reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ej śpiochy wstawać... co tak długo się w łóżeczkach grzejecie...

Ja zaraz zmykam robić śniadanko... :-D

ale chciałam dopisać że ze mnie gapa ale Madzieńka już znalazłam wieści i wiem że mam po co ściskać... :-)

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Oj jak ciężko wstawać z rana, mimo że nie powinnam narzekać bo mąż ma drugą zmianę i wcale tak rano nie wstajemy :tak::tak:
A teraz dziewczyny wiadomość: od wczoraj jestem na Dukanie :-D:-D:-D:-D chcę zgubić swoje nadprogramowe 5kg :-D:-D:-D:-D
Wczoraj byłyśmy z Mają w realu - ale pustki :szok::szok::szok: normalnie w szoku byłam
Nic nie odpisuję bo niewiele zapamiętałam, jedynie zdrówka życzę tym których coś rozkłada :tak::tak::tak:
Madzienka daj nam znać jak będziesz miała jakieś wiadomości od Karlity :tak::tak::tak:

Witajcie, sorki że tak późno ale dopiero wstałyśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Karlitka napisała że kazali się jej spakować i nic nie jeść, więc całkiem możliwe że Norbercik będzie urodzony 4 stycznia, TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!

Madzia dziękuję, jak na razie Jula trzyma się!!!!!

Anaconda powodzenia w Dukanie....

Gratuluje Syna.

Mleko Gerber -
u mnie żadne grudki się nie robią. Może stosujesz niewłaściwą temp. wody. Powinna być ok. 37C. U mnie Maja zaakceptowała to mleko. Nic się nie dzieje. U mnie w sklepie cena jest taka sama jak mleka Bebilon więc nie sądzę żebym je zmieniła.

Moja Maja zaczęła robić postępy na basenie. Wykonała wszystkie polecenia. Całe zajęcia cieszyła się. Ja jestem bardzo zadowolona z wczorajszego dnia. Teraz mam ochotę chodzić na basen codziennie.

witajcie

:szok::-)

po pierwsze

Karlita Ogromne Gratulacje!!! Norberciku Witaj!!!

Madziara
mi wczoraj H pierwszy raz zrobił taki pokaz talentu swojego:-D
a coś cie tak wczoraj poszaleli?
anaconda Dukan powiadasz, to tak to się teraz nazywa:-D

Witam sie i ja

KARLITKO ogromne gratulacje!!!! NORBERCIKU witaj po drugiej stronie!!!! :-D:-D:-D

Juz po pracy w domu, wstawilam pranie i zaraz idziemy na sanki :-)
Widziałyście zaćmienie słońca????? Szkoda tylko ze szybko chmury naszly,ale fajnie!!! Dzieciaczki w pracy powiedzialy ze to ksiezyc-nie zrozumialy zabardzo jeszcze jak tlumaczylam co to sie dzieje....:eek:

anaconda no no uwazaj na DUKANA, bo suwaczek Ci dojdzie ;-);-);-)

spadamy na dwór....

reklama
KARLITKO

Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy moc
Sporo radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
Ząbka, słowa i kroku.
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrągłej główki
I uścisku małych rączek
Gratulujemy i cieszymy sie razem z Wami:-)

Do góry