reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka lepsze spotkanie w hipermarkecie niż wcale ;-):-D:-p
Ślicznym Jula jest diabełkiem, aniołkiem i reniferkiem :tak::tak::tak:
Ja właśnie zasiadłam do zjedzenia zupy kapuścianej a dla moich robię sos pieczarkowy :tak::tak:
Pogoda faktycznie typowo barowa :baffled::baffled::baffled:
Talia mnie też czasem dobija to siedzenie w domu :dry::dry:
A za rosołek dziękuję bo wczoraj jadłam :-p:-p (taki gorący kubek :-D:-D:-D)
Marta super że Pawełek zdrowo sobie rośnie :tak::tak::tak:

reklama
Witam sie i ja, nocke mielismy kiepska Maksa taki kaszel zlapal ze caly dom na nogi postawil:-( wiec rano telefon do przychodni i do lekarza po pracy poszlismy osluchala go jak tylko mogla bo darl sie jak poparzony :-( i wszystko osluchowo ok i gardlo najprawdopodobniej tez bo ledwo zajrzala :-( wiec mamy syropki i zyrtec na noc i oklepywanie tylko-na całe szczęście :-) Dzieki temu placzu to Maks wydebił od p.dr dwa lizaki, balona i papierowe okularki:-):-):-)
Teraz zjadl pierogi, ja odkurzylam i spi a ja musze pranie wstawic i zupke ogorkowa dokonczyc.
Madzienka ekstra fotki Juleczki, gdzie takie cudenka kupilas?
Marta super ze Pawelkiem wszystko oki, wlasnie moze zmienił się w "Kasie"???;-);-);-)
talia a wy gdzie chodzice albo zamawiacie????
maltanka PW!!!

Witajcie w ten ponury dzionek...my po zakupach w doborowym towarzystwie...i pysznej kawce...dzięki Anaconda i Karlita...nie ma jak spotkać w hipermarkecie:-D:-D:-D
wypad udany ale następnym razem będę strzelać do kurczaków :dry:

Karlita jak Gabi????
jak ręką odjął .... w domu radosna, roześmiana .... :dry:

Maltanka co do pieluszek to ta siateczkę mają tylko te mniejsze pieluszki:tak::tak:dla mnie sa super...ale co kto lubi:-):-):-)

ja tam też jestem zadowolona z premium care nooo może activ baby mam ten plus ze ładniej pachną le bardziej puchną :-)
od czwartku jest promocja w tesco paczka za 39 zł więc się wybieram zakupić paczkę 1 dla Norberta :-D i 4 dla Gabi na wyjścia i na noc :-)

Zobaczcie jak wygląda Jula w zakupionych akcesoriach:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 300868

hehehe niezła krzyżówka :-D

mama kubulki ja nie mam doświadczenia w szukaniu niani a sama nie wiem czy od stycznia nie będę potrzebowała kogoś przynajmniej na 4h.... która ciotka chetna ??? ;-)

idę położyć małą spać ;-)

wypad udany ale następnym razem będę strzelać do kurczaków :dry:

jak ręką odjął .... w domu radosna, roześmiana .... :dry:

ja tam też jestem zadowolona z premium care nooo może activ baby mam ten plus ze ładniej pachną le bardziej puchną :-)
od czwartku jest promocja w tesco paczka za 39 zł więc się wybieram zakupić paczkę 1 dla Norberta :-D i 4 dla Gabi na wyjścia i na noc :-)

To był kogucik:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnastępnym razem pogonimy go z pola widzenia....

Ooooo dzięki dobrze wiedzieć ja też Julci podjadę kupić:tak::tak::tak:to co w czwartek w tesco???

Moja śpi.....miałam nadzieje że chociaż na popołudnie wypogodzi się a tu lipa....

Anaconda PW

Ostatnia edycja:
w leclercu

Zdróweczka dla Maksia:tak::tak::tak:

1. juz widzialam ulotke :-) a to przebranie na impreze andrzejkową??
2. dzieki :-)

karlita strzelac do kurczaków??????????

