reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka ja też daję Mai tran, jedną łyżeczkę dziennie :tak::tak: no i robiłam tą nalewkę czosnkową i jest bardzo dobra w smaku :tak::tak::tak:
Aluśka trzymam mocno za was kciuki :tak::tak::tak:
Karlita oj przecież sesja nie musiała być profesjonalna, najważniejsze ze będziecie mieli pamiątkę :tak::tak::tak:

reklama
anaconda wiesz jak jest ;-) nic muszę czekać na efekt ;-) sama jestem ciekawa co z tego wyszło ;-)

maltanko
ja też daje Gabi po jednej łyżeczce ale Gabi za bardzo nie chce go pic ... więc kombinuje :-)

motylla bardzo dziekujemy za informację !!

ALUSKA MARTYNKA trzymamy za Was kciuki !!!! oby wyniki były lepsze :-)

Witam się poniedziałkowo
madzienka super że wyjazd do Warszawy udany! A to ?Jula z Wami była w teatrze?
A jak smakował torcik? Pochwal się fotkami...
aluśka trzymam kciuki za Martynkę, żebyście dzisiaj wyszły do domku.
anaconda27 ja też biorę się dzisiaj za sprzątanie...
maltanka ja 2 dni dawałam małemu tran ale miał straszny odruch wymiotny więc narazie daję marsjanki i spróbuję to winko czosnkowe...
Ja miałam weekend zakupowy-mam prawie wszystkie prezenty, wczoraj w kościele byliśmy bo rekolekcje się zaczęły i bardzo fajnie ksiądz prowadzi. Dzisiaj z Kubulcem sprzątamy:tak: Miłego dzionka.

Witajcie i ja dotarłam, aczkolwiek za długo nie posiedzę bo Jula marudzi...dostała wczoraj lodziarnię z ciastoliny i robimy non stop lody:-D:-D:-D

Madziarka ciesze się że niespodzianka podoba się....;-)

Karlitka super te sposoby pakowania...czekam na fotki z sesji...

Motylla oby nie musiała przestać...na Jaczewskiego to kazali dziewczynom ściągać pokarm i go gotować i wtedy dziecko mogło pic....
Aluska leży na patologii noworodków na dsk????

Maltanka zaraz odpisze na smska:tak::tak:
Co do tranu to Jula dostaje 5ml

Antuanet ja byłam sama...na wycieczce z pracy;-)Jula z tatą rządziła cały dzień:tak::tak:

Brzdąc śpi więc mam trochę czasu na popisanie, bo z nim to się nie da, jak mamusia siedzi przy laptopie to on oczywiście też chce a najbardziej to lubi odłączać internet i ciągnąć za kabelki.
Madziarka masz jakies fajne pomysly na zapakowanie pierniczkow jako upominek???:confused:
Kilka fotek dzisiejszych.....
Zobacz załącznik 308691Zobacz załącznik 308688Zobacz załącznik 308686Zobacz załącznik 308685
Bardzo smakowicie wyglądają te pierniczki:tak:

witajcie

motylla dzięki za wieści, jak to karmienie piersią podwyższa poziom bilirubiny:sorry::confused2: jak ja wychodziłam ze szpitala z H to wszędzie naokoło słyszałam żeby dużo karmić to szykbo żółtaczka zejdzie:sorry:
Tak częste karmienie obniża poziom bilirubiny a że Martynka jest senna i tak często nie je więc się z tego powodu bilirubina nakręca

Motylla oby nie musiała przestać...na Jaczewskiego to kazali dziewczynom ściągać pokarm i go gotować i wtedy dziecko mogło pic....
Aluska leży na patologii noworodków na dsk????
Tak na patologii noworodków w DSK

witam i ja

nas w nocy choróbsko dopadło, o 12 Mikołaj obudził sie z płaczem bo cały nosek zatkany miał:zawstydzona/y::zawstydzona/y: biedny nie wiedział co się z nim dzieje, tak wiec prawie cała noc nie spałam bo co chwilke popłakiwał i do tego wyłazi mu zębolek:no::no:
Zdrówka życzę i żeby ząbek szybko wyszedł:tak:

która chętna na kawkę własnie zrobiłam

Maltanka ja też daję Mai tran, jedną łyżeczkę dziennie :tak::tak:

maltanko
ja też daje Gabi po jednej łyżeczce ale Gabi za bardzo nie chce go pic ... więc kombinuje :-)

maltanka ja 2 dni dawałam małemu tran ale miał straszny odruch wymiotny więc narazie daję marsjanki i spróbuję to winko czosnkowe...

Maltanka zaraz odpisze na smska:tak::tak:
Co do tranu to Jula dostaje 5ml

dzięĸi;-);-);-)

antuanet ja kupiłam owocowy i jak na razie idzie:tak:

karlitka pw zaraz napiszę

maltanka to dobrze że jakoś idzie:tak: Ale ja od samego wąchania tego to mi się słabo zrobiło.:sorry: A na kawkę to i ja się piszę, bo nie mam czasu zrobić...

reklama
Do góry