbijali... :-D

A zapomniałam... Anaconda życzyć Ci oby Ducan szybko @ zatrzymał tak jak u Kalitki? :-D;-)

Ja już zupki nastawiłam - rosołek dla dzieci i flaczki z boczniaka dla nas... jeszcze czeka mnie drugie danie - chyba zrobię sosik z kaszą gryczaną i sałatką, bo dawno nie robiłam a dzieci to lubią jeść...
A wy co robicie dziś??

sundey udanego saneczkowania:-)
justyna fajnie że szybko wyszystko się udało załatwić
izka a jak Ty się czujesz?
madziara aż się głodna zrobiłam, sosik...hmmm mi się nie chce dziś nic za bardzo wymyślać, dla H mam sos z wczoraj, a dla nas robię pizzę serową:tak:

Norberciku witaj wśród Baby Boomowych dzieciaczków:-):-).
dziecko1.jpg

http://www.klamerka.pl/81-1-narodziny,dziecka.html#ixzz1A4ETaYEs

Witam się

karlita Z radością przyjęliśmy wiadomość o narodzinach NORBERCIKA. Gratulujemy z całego serca.

madziara78 ale późno Ci dzieciaki zasypiają:szok: U nas jak byliśmy na wakacjach to małemu trudno było wytrwać do 22 :tak:
anaconda27 ja też od dzisiaj na Dukanie, tylko że ja mam dużo więcej do stracenia...:crazy:
JUSTYNA2729 super że udało Ci się szybko załatwić rano w szpitalu:tak:
Ja już załatwiłam kilka spraw, ale ludzie w urzędach klną zmiany tego VAT-u:cool2: O niczym innym się nie mówi. Myślałam że mi dzisiaj dłużej zejdzie, ale jak nie musiałam już wracać do pracy to biegiem załatwiłam.:happy: Teraz Kuba poszedł spać, a ja muszę ogarnąć chałupkę bo w czwartek na weekend przyjeżdża do nas rodzinka:tak: Miłego dzionka:-)

witam na początek ogromniaste gratulacje dla Karlitki, Norbercik witamy po drugiej stronie brzuszka!!!!
Anaconda u mnie w pracy kolezka ztracil na dukanie 20 kg i trzyma diete i wage a to juz bedzie z rok, życzę wytrwałości bo mimo ze nie jest to głodowa dieta to trzeba byc wytrwałym i silnym
Ja dzisiaj zaliczyłam logopede jechalismy rano na kiwerskiego 25 min bo korki o 8 juz niestety ogromniaste, z powrotem w 15 min dojechalismy do przedszkola, M niezadowolony, ale na miejscu poszlo sprawnie i szybko tylko Asia nie chciala z logopedka zostac bo miala przerwe od 15 grudnia
ugotowalam zupe i z mama nalepiłysmy pierogów to nam troszke podrzuci, jeszcze kotleciki zrobie bo mielone mam rozmrozone, Asia dzis w przedszkolu wiec w domu błoga cisza i spokoj

reklama
Antuanet a no właśnie - coś im się poprzestawiało... ja osobiście wolałabym żeby padali o 20... przynajmniej wieczór z M. mielibyśmy dla siebie...:eek::-D

Gon1a ależ dawno nie robiłam mielonych... mniam... przypomniałaś mi - jak udam i się jakieś mięsko upolować to jutro albo pojutrze też zrobię kotleciki :tak:;-) dzięki za pomysł... :-D

Maltanka za mną też pizza chodziła ale w sylwka sobie odbiłam :tak::-D

Karolinka mam nadzieję że dochodzisz do siebie- najgorsze są te pierwsze chwile jak znieczulenie puści... później już będzie z górki!!!!
Cały czas o Was myślę... ;-)
ciekawa jestem czy Norbi ma takie włoski jak Gabi miała... ciekawa jestem jak wygląda... czekam więc z niecierpliwością jak dojdziesz do siebie i podeślesz nam zdjecie ;-):tak:

Nela padła spać więc mam chwilkę na ciepłą kawusię... któraś chętna się dołączyć???

Do góry