reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się!
karlita miłej wizyty u gina i super że znalazłaś sukieneczkę!
madziara78 to dobrze że jest poprawa u Jula:tak: Może wreszcie odetchniecie od tych syropków i innych "cudów".
madzienka wczoraj się nie pożegnałam bo Kuba pospał godzinkę a później mieliśmy "bal" do 2 bo chciał się bawić a nie spać.:wściekła/y: A dzisiaj od 7 już biegał:szok:
fogia super że znaleźliście rozwiązanie co do umeblowania:-)
My już po spacerku, pogoda okropna:baffled: Kuba śpi więc rozwieszę pranie i chyba usiądę do angielskiego:nerd: Bo dzisiaj jakiś test mamy...Miłego dzionka:-)

reklama
hello

ja tak na szybko po usg

po pierwsze mały zdrowy silny i w 200% chłopak :-D teraz widzieliśmy WSZYSTKO tak dokładnie że ni huhu baba z tego nie będzie :-D

jest ułożony główką w dół .... :sorry2:

wstydzioch buziaka nie chciał pokazać :sorry2: zasłonił się obiema rączkami ....

blizna po cesarce do oceny przed porodem

to co lekarz zauważył to to że mi się szyjka rozchyla wewnętrznie!!! ale jak zrobił wewnętrznie to tego nie potwierdził a przez brzuch widać więc mam to koniecznie zgłosić dzisiaj na wizycie

ogólnie mały wygląda na skończony 33 tydzień czyli jest o tydzień większy
nogi ma długie bo wychodzi skończony 34 tydzień ;-)

waga 2040g

dorodna kluseczka :-D

a teraz lecę zając się Gabi :-D:-D

Karlita, dobrze że u Norbercika wszystko w porządku:tak:, tak czytam o nogach to myślę że teraz nam sami piłkarze się porodzą bo Pawełek też z nóżki to na 10 marca wychodzi a początkowo termin miałam na 24-go:tak::-).

heloł

karlita fajnie, że wizyta udana i mały pokazał co tam ma:-D
madziara ja chcę kawkę bo usnę:rolleyes2:
antuanet powodzenia na testach :tak:

matko ale mi się nic nie che, nawet czytać za bardzo:no2: a od 1 grudnia zaczynam angielski;-) tylko mam zajęcia w środy i piątki i muszę zadzwonić może da się coś poprzestawiać, bo w środy to my mamy basem:evil: a jak nie to P będzie sam z młodym chodził:-p

Cześć!
Karlita piękne wymiary ma Norbercik! Super ze udało Ci się z tą suknią, no ja jestem bardzo ciekawa jak ona wygląda może jakiś link lub fotkę zamieścisz??
ja pamiętam o zakupach od Ciebie wszystko dopniemy na M.

Fogia no to macie problem z meblowaniem się po nowemu załatwiony!
Maltanka super ze ten kurs zaczynasz,:happy2:

my już po spacerku a Gabi po obiadku tata pojechał do Biłgoraja bo był u nas pomagać w sprawach hydraulicznych.

Gabi ma teraz nieszczęsną czkawkę i ona nigdy wtedy nie chce pić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko wkurza mnie i siebie tą czkawką:crazy::crazy::crazy:

Witam:-)

Dzień mi się zaczął z nie miłym akcentem bo jak wstałam to dostałam jakiegoś krwotoku z nosa:crazy: ale na szczęście nie miałam żadnych innych nie po kojących objawów jak zawroty głowy czy coś więc może to tylko jakaś żyłka mi w nochalku pękła :sorry2:dobrze też że zaczęło z niego lecieć jak już wstałam a nie leżałam bo bym sobie poszewki zapaskudzić:crazy:
Przedszkolanka już pewnie jedzie z babcią autobusem do domku:tak: ciekawe jak się dziś spisała:sorry2:

Marta Ty Kochana nie szalej tak z tymi oknami:no::no:

ide poczytać..

Talia hehe moja Nela kiedyś zdążyła zjeść prawie receptę - podczas gdy ja odprowadzałam pana dr do drzwi... :-)

Karlitka super wieści!!! Fajnie że u was wszystko ok i że Norbi już taki duży kluseczek!!! :-)

Marta ty nie szalej z oknami - okna nie zając nie uciekną... masz faceta to go do tego zagoń, w ciąży nie można tak wysoko rąk podnosić ponoć!

Madzieńka czekam na fotorelację... :-) a torbę to już pakuję...

Aluśka i jak tam przedszkolak???

Maltanka ja też śpię na siedząco... i jakoś kawa nic mi nie daje...

reklama
a ja właśnie nadaję z wyrka.

Pokręciłam się trochę po mieszkaniu i dopadły mnie strasznie bolesne skurcze i to nawet dosyć regularne. Tak więc rzuciłam wszystko, łózio, nospa i odpoczynek. Przecież o 15 ślubowanie mojego przedszkolaka, muszę pójść!!!!!:baffled::baffled:

karlitko ależ super wieści!!! :-):-):-) super,że synio ma się dobrze i jaki on już duży!!!! ponad 2 kg!!! patrz jak to jest z tymi chłopakami bezwstydami, buziaki zakrywają, a siusiaki na wierzchu.:-D:-D powodzenie podczas wizyty, obyś usłyszała dobre wieści odnośnie porodu.;-)

talia kobieto dlaczego ty dziecko głodzisz??? ;-);-);-):-D:-D:-D

Do góry