Moja zupeka juz prawie prawie jest gotowa, ja siedze i ogladam tv w spokoju z goraca herbatka. :-)
Nie wiem czy kojarzycie i uznajecie takie prezenty, ale w mojej aptece tzn jednej z wielu na osiedlu jest w promocji za 19.90 biovital,mysle o takie dodatklu do prezentu dla moich rodzicow,normalnie kosztuje dwa razy tyle :-)

Ostatnia edycja:
Madzienka urocza ta Julcia w tych gadżetach, super będzie na balu wygladać:-)

Sunday
przypomniało mi się ze wiem i znam Fabrykę Smaku bo raz tam byłam jeszcze latem w ogródku i całkiem przyjemnie było ale piiza lepsza jest w Pizzerii 108-mają piec opalany drzewem i jest wyborna. A tak w ogóle to ta pizzeria Fabryka Smaku jest blisko miejsca gdzie mieszkam trzeba było dać znać na pewno byśmy się spotkali, nastepnym razem dzwoń.....

Anaconda oj bywa ciężko w domu ale ja po Nowym Roku jak upramy sie z remontem to zabieram się za szukanie pracy, najpierw tylko muszę nianię na gdziny znaleźć bo jak tu z małą szukać pracy?

Jestem już zameldowana w Puławach, nawet na wybory w niedzielę możemy iść no będę sie rejestrować w UP kilka spraw udało mi sie dziś załatwić a to dlatego ze M ostatni dzień urlopu miał jutro juz trzeba z Gabi odwiedzać wszystkie urzędy na szczęscie został mi tylko UP.

To był kogucik:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnastępnym razem pogonimy go z pola widzenia....
dla mnie to już chodząca pieczeń była ;-)

Ooooo dzięki dobrze wiedzieć ja też Julci podjadę kupić:tak::tak::tak:to co w czwartek w tesco???
taaaaaa jasne ... ja tam na piechotę nie dotrę :-D:-D:-D

Karlita dzwoniła Antuanet....niestety rozmiaru 98 nie było...:no::no::no:

Zobacz załącznik 300924

zastanawiam się czy chce mi się iść do Plazy teraz .... :confused: ciemno.... ale i tak muszę skoczyć na pocztę :confused:

karlita strzelac do kurczaków??????????

oj bo był taki pan przebrany za koguta i rozdawał balony a Gabi źle na niego zareagowała.... rozpłakała się .... i płakała w sumie do wyjścia ... całą kawę ;-) Madzia i Becia dzięki za pomoc i cierpliwość :sorry2:

Talia to chyba musimy wpaść do Puław na ta pyszną pizzę :cool2:

mój gryf pełzający :-)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:cool2: jeszcze 2w1:-p

Amanda od wczoraj przechodzi kryzys pod tytułem "Ja nie chce do przedszkola":baffled: wstaje wcześniej bo już od 6.00 jest na nogach i w kółko i to samo powtarza :no: wczoraj gdy byłam z nią na sali bo taka była konieczność ze względu ze miałam dyżur (każdego dnia któryś z rodziców musi zostać rozporządzenie pani dyrektor wiec pukim na chodzie wybrałam sobie poniedziałek) i Amanda oczywiście pokazała tą zła stronę swojej natury bo było "nie chce tego..." "nie chce tamtego..." " ja nie będę siedzieć.." " ja nie będę to..." " ja nie będę tamto...":baffled: " ja chce do domku..." " ja chce do mamusi..." i tak cały dzień :baffled:
dziś dzień podobnie sie zaczął ale już nie zostałam z nią tylko z kumpela się spotkałam a potem poszłyśmy do mnie :cool2: specjalnie sobie dziś wolne w pracy wzieła żeby mogła przyjechać bo już tak od roku się zbierała i nie było kiedy:tak: czas nam bardzo przyjemnie mijała na kawce, herbatce, ciasteczkach i ploteczkach:cool2: a ze teściowa pojechała odebrać potem Amandę z przedszkola to spotkanko w domowym zaciszu mogło trwać bo nie musiałam się wówczas spieszyć na autobus:tak::tak:
Wczoraj byłam zrobić badania znów na te enzymy i dziś odebrałam wyniki, które to wyszły bardzo dobrze:-):-) już sie mieszczę w normach:cool2:
mój gryf pełzający :-)

toż to istny anioł:-):-)

Do góry