reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madziara gartuluję!!!!super ze już masz to za sobą, teraz tylko jeździć:tak::tak::tak:

karlita ty to zabiegana baba jesteś, ale postaraj się choć trochę pooszczędzać ok???

fogia oby obeszło się bez insuliny, trzymam mocno kciuki:tak::tak:

aluśka super że już w domku jesteście:tak::tak::tak: jak Amanda odnajduje się w roli siostrzyczki???

u nas wieczór minął spokojnie oby noc też taka była bo jutro do pracy musze isc:zawstydzona/y:

miłej nocy życzę

reklama
Fogia kciukaski za jutrzejsza wizytę....

Karlita oszczędzaj się bo w piątek widzimy się;-)

Antuanet czekam na wieści od Ciebie...napisałam Ci cos na gg;-)

A gdzie reszta???

Madziarka świętuje.....mam nadzieje że w piątek wypijemy za ten dokumencik....

Maltanka a Wy gdzie???jak Wasze zdróweczko???polepszyło się samopoczucie....

Anaconda nie wybierasz się w piątek na zakupy do reala??? to może razem byśmy pojechały...

fogia trzymam kciki za wizytę i obyś nie musiała brać insuliny

karlita oszczędzaj się oszczędzaj już bliżej jak dalej

a madziarka to chyba nieźle dzisiaj zabalowała co:-D

Maltanka a Wy gdzie???jak Wasze zdróweczko???polepszyło się samopoczucie....

ja dzisiaj na angielskim,
:no: H nie chce spać, a P nie ruszy dupy od komupera żeby go uśpić, a mi już krzyż wysiada, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaraz polecę z gebą na nim

jestem i ja:tak:moje dziecię jeszcze szaleje, ale tak jest zajęte wędrowaniem, że na mnie nie zwraca uwagi, więc siadłam na BB;-);-):-D:-D
heloł

my dzisiaj w domku, H pospał do 8.00:szok: mamy w planie sprzątanie dzisiaj bo nie wiem czy gości nie będę miała, bo bratowa na porodówce:tak:

kurczę też muszę jeszcze poprzeglądać te prezenty dzisiaj mają dojść ostatnie i dla H jeszcze nic nie mam:eek:

no jak to nie tęskniliśmy bo zaraz w tyłek dam, a kiedyś przy angielskim na kawę się wproszę;-)

byliśmy z pół godzinki, ale choinka nie świeciła się jeszcze:no:

:tak::tak::tak: a jak u Ciebie?

witajcie co u was?

:-D:-D:-D wróciłam, wróciłam,

wpraszaj się, wpraszaj:tak::tak:
gratulacje ciociu:tak::tak:

Mojego męża kuzynka też urodziła w tamtym tygodniu ale niestety w 7 m-cu więc trzymamy kciuki żeby Basia dobrze się tam w inkubatorze dalej rozwijała :-:)-(
Iwonka dla 5 m-cznego dziecka to chyba ciut za wcześnie ale na pewno się nie zmarnuje tylko na później będzie, a swoją drogą to ja Maję karmiłam w foteliku samochodowym jak była malutka :-p:-p

trzymam kciuki za małą Basię:tak::tak:
my kupiliśmy krzesełko z opcją położenia:tak:i od połowy 5 miesiąca używaliśmy:tak:

Marta gdzie będziesz rodzić? Ja mam jeszcze sporo czasu bo dopiero 10 tydzień. Ja chodzę do lekarza z Jaczeskiego, ale jak zwykle straszą mnie już gronkowcem, ale lekarz spoko,
Karlita Ty to prawie na wylocie, na kiedy masz termin??

ja też miałam lekarza z Jaczewskiego:tak:gronkowca nie spotkałyśmy;-)a szpital w sumie spoko:tak:

a mnie gardło boli, nie pisałam rano bo myślałam że przejdzie, ale już się z bólem obudziłam i jest gorzej:wściekła/y: H zacząl mi wczoraj na wieczór znowu kasłać, w nocy się parę razy przebudził i dzisiaj już z nosa leci niby nie wiele, ale tylko patrzeć jak nos zatkany dojdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::ninja2:

marta jakbyś mieszkała bliżej wpadłabym na ciastka czuję że musze wyjśc z domu bo zaraz wybuchnę

na Lubartowskiej

dołączam się u mnie też atmosfera wisielcza, do tego mam ochotę wlać H:wściekła/y:

:eek: u nas noc też nie za ciekawa

edit: zostałam ciocią:-)

zdrówka i szybkiego powrotu do formy:tak::tak::tak:

