reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sundey fajna zabawa pierniczkowa
motylla pozdrowienia dla Aluśki i Martynki, oby szybko wyszły
mandziula jak Mikołaj wieczorkiem?
madzienka dobra dobra, co ja jeszcze miałam napisać, przyznaj się, że nie chciało ci się czytać:-p:-p:-p... fajnie że weeckend udany i już jesteś z powrotem:tak::tak::tak::-)

reklama
hejka,
zaglądam na chwilkę, bo coś nie bardzo się czuję:dry:położę się wcześniej spać i moze jutro już bedzie ok:sorry2:
super, że z Martynką jest poprawa:tak:trzymam kciuki, by szybko wróciła do domku:tak:

My też robilismy pierniczki... te jak alpejskie - pychaaaa... prawie wszystkie chłopaki już zjadły :-)

Sunday ale masz super pomocnika!!! Mój Julian jak nie miał kompana do biegania to też dziś ładnie wycinał razem z nami... :-)

co do drinka - my zawsze robimy "na oko", dajemy żubrówkę, sok jabłkowy, goździki, pomarańcze pokrojoną w plastry... można dodać ciut przyprawy do piernika - będzie bardziej świąteczne ale nie każdy ją lubi :-) u nas to już tradycja - jak są pierniki to jest i żubrówka z soczkiem na ciepło :-)

Madzieńka super że odpoczęłaś... no i że imprezki urodzinowe się udały!!! A jak ma się Jula?

Maltanka Sunday super że dzieciaki zdrowieją!!!

Aluśka trzymam kciuki mocno zaciśnięte oby bilirubina jeszcze szybciej zaczęła spadać i żeby was na spokojnie wypuścili do domu!!!!

Karlitka uważaj na Was, odpoczywaj ile się da... :-)

No i nie wiem co jeszcze chciałam napisać...

Miłego wieczorka dziewczyny!!!

Oj Maltanka to mnie nakryłaś:-p:-p:-pprzeczytałam przeczytałam....dzieki że cieszysz się z mojego powrotu;-);-);-)

Madziarka z Julą...sama już nie wiem...coś jej tam charczy w nosku:dry::dry::dry::dry:

Mandziula no właśnie jak Mikołaj???

Misia zdróweczka....

Biorę się za fotki...bo przez weekend ponad 500 napstrykaliśmy:-p:-p:tak::tak::tak:

nieeee karlita nie kuś, też bym się napiła, jak będziesz już mogła to Ci nie odpuszczę, idziemy na Sharidan'sa:tak::tak::tak:

jak dzisiaj Twój brzuch?

ja nie kuszę ja sie rozmarzyłam ;-)

brzuch dzisiaj lepiej :-) ale za to biodra dokuczają - starzeje się :-D

karlita z tym piciem % to ja tez prawie 2 lata nie piłam a teraz jak wypiję lampkę wina to od razu mi się w głowie kręci:-D:-D

bardzo ekonomicznie :-D

ale śliczne pierniczki az poczułam ich zapach :-)

jak zapakować ??

hmmm można kupić celafon i zawiązać kolorowymi wstążeczkami

Zobacz załącznik 308832
ciut droższe rozwiązanie można kupić takie szklane pojemniczki i tam wlozyc pierniczki i flamastrami/ farbkami podpisac je na szkle :)
mozna tez zrobic takie ala woreczki z organzy :)

o zobaczcie jak fajnie mozna zapakować prezenty w szary papier ;-)

Zobacz załącznik 308829

Zobacz załącznik 308831

o a tu z dziećmi mozna sie pobawić w wycinanie wzorków :-)

Zobacz załącznik 308830Zobacz załącznik 308835

Małżonek kąpie się z brzdącem więc mam chwilkę. Pani doktor powiedziała Aluśce że bilirubina ładnie Martynce spada i że niebawem wyjdą.

super wieści :-) dalej trzymamy mocno kciuki :-D

musical ekstra, zakupy tez zaliczone:tak::tak::tak:

zazdroszczę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

chwal się zakupami ;-)

i czekamy na fotki :-)

ja chyba zaraz ide spać :-D:-D:-D:-D:-D

Witam z ranka :)

Madzieńka ależ mi niespodziankę zrobiłaś!!!! Dzieki!!!

Aż mi się humorek poprawił... będzie dziś dobry dzień :-)

Sunday widzę że Karlitka opisała ci dokładnie jak można zapakować prezenciki... choć mi się załączniki nie otwierają i nie mogę tego zobaczyć... nie wiem dlaczego ;-(

Ja zazwyczaj pakowałam albo w celafonowe woreczki albo jak miałam pochowane takie płaskie, cienkie pudełka z przeźroczystym wieczkiem - to wykładałam je siankiem i na to kładłam piernika... Nie pamiętam po czym miałam te pudełeczka ale były super... tylko mi się w tamtym roku skończyły...

idę się myć bo muszę się w miarę szybko wyszykować do mamy a Jula do przedszkola...

Miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
Wczoraj na wieczór wróciliśmy od teściowej więc już nie zaglądałam :-:)-(
A dzisiaj trzeba dokończyć sprzątanie chociaż wcale nie mam na to ochoty :no::no:
Nie wyspałam się i chyba koło południa pójdę na godzinną drzemkę :-p:-p
Aluśka trzymam kciuki żebyście mogły wyjść już do domku :tak::tak:
Karlita chwal się fotkami z sesji :tak::tak::tak:
Madzienka a Ty urodzinowymi :tak::tak:

Anaconda ja jeszcze nie mam tych zdjęć ba nawet ich nie widziałam tylko kilka na aparacie ....
ogólnie na modelkę to ja sie nie nadaje .... myślałam ze lepiej sobie poradze .... Gabi też latala tam jak tornado i nie dala nam sie skupić na sesji .... i nawet kawałek tła oberwała

Madziara dla ciebie specjalnie :-)

pierniczki

Uploaded with ImageShack.us

szary papier

fikusne wycinanki

http://img96.imageshack.us/img96/8789/dz1x.jpg

no i juz mnie Gabiszon odciąga ....

Wieści ze szpitala: jak na razie cały czas Martynka jest pod lampą i ma w kucie dziś znowu będą powtarzać badania, niestety karmienie piersią podwyższa poziom bilirubiny a więc jak się okaże że wzrosła to będzie Aluśka musiała przerwać karmić.

reklama
witajcie

my już od 7 na nogaz, jak zwykle:-p też mam dzisiaj trochę sprzątania i zero pomysłów na obiad

aaaa dziewczyny która daje tran dzieciom, madzienka wiem, że ty chyba dajesz Juli
ile dajecie na dzień, ja właśnie kupiłam H o dziwo smakuje mu to dawałam mu jedną łyżeczkę:sorry:

misia
jak się dzisiaj czujesz?
madzienka jak Jula, u nas lepiej jesteśmy umówione?;-)
anaconda i jak sprzątanie leci?
madziara ja mam jeszcze te pierniczki co wcześniej piekłam... muszę zajrzeć do nich czy zrobiły się miękkie:sorry:
karlita janie opakowane te prezenty
motylla dzięki za wieści, jak to karmienie piersią podwyższa poziom bilirubiny:sorry::confused2: jak ja wychodziłam ze szpitala z H to wszędzie naokoło słyszałam żeby dużo karmić to szykbo żółtaczka zejdzie:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry