reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziarka ja chętna na kawusie bo już od pół godziny siedzę i Was czytam :-D:-D
U nas też nocka nie za bardzo, Maja się przebudziła i zaczęła opowiadać że jej się śniło ze tata umarł, ma teraz taki okres że zaczyna się bać żeby ktoś nie umarł no i koszmary senne się zaczęły :baffled::baffled:
Pogoda widzę dzisiaj też nie nastraja do spacerów ale może ten swój ciężki tyłek gdzieś wystawię na świeże powietrze :-p:-p
Karlita a co Ty na bezsenność cierpisz?! :szok::szok: Ślicznie Gabi wygląda w skrzydełkach, no i na zdjęciach to taki aniołek ;-):tak::-D
Aluśka moja do tej pory nieraz z rana mówi że nie chce iść do przedszkola, chyba trzeba to przeczekać i zbagatelizować :tak::tak: no i super że wyniki doszły wreszcie do normy :tak::tak:

reklama
Witam kawowo:-).
Młodych wcześniej odstawiłam i mam prawie luzik:rofl2: - prawie :sorry2:bo mięsko do kolejnej partii krokietów się gotuje, wczorajszą partię mam w jajku i bułce panierować i usmażyć, pralka pierwszą partię pierze to na chwilkę zasiadłam.
Anaconda, z tym lękiem przed czyjąś śmiercią to chyba w tym wieku normalne :tak:- Olek też przechodził ponad rok temu ten etap:tak:.
Karlitko, fajnie ze udało Ci się kreację dla Gabi upolować;-):tak:. Odnośnie ciążowych namiotów to podskocz na targ, tam najszybciej znajdziesz nawet DD ;-);-)i to za śmieszne pieniądze:tak:.
Madziarka, kiedy Ty kobieto się wyśpisz?:sorry2:

Witajcie z ranka,

Coooo Karlitka ty już się szykujesz?? :szok::szok::szok::szok: ależ ten czas gna - dopiero co mówiłaś o dietach cud a już o porodach zaczynasz... :-D Trzymamy kciuki za super usg!!! i wszelkie inne wyniki! :tak:
Ale miałaś farta z tą sukienką... :-D super!!!

:laugh2::laugh2: czy ja się szykuję ??? chyba jeszcze nie do końca bo torba nie spakowana hehehe
z Gabi o tej porze torba już leżała w szafie ;-) a teraz to jeszcze z tych szpitalnych rzeczy to mało co mam muszę jakoś zakupić niedługo ;-)

a z tą sukienką to normalnie fart na całego :-)
a tak na marginesie w piątek jest noc wyprzedaży w Plazie ale pewnie znów będą takie tłumy że będzie szkoda jechać ;-) ciekawe czy ciuszki dla maluchów będą w lepszych cenach

chciałam wczoraj dopasować Gabi buciki do tej sukienki - wypatrzyłam takie ładne srebrne ale wszystkie były za duże jakaś zawyżona rozmiarówka

były też czerwone ale nie wiem czy czerwone się nadają do różu musiałabym dokupić czerwoną bluzię i rajstopki ;-) ale czerwień z różem jakoś do mnie nie przemawia ....
Madzieńka Karlitka zdjęcia dziewczyn bomba!!!! Koniecznie musimy się umówić na jakąś sesję dla dziewczyn!!!
:tak::tak::tak::tak::tak: jestem ZA

siedzę więc w domu z dwójką urwisów i już nie wiem gdzie patrzeć żeby nie widzieć tego co oni wyprawiają... :-D
nie strasz ....
wczoraj właśnie z E rozmawialiśmy że po narodzinach Norba będzie ciekawie :tak::laugh2: nie mówiąc o tym jak zacznie już chodzić ;-)

wiecie co???
do mnie to chyba jeszcze nie dociera :laugh2::laugh2:

Karlita a co Ty na bezsenność cierpisz?! :szok::szok: Ślicznie Gabi wygląda w skrzydełkach, no i na zdjęciach to taki aniołek ;-):tak::-D

niestety ostatnio mam tak ze snem ze nie mogę usnąć, śpie jak mysz pod miotłą, wszystko mnie budzi i znów zasnąć nie mogę ... dawno już nie przespałam całej nocy ... chyba szykuję się już do opieki nad noworodkiem ;-)

a Gabi cóż ja Wam mówiłam ze to nie taki aniołek ;-) to mi nie wierzyłyście ;-)

Karlitko, fajnie ze udało Ci się kreację dla Gabi upolować;-):tak:. Odnośnie ciążowych namiotów to podskocz na targ, tam najszybciej znajdziesz nawet DD ;-);-)i to za śmieszne pieniądze:tak:.

właśnie chyba też będę się musiała wybrać .... może nawet dzisiaj jak szybko by mnie pani dr przyjęła ... zobaczymy czy jeszcze będzie jasno ;-)

jak nie to może w niedzielę wybiorę się na giełdę jak będzie ładna pogoda tam stała kiedyś taka Pani z bielizną niemieckiej firmy mam od niej 3 biustonosze są mega wygodne i sexowne ale jak byliśmy miesiąc temu to jej nie było ...

Witam sie i ja, ale ponury dzien :-( siedze przy zapalonym switle bo ciemno w domu :-( zjedlismy wlasnie kanapeczki z twarozkiem, wiec zabieram sie za prasowanie-musze przed praca jeszcze ogarnac gore ubran,buuu!!!! U nas nocka lepsza, tzn kaszelek byl pojedynczy, ale wysmarowalam Maksia pulmexem to i oddychac mu bylo lepiej.

anaconda biedna Majeczka, i ty bo nocka niespokojna, oby to bylo przejsciowe i szybko minelo.
Madziara super ze z Julem juz lepiej no i ze Nela nic nie zalapala :-)
karlita fajnie,ze sukienke znalazlas i swoja droga to chyba byla specjalnie dla Ciebie ukryta ;-);-) daj znac jak po USG
A co do staników to wlasnie mialam Ci napisac o targu-tylko Marta mnie wyprzedzila-tam na bank znajdziesz no i cena fantastyczna:-)

Jeju brak normalnie energii!!!!!

Dzień dobry w ten piękny dzionek.....:sorry2::sorry2::sorry2:

Ja niedawno wstałam a Jula jeszcze leży i mówi mama nie mama nie...chyba wstawać nie chce....:szok:

Idę naszykować śniadanko i będę wymyślać co dzisiaj robimy....

Może później uda mi się was poczytać:blink:

Miłego dzionka

anaconda dobre!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Ja juz wyprasowalam gore!Ale kolejne pranie mi dosycha wiec pewnie kolejna gora sie pojawi :baffled::baffled:
Ogarniam sie i do pracy rodacy :baffled:

Jejku jak ja chce słońca!!!!

dziewczynki w stokrotce jest promocja na pieluchy huggies, kosztuja 32 zł
i jeszcze deserki bobo frut sa 2 w cenie jednego
a jak sie kupi 3 słoiczki hippa tomiseczka gratis, wlasnie zrobilam zakupki :)
milego dzionka

reklama
hej girls
dopiero zwlekłam się z wyrka. :dry: dobrze, że ten mój m. jest jeszcze w domu to wyszykował Fifiego do przedszkola. Pogoda do du... więc i humor do du...:evil:

karlita, madziu nie mogłam się napatrzyć na te wasze gwiazdy, aniołki, diabełki, przepiękne się prezentują te mały modelki!!!
no i strasznie Wam zazdroszczę tej andrzejkowej imprezy :-( Filipek ma super strój pirata, tańczyć uwielbia..... oj miałby radochę......:sad:

anaconda :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

mój synio ma dziś bardzo ważny dzień, pasowanie na przedszkolaka :rolleyes2:idziemy na 15 podziwiać występy.

Później postaram się pokazać Wam zdjęcia bo mam jeszcze zaległe i z jaskini i z baby shower.

aha, no i udało mi się porozumieć z mężem w sprawie przemeblowania :yes:

Do góry