reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witajcie kobtki...
przeczytalam, zaznaczylam cytaty ale jak przyszlo co do czego to juz mi sie skasowalo, wiec wybaczcie ze nie nadrobie kazdej z was.
Marta Juli bidulek kochany!!! Zdroweczka!!!kurde tylko jak to do jutra doczekac :-( a co do poczty to fakt... czasem to nie chce im sie wchodzic na gore tylko od razu avizo zostawiaja :-(
Mi na szczescie dzisiaj przyszly ramki, wiec mam wszystkie prezenty!!!!!!:-):-):-)
aluśka gratuluje wynikow!!!:-) Zdroweczka dla dziewczynek!!!
fogia dobrze ze z Fifim juz lepiej, moze tak zareagowal na taty wyjazd....
marz pracowity dzien dzisiaj mialas:-)
Madzienka ekstra choineczka!!! i jaka duzaaa:-):-) pewnie cena tez nie mała...
Aneta śliczna masz córeczke:-)
anaconda super zdjecie Majeczki- jaka sliczna czarnulka:-)

Ja bylam dzisiaj u lekarza, bo od ponad dwoch tyg kaszel mnie meczy, az mnie plecy i klatka piersiowa boli. temp nie mam no ale cos sie dzieje skoro nic nie jest lepiej. I babka przepisala mi antybiotyk... i mase innych lekow... tylko jak tu pogodzic tyle naraz wydatkow... dobrze, ze M dostal paczke slodyczowa to bedzie co do prezentow dorzucic dla dzieciakow.:-)
W pracy zwariowany dzien, z jedna grupa robilam kartki swiateczne-wiec trzeba bylo sie nalatac do kazdego bo "pani..." itp. z gruga po poludniu przygotowalam podklad do wydrapywanki z swiecowek to tez wszedzie oczy trzeba bylo miec, i jeszcze jutro ubieramy choinke duza przy wejsciu do przedszkola wiec kazda grupa robi cos, ma byc podpisane imiennie dla kazdego dzieciaczka wiec tez cos trzeba bylo wykombinowac.... masakra dzisiaj....

reklama
Aluśka gratki za tak dobrze zdane egzaminy, co studiujesz i który rok?

Czytam Was i czytam, ale nie chce mi się każdej nadrabiać bo jestem pogrążona w książkach, bo jeszcze w środę egzamin, więc tak ogólnie odpiszę, nie obrazicie się:-)

Zdrówka przede wszystkim dla wszystkich chorowinek!!

Spotykać się chcecie, ale we wtorek czy w środę? Ja to Cyprianka bym nie brała to KC, ale może jakoś między świętami a nowym rokiem coś zaplanujecie? jestem jak najbardziej za:tak:

Hej my już po baseniku ale super, wymoczyć pupcię:-p w cieplutkiej wodzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aluska
zdróweczka dla dziewczynek, i czekamy na wieści od lekarza....
Gratulacje egzaminków...

Anaconda ale cudna focia....a Maja jaka czarnulka:tak:
trzeba było chwalić sie że idziesz do reala, chlebek kupiłabyś mi;-);-);-);-)

Marzenko pracowity dzionek za Tobą, a jutro do pracy???

Marta zdróweczka dla Juleczka....i wytrwałości w tych chorobach, a listonoszem nie denerwuj się bo to juz teraz norma...:sorry2::sorry2:

Sunday pracowity dzionek za Tobą.....
a co ci dolega???że antybiotyk dostałaś??jesteś na zwolnieniu???
zdróweczka Kochana:tak:

Sunday - jaka góra:no: ja mieszkam na I piętrze :sorry2:a listonosz był z pewnością po 12-ej a wpisal że o 9-ej nikogo nie zastał - a żeby tam na poczcie myszy im się zaplęgły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - ciężarówkę z awizem ganiać:no::no::baffled:.
Juli raz jęczy z bólu raz nie - na razie podajemy mu krople do uszka - aż biedny cały na buzi zapuchnięty:-(.
Iwonka, PW:tak::-).

sundey oby kaszel szybko minął
madzienka to trochę się zrelaksowałaś, fajny avatarek

ja narobiłam cały gar gołąbków a teraz przeglądam przepisy i się zastanawiam co upiec oprócz makowców:confused:

:-D madzienka się zgrałyśmy z postami:-D

Madzienka lekarka mowila ze jakie bakteryjne zapalenie...ze pewnie w przedszkolu zalapalam.
Marta pierwsze pietro i tak wysoko:-)
Dziewczyny ale swietne swiateczne avatarki!!!!!:-):-):-)

hej:))

Karlitko normalnie za chwilkę będziesz już z Malym po drugiej str brzucha...jej jak ten czas leci..........normalnie nie nadąrzam:(( ja na kżdy kroku słyszę/słyszałam od urodzenia że Hania jest taka drobniutka/malutka/chudziutka.............ehhhh najwazniejsze ze zdrowa i od urodzenia mimo ze 2400 wazyla byla bardzo silna:))ja tez Wam 3 miesieczna hanie pokaże:))

hanka 3 m-ce.jpg

Aluśka zdrówka dla dziewczynek:)) oby szybko przeszlo:))i moja niunia wlazi takze nie popisze

milego wieczora i zdrowka potrzebujacym

Witajcie, czytam Wasze posty ale nie miałam nastroju na pisanie. W koncu zakonczylam remont dzis juz ostatni dzien, jeszcze troche posprzatac zostało no i trzeba sie brac za swiateczne wypieki i gotowanie i zakupy. Przez ten remont dopiero wczoraj pokupowalam prezenty. Wszystko mnie dusi, wszystko mi przeszkadza a zapach farby czy srodkow czystosci w szczególności, czy ktoras z naszych ciezarówek tez jest wrazliwa na zapachy?
W soboote zrobilam pranie, dodalam lenora i wszystkie rzeczy ktore moj malzonek na kaloryferach powiesil musialam posciagnac, przeszkadzał mi ten zapach.
Iwonka ja tez jestem za spotkaniem po swiętach a przed Nowym Rokiem.

reklama
Moje dziecko od kilku dni chce nas wykonczyc co za nerwus sie z niego zrobił:no::no::no:ale moje nerwy to jedno ale co sie z nim dzieje to mnie bardzo niepokoi. Na umycie pupy płacz i nerwy, zebow to samo i na wiecej jeszcze pierdul to samo....

Madzienka tak jutro do pracy....a wyierasz sie moze jutro po pampersy do Reala???

Anaconda cudo ta Twoja Maja...

Sunday okres swiateczny w przedszkolak jest bardzo pracowity:-)u nas na tablicy w ciagu tygodnia juz druga czy trzecia praca maluchów tylko czekac na jakies choinki:-)zdrówka widac w przedszkolu nie tylko dzieciaki choruja....obys nic Maksowi nie przyniosłą

Marta biedny Julo a jesli chodzi o listonosza to widze standard...zrob tam jutro porzadek..:-)zdrówka dla Jula ból ucha nic przyjemnego wrrr:zawstydzona/y:

Aluska oj biedactwo jeszcze choroby Wam trzeba ona taka mała zdróweczka życze i oby nic sie nie rozwineło...

Widze ze czas na zmiane avatarkow na swiateczne, to moze i ja cos pokombinuje a Wasze Maltanka i Madzienka sa swietne

Do góry