maltanka
Fanka BB :)
madzienka no w końcu może my też w środę pójdziemy, zobaczymy jak z nosem będzie
:-
ninja2:
:-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ślicznotka:-):-) ładnie główkę podnosiła
dzięki za gratkiAluska zdrówka dla dziewczynek
gratuluje pięknie zaliczonych egzaminów :-)
ehhh tego samego i ja sie boję ze jak Gabi będzie coś lapac to i zaraz mały będzie chory ... a przeciez te noworodki sa takie tycie i bezbronne....
myślę ze wizyta domowa to bardzo dobry pomysł :-)
to dobrze że już Fifi czuję sie dużo lepiej oby szybko go to chorobsko pościłoFilipciuszek dziś na chodzie, ubrałam go ciepło i bawi się autkami na dywanie. Noskiem ciągnie i pokaszluje, chrypi trochę i bladziutki ale ewidentnie ma więcej energii niż wczoraj, bańki jednak chyba troszkę przytrzymały tą infekcję. Nocka minęłam nam spokojnie, nawet się nie rozkrywał za bardzo. Tak się jeszcze zastanawiam ale chyba jutro jednak wybiorę się z nim do lekarza żeby do świąt wyzdrowiał.
zatrudniłam teścia do opieki nad Fifim i wybyłam na miasto. Zrobiłam badania, odebrałam z poczty Antosiowy rożek, dokupiłam mu jeszcze bodziaków kopertowych, zaniosłam zdjęcia do wywołania, zajżałam do Fificiowego przedszkola, zrobiłam drobne zakupy i ....... myślałam, że nie dojdę do domu.takie podróże to już nie dla mnie, szczególnie przy tym wietrze.
uroczą masz córeczkę:-):-)Zobacz załącznik 310722Zobacz załącznik 310719Zobacz załącznik 310718
a ja się tak martwiłam niedawno, że moja córcia nie podnosi główki na brzuszku![]()
szybkiego powrotu do zdrówka im życzęJa się tylko witam i zmykam bo mam w domu szpital - wszystkie chłopy chore.