A ja właśnie zjadłam krokiecika z barszczykiem, oj jaka pychotka, chyba dlatego że dawno nie było :tak::tak::tak:
Maltanka wpadnij po drodze po Madzie z Julą i wpadajcie do mnie na kawkę a humorem się na pewno poprawi :tak::tak::tak:
Madzienka szkoda ze nie wiedziałam ze do Plazy się wybrałyście, bym się z Wami umówiła :-:)-(
Marta ja to Cię podziwiam za Twoje chęci, mnie do garów zagonić to graniczy z cudem, a tak jak dzisiaj obiad dłuższy to na dwa dni przygotowania rozdzielam żeby za długo nie gościć w kuchni, czasem to myślę że ja się nie nadaję ani na gospodynię ani na matkę (ale nie myślcie że jakiegoś doła mam, czasem po prostu takie myśli nachodzą człowieka :-p:-p)
Madziarka podobno do Ciebie mam się zgłosić po dobry przepis na pierniczki :confused::confused:
Mandziula kuruj się coby Cię nie rozłożyło :tak::tak::tak:
Misia tylko bez takich tu że my za Tobą nie tęsknimy, jesteś w naszej paczce i zawsze będziemy o Tobie myśleć, a że nie zaglądasz to tłumaczymy sobie ze zajęta świątecznym sprzątaniem jesteś :tak::tak::tak:
Żałuję że nie mogę się z Wami spotkać w piątek :-:)-:)-( mąż mi wszystkie plany pomieszał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

eh, żeby tak sprzątaniem....to nie wiem kiedy zrobię, bo ciągle jest coś do zrobienia:wściekła/y:albo trzeba gdzieś pojechać i tak każde popołudnie ucieka:no:dopiero dziś się zorientowałam, że tak jakby około tygodnia zostało do świąt:szok::szok::szok:a jak zupełnie nie przygotowana i atmosfery świąt też nie poczułam:no::no::no::no:

uwaga uwaga!!!!!

Madziarka zdała egzamin na prawo jazdy!!!!!!!

Zobacz załącznik 309571

Madzia GRATULACJE!!!!!

wielkie gratulacje dla nowego rajdowcy:tak::tak::tak::tak:

">

karlita oszczędzaj się!!!
fogia trzymam kciuki!!!!!

Witajcie, jestem jestem.... pobalowałam z rodzinką ale już jesteśmy w domu :-)

Dziękuję Madzieńka za przekazanie wieści i Wam za wszystkie miłe słowa!!!

Karlitka oszczędzaj się kochana ile się da...

Fogia ja wcale nie mogłam jeść chleba... a poranny wysoki wynik może być dlatego że może za wcześnie jesz ostatnią kolację - jadłaś jakąś kanapkę przed samym snem? bo jak jest za długa przerwa pomiędzy wieczorną kolacją a porannym śniadaniem to tak cukier skacze... mi kazali jeść kanapkę jako 2 kolację przed samym snem - ponoć to bardzo ważne dla nas było...

co ci jeszcze mogę poradzić - zrezygnuj z chleba, makaronu, ziemniaków a spróbuj na mięsku i warzywach jechać... powinno być lepiej...

Gratuluję nowym mamusiom!!!!

i idę kłaść Jula bo jeszcze siedzi z M.

Madziarka ale się cieszę!!!!
P tez bardzo gratuluje....

Kiedy odbierasz dokumencik???

A ja mam dzisiaj jakiś dobry humor...mimo że w samotności...ale przecież mam Was...pije sobie winko przegryzam serkiem pleśniowym i słucham świątecznych piosenek...kto się dołączy???

Jak zwykle zostałam sama;(

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorowo
madziara78
super kierowca z Ciebie będzie!! GRATULACJE!!!
Karlita oszczędzaj się! Bo Norbert musi zaczekać do Nowego Roku!
aluśka super że już w domku jesteście! Jak Amanda odnalazła się w nowej sytuacji?
Fogia trzymam mocno kciuki Kochana za jutrzejszą wizytę- oby nie było potrzeby brać insuliny....
maltanko gratuluję zostania ciocią :-)
sienio jak tam wolny dzień minął? A w piątek się wybierasz na kawkę?
madzienka widziałam to kino, ale mało chętnych podobno-koleżanka mi mówiła która pracuje w Olimp-ie:tak: A nie martw się- nie jesteś sama, ja właśnie niedawno z Tesco-wróciłam:-):-):-)
Mi dzień minął na zakupach, ale dzięki temu mam już wszystkie prezenty!! Ale się cieszę, jutro biorę się za porządki bo w weekend szkolenie:sorry2: Miłej nocki:-)

