Dziewczynki mam pytanie co do szczepionek. Szczepiłyście dzieci tymi szczepionkami skojarzonymi typu 6w1? Jak dzieci na nie reagują? Bo nie wiem czy kupować takie skojarzone czy szczepić malucha normalnym trybem. Tylko że to są 3 ukucia za jednym razem :-(
reklama
Dziewczynki mam pytanie co do szczepionek. Szczepiłyście dzieci tymi szczepionkami skojarzonymi typu 6w1? Jak dzieci na nie reagują? Bo nie wiem czy kupować takie skojarzone czy szczepić malucha normalnym trybem. Tylko że to są 3 ukucia za jednym razem :-(
Monika my szczepilismy sie skojarzonymi ale 5 w 1, wczesniej zaszczepieni bylismy oddzielnie na zoltaczke...nasza Jula zareagowala bardzo dobrze....
anaconda27
styczniówka2006
My się szczepiłyśmy normalnymi i też Maja aż tak strasznie nie płakała a zniosła je bardzo dobrze
Heloł
Ale pogoda w weekend była beznadziejna jak na złość
mam nadzieję że szybko na stałe słoneczko do nas zawita bo przymulona jestem przez te ostatnie zachmurzenia
Ale pogoda w weekend była beznadziejna jak na złość
mam nadzieję że szybko na stałe słoneczko do nas zawita bo przymulona jestem przez te ostatnie zachmurzenia
Monika ja szczepiłam normalnie tzn 3 wkłucia, więc nic nie doradzę...Dziewczynki mam pytanie co do szczepionek. Szczepiłyście dzieci tymi szczepionkami skojarzonymi typu 6w1? Jak dzieci na nie reagują? Bo nie wiem czy kupować takie skojarzone czy szczepić malucha normalnym trybem. Tylko że to są 3 ukucia za jednym razem :-(
Asia100
marzec'04, kwiecień'09
My szczepiliśmy tą 5w1 i mały zniósł to bardzo dobrze, żadnej gorączki, żadnych obrzęków, tylko wieczorem chciał być cały czas na rękach u mamy,ale noc już była normalna.
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Jesteśmy jesteśmy...na dwór to strach wychodzić, bo zanim ubierzemy się to ze słoneczka robi się wichura i leje:----(
a My juz po pierwszej wizycie na basenie, bylo super...w zalaczniku mala fotka
No piękny pływaczek