reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się i ja:-)
Dzisiaj wstałam o 6 żeby rano obskoczyć urzędy i tym sposobem jestem już w domu:tak::tak::tak: Mam nadzieję że już dzisiaj nie będę musiała jechać do centrum bo jest tragedia, chodniki zawalone śniegiem i do tego plucha:cool2:
madziara78 co Ty na bezsenność cierpisz? JejQ chyba bym tak nie wstawała...
mandziula trzymam kciuki za powodzenie doświadczenia;-)
anaconda27 woow ale ceny:szok: To na targu fajne bluzeczki dla dzieci są po 20zł:tak:
talia to nie tak łatwo oduczyć od smoczka:no: U nas to wieki trwało i wkońcu powiedzieliśmy małemu że babcia w piecu spaliła monia... Ostatnio jak rysował list do Mikołaja to sobie przypomniał że chciałby "monia" dostać.
Ja mam nowy przepis na jabłecznik, zaraz idę go robić. Jak się sprawdzi to wrzucę na kulinarny to jest łatwy i tani... tak mi koleżanka powiedziała:-) Miłego dnia:tak:

reklama
witam i ja
dzis dzien pelen nerwow...Piotrek w szpitalu od poniedzialku Wiktor ostatnio cos z jedzeniem mu nie idzie przez zabki echh....cyz ktos moze mi poradzic jak okielzac malucha aby siedzial w foteliku samochodowym.bo juz pomzslow brak.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:TO NA ZUS

czy któraś z Was może wie jak oni liczą zasiłek macierzyński? do porodu byłam na zwolnieniu lekarskim, w dniu porodu moja umowa wygasła więc brałam zasiłek macierzyński, policzyłam 20 tygodni i w ostatnim tygodniu złożyłam podanie o dodatkowe 2 tyg, pani przyjęła, powiedziała że wypłacą, dzisiaj dzwonię, a jakaś .... mi wmawia że złożyłam 29.11 mówię że nie bo 16.11 na to ona że rzeczywiście ale to i tak o jeden dzień za późno, nie będę cytować co jej powiedziałam, w skrócie tylko tyle że skoro ktoś przyjmuje wniosek i obiecuje wypłatę a późnniej oznajmia że za późno to niech pomyślą o tym że ktoś czeka na te pieniądze i nie ma za co żyć, oznajmiłam że niedługo tam przyjadę i chcę rozmawiać z panią która przyjmowała mnie 16

trochę zamotane ale mi nerwa ruszyli :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

hej
co tu takie pustki, ja już byłam w centrum:tak: ale się ostałam na przystanku bo 26 mi nie przyjechało i to w obie strony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeźdżą jak chcą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: buty mi przemokły:sorry: taka chlapa

jeszcze po południu z H do lekarza i na angielski:tak:

madzienka
mogę prosić o przepis na nalewkę na pw;-)
anaconda na dworze nie jest źle, jeszcze jak by MPK jeździł o przepisanych godzinach:wściekła/y: a ten komis ja też znam, no fakt jakoś trochę drogo tam:dry:
talia oby popołudnie było lepsze od ranka;-)
rychelki, a czemu mały w szpitalu:confused: a co do fotelika to mi H siedzi, ale jak się denerwował i zaczynał wrzeszczeć w czasie jazdy to próbowałam go zabawiać, jak nie pomagało to się darł i tyle aż mogliśmy się zatrzymać na chwilę, na pewno nie wyjmowała bym go w czasie jazdy (a już takie przypadki widziałam:wściekła/y:- bezmyślnośc i głupota)
aneta masakra :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
aneta82 współczuję przeżyć z ZUS-em. JA to wszystko załatwiałam z zakładem pracy, a oni przekazywali do ZUS i nawet nie pisałam żadnych podań o te 2 tygodnie tylko przypomniałam im że tak jest w kodeksie pracy:tak:
maltanka mocz stópki w wodzie z musztardą żeby Cię jakie przeziębienie nie wzięło, bo od nóg najbardziej ciągnie.
Kuba śpi, a ja obejrzałam wczorajszy program na tvl i się popłakałam, bo koleżanka mi zadzwoniła powiedzieć że to jej znajomej taka tragedia się przydarzyła i że wczoraj było w tvl. Jak chcecie obejrzeć sobie to: 7 grudnia 2010 - Telewizja Polska SA

A ja jednak zmusiłam się i do tego reala przeszłam, w końcu nie ma mrozu a zapowiadają ze po niedzieli znowu ma wrócić :tak::tak:
Antuanet ale tragedia :-:)-:)-( brak słów co przeżywa ta dziewczyna :-:)-:)-(
Rychelki z fotelikiem nie pomogę bo Maja od zawsze grzecznie w nim siedziała, może dlatego że często z nami jeździła :confused::confused:
Aneta jedź do tego zusu i opieprz porządnie te baby :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No niestety zamek nadal popsuty, dzwoniłam do sąsiada z parteru żeby mi otworzył i wyszedł na klatkę mówiąc że do spółdzielni już dzwonił więc mam nadzieję że dzisiaj naprawią :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przed chwilą ja jeszcze dzwoniłam i babka mi mówi że już 5 zgłoszeń było i mają raz jeszcze przyjechać bo ponoć już wczoraj byli ale widocznie gówniano zrobili skoro dzisiaj to samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, w końcu i ja dotarłam....

Byłyśmy dzisiaj zamówić tort:tak::tak: i odebrać niewiadomego pochodzenia paczkę...bo nic nie zamawiałam...:shocked2:
ale się zdziwiłam...dostałam prezent mikołajkowy od firmy Good Food:szok::szok::szok:łacznie z ich produktami...

Ja dzisiaj idę na pazurki i do dentysty:sorry::sorry::sorry:więc mam wychodne:-D:-D
Za dentystę trzymajcie kciuki

trochę was poczytałam bo ja poszła już spać:tak:

Madziarka dlaczego Ty nie spisz w nocy??Chwal się jak poszło;-);-);-)

Anaconda ten komis od początku nie był tani:sorry:ale okazje trafiają się:-)

Talia zdróweczka dla Was....powodzenia w oduczaniu...jak Ci sie uda dawaj znac to i ja spróbuję, u nas będzie ciężko:sorry2::sorry2::sorry2:

Antuanet jak jabłecznik???

Rychelki dla Was też zdróweczka:tak:

Mandziula dzięki za wieści parkingowe:tak:

Aneta współczuje przejśc z ZUSem

Maltanka przepis jest na forum, pisałam go chyba w niedzielę...poszukaj...ja jak będę miała chwilkę to postaram się go jeszcze raz przepisać...bo nie mam go na kompie...jak katarek Huberta??

Antuanet ale tragedia....:sorry::sorry:

Anaconda, Maltanka wytrwałości w walce z administracjami:tak::tak:

Do góry