aluśka super że już w domku jesteście! Jak Amanda odnalazła się w nowej sytuacji?
Mi dzień minął na zakupach, ale dzięki temu mam już wszystkie prezenty!! Ale się cieszę, jutro biorę się za porządki bo w weekend szkolenie:sorry2: Miłej nocki:-)
to świetnie że już zakupy prezentów masz już za sobą:tak::tak:
ja na weekend siedzę w szkole bo jak sie nie pojawię to mi semestru nie zaliczą:no: więc P. będzie się dziećmi zajmować:confused:
Amanda jeszcze trochę i odnajdzie sie w nowej sytuacji pewnie to tylko kwestia czasu i mojego postępowania:confused:
jeszcze nie widzielim;-)
aluśka super że już w domku jesteście:tak::tak::tak: jak Amanda odnajduje się w roli siostrzyczki???
super że wieczorek minął spokojnie:tak::tak:
Z Amandy to może jeszcze będą ludzie bo dziś np. pomagała mi przy przebieraniu Martynki i poszła spac bez jęczenia pt "ja nie chce do łóżeczka":cool2:

Witam tego pięknego poranka :eek: ciemno jak bym się o 4 obudziła... aż dwa razy sprawdzałam czy to na pewno jest 7... :-D

Madzieńka podziękuj P. no i koniecznie musimy to oblać... tylko...

zabijcie mnie - ale zapomniałam że mam te urodziny Zuzi... w piątek.
Wczoraj M. przywiózł zaproszenie dla Neli i Jula które wujo woził ponoć od tyg w samochodzie bo zapominał w przedszkolu zostawić... patrzę a tu urodziny są na godz 17... my zawsze chodziliśmy w kulki z rana i nawet nie pomyślałam że ur mogą być po południu... nie wiem dlaczego - jakoś tego nie załapałam... więc nie wiem jak uda mi się stamtąd wyrwać... tym bardziej że nie wiem czy M. pojedzie z nami :eek::shocked2::szok:

Zabijecie...?
Może uda mi się dzieci oddać M. żeby je do domu zawiózł a mnie podrzuci na godzinkę do was... zobaczymy. Będziemy się kontaktować jeszcze...

Wiecie że jakoś nie dociera do mnie że mam to już za sobą, wczoraj jak szłam na egzamin to swojej psychice wytłumaczyłam że idę na lekcję jazdy tylko z innym instrukoterm bo mój nie może - i tak nastawiona poszłam pojeździć.... pojeździłam i wróciłam, nic się nie zmieniło poza tym że ten pan dał mi papierek na koniec :-D:-D:-D z tego szoku że zdałam nawet nie zapytałam gdzie i kiedy mam odebrać prawko... zaraz siądę i poszukam na necie ;-)

Aluśka super że powolutku się klimatyzujecie! Oby Amandzia była pomocna i grzeczna... a szkoła - będzie dla ciebie wytchnieniem. niech mąż się trochę pozajmuje, będzie wiedział jak to jest :-D:-D:-D;-)

Madzieńka dzięki za namiary na kino - M. obiecał że zabierze Jula na tą bajkę... ale nei wiedziałam że to już jest - zapomniałam o tym. Muszę koniecznie mu to pokazać ;-)

idę robić herbatkę i poszukać ile teraz czeka się na prawko :tak:

reklama
Witam z rana :-):-):-)
Dzisiaj dzwoni budzik a Maja do mnie: dlaczego w nocy do przedszkola muszę iść? No cóż, przecież nie mogłam jej powiedzieć że mama leń i jej się nie chce z rana z domu wychodzić więc ją musi wyszykować razem z tatą żeby mogła pojechać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p
Karlita oszczędzaj się kochana bo będziesz potem żałować, jak lekarz mówi leżeć to leż nawet cały dzień
Madzienka pewnie ze możemy się umówić na zakupy tylko napisz o której godzinie :tak::tak::tak:
Misia oj tak, jeszcze tylko tydzień i święta :tak::tak:
Ja obiecałam Mai że w sobotę będziemy choinkę ubierać :tak::tak:
Madziara to kiedy teraz sama na miasto ruszasz? :confused::confused:
Mandziula a co u Was? Jak Mikołaj i jego katar?

Do góry