reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hejka Ala ... Jak widzisz ja tez postanowiłam się zapisać do grona przyszłych i teraźniejszych mamusiek :p Tak weszłam na to forum i może się czegoś dowiem nico więcej niż wiem dotychczas :) Fajny miałaś dzień relaksujący... Ja w robocie w sumie też się nie nudziłam... Czekam właśnie na koleżankę którą "100 lat" nie widziałam.. może być ciekawie :) pozdrawiam wszystkich ppapa

reklama
Karllita Aneta była w drugim H&Mie i rozmiaru 98 też brak....:-:)-(

A Ty byłaś w plazie...są w H&Mie stroje mikołajowe dla naszych brzdąców???;-)

Sunday Ty byłaś w Tesco i wspominałaś o mikołajkowych kreacjach...były tylko takie malutkie??czy większe też???:blink:

Aluska super że wyniki już ok...teraz czekamy na Martynkę!!!!!
A Amandzia to może czuję że lada dzień będzie musiała dzielić mamę z siostrzyczka i stąd ten bunt!!!!

Madziarka jak Julek???

Ja na dosłownie sekundę bo urwanie głowy mam w domu:nerd::nerd:.
Jakby któraś chciała to mogę pożyczyć kostium małpki - taki na 1,5-3 latka. Gdzieś chyba wstawiałam zdjęcia Jula w tej małpce:dry::dry:.
Ginek potwierdził siurdaka więc Karolinki nie będzie:no::-p.
Zmykam bo M wrócił z piwnicy i na kompa siada.
Aluśka, nie rozdwajaj się za szybko;-);-).

witam z powrotem:cool2: wyskoczyliśmy do reala na zakupy i dopiero dopiero co wróciliśmy aż padam na ryjek:sorry2: ale za to zakupy pieluchowe dla Martynki już mam z głowy.... przynajmniej na trochę:-p i siebie też już do końca do szpitala dopakowałam:cool2:
aluśka super że wyniki dobre- to teraz może Martynka przychodzić ;-)
no tak teraz może wychodzić ;-)
to teraz mam nadzije ze wyrobię sie z powrotem ze szpitala z nią przed 28.11 bo egzaminy dwa czekają:cool2:
Aluska super że wyniki już ok...teraz czekamy na Martynkę!!!!!
A Amandzia to może czuję że lada dzień będzie musiała dzielić mamę z siostrzyczka i stąd ten bunt!!!!
może faktycznie już wyczuwa że szykuje jej sie tak jakby rywalka:confused: oby jej to jednak przeszło:confused:
Marta z tydzień jeszcze może poczeka:cool2:
Witaj Ewcia:-):-):-) udanego spotkanka życzę:-):-):-)

Madzienka bylam, byly z motywami body, pajacyki, pizamki i chyba jakie dziewczece ubranka, moze teraz bedzie ich wiecej, te ubranka byly tak gdzie sa niemowlece rzeczy.

Ja troche popisalam papierow do pracy az mi sie w oczach mieni :-( teraz juz koncze i scielimy lozko i czas na sen...

hej,
czytałam Was rano, ale nie dane mi było odpisać:-(a teraz już nie mam siły, więc się nie odniosę znowu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
rano byłam po wyniki morfologii Natalki (powtarzaliśmy, bo w poprzedniej wyszły drobne nieprawidłowości:baffled:) i jest ok:tak:nie ma anemii i nie trzeba żadnych lekarstw:-):-):-):-) no i jeśli nie będzie żadnej choroby ani nic niepokojącego to teoretycznie u lekarza możemy się pojawić dopiero po pierwszych urodzinach Natalki:tak:
po południu byłam zaś u swego gina:tak:i też wsio gra:tak::tak:tylko cytologię będę musiała zrobić, jak pojawi się @ i skończę karmić, bo tak moga wyjść nieprawidłowe wyniki:szok::sorry2:
czekając na wizytę od razu przypomniały mi się te chwile, gdy siedziałam tam w ciąży...:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Witam się wieczorowo
Dzięki za kciuki , pomogły- firma ma dobry kontrakt na koniec roku:-)
madziara78 super że Julek zdrowieje i ładnie nockę przespał.:-)
marta1981 gratuluję dobrych wieści od gina:-)
madzienka a gdzie byłyście na kawce? Ehh fajne spotkanie w hipermarkecie:tak: Super aniołek z różkami:-D A my jak zwykle ostatnie we 2 idziemy spać:tak:
sunday_ to dobrze że to nic poważnego z Maksem, bo dzisiaj w radiu mówili że taka zmienna pogoda powoduje że zarazki szybciej "przechodzą."
aluśka to dobrze że enzymy "wróciły" na swój poziom:tak:
karlita fajny aniołek z Gabi:tak:
misia2010 super że wyniki dobrze wyszły. A do jakiego gina chodzisz? Bo jak się okazuje "mój" rezygnuje z prywatnej praktyki, będzie tylko robił USG:baffled:
A ja cały dzień wrażeń:-) Fajnie było, trochę stresująco ale szybko zleciało. A później szef miał jakieś załatwienia więc mnie podrzucił do centrum, i takim sposobem niedawo wróciłam. Kuba nawet na mnie czekał:tak: A teraz relaksik...

Do góry