reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Coś nas Marta trzyma w niepewności. :sorry: Co obstawiacie?
ja dziewczynę of koz. :-D:-D

Aluśka kochana tulam mocno. Dziewczyny mają rację nie szukaj informacji w internecie bo od tego można zwariować. jesteś pod opieką lekarzy, w szpitalu też się Tobą zajmą jak należy i wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki!

Ja dziś załapałam doła przez te mieszkania i banki. Niby wszystko idzie do przodu ale tak strasznie pod górę. Popłakałam sobie trochę, miłym urozmaiceniem było to, że tym razem na męskim ramieniu, a nie w poduszkę.

reklama
Po trydnym popołudniu i wieczorze gabi zasnęła, chyba brzuszek ja pobolewał bo bączki puszczała a brzuszek był lekko wzdęty. Ja teraz mówię dobranoc i śmigam prasować i TV pooglądać.
A dziś zrobiłam eksperyment i włączyłam Gabi MINI MINI i wiecie co tak oglądała ze mnie to przeraziło wyłączyłam a ona w krzyk:szok: Oj to groźna sprawa z tym MINI MINI.

fogia z meszkaniem napewno wszystko się ułozy po waszej myśli:tak::tak::tak:, ma na poczatku tez mieliśmy pod górkę i z kredytem i budową, a teraz już u siebie jesteśmy:tak::tak::tak:

taliatrzeba uważac z telewizorem a szczególniez kolorowymi bajkami, mój Mikoąj naszczęście jeszcze nie protestuje jak mu wyłączam, ale to już pewnie niedługo;-);-);-)

aluśkabasen to naprawę super sprawa, Mikołaj sie wyszalalał a i ja się dobrze czuję bo dziś znowy=u ja brodziłam po uszy w wodzie;-);-);-)

MARTUSIA kochana jak po wizycie ????? wszystkie czekamy niecierpliwie :-)
wszystko OK ?? jak maleństwo ?????

Aluśka tulaski!!! internet jest skarbnicą wiedzy niestety często opisywane są skrajnie nieprzyjemne przypadki, czasem zdarzają się błędne dane !!!! ważne że masz lekarza z głową na karku NIECH o WAS zadba bo jak nie to lachony z BB się z nim rozliczą :-)

Madzieńka jak po dentyście przezyłaś ????

ja jestem padnięta

zrobiłam sobie spacer spod bramy do domu i teraz biodra mnie tak bolą że ledwo siedzę .... Gabi jeszcze na nogach .... idę ją właśnie usypiać bo mi pisać nie daje ;-)

BUUUUŻKA :*

Gdzie jestes Marta jestem strasznie ciekawa jakie wiesci przyniesiesz z wizyty:-)
Fogia z takimi formalnosci zawsze jest na poczatku ciezko ale trzea to przetrwac nalazic sie nastresowac a pozniej to juz tylko same przyjemnosci...
Karlita bylas w tym sklepie?

Mateusz padł o 19.30, zrobilam ciasteczko dla mojego synia:-)mialam jeszcze robic zupke ale juz mi sie nie chce:-)
uciekam troszke ogarnac mieszkanko i spac:-)

Nie pamietam czy Marta miala opis nad suwaczkiem czy zroilas go teraz czyzby chłopak???

Ostatnia edycja:
reklama
Marta szkoda ze nie dziewucha bo ci Twoi faceci teraz eda mieli nad Tobą sporą przewagę ale za to bedziesz rodzyneczkiem który beda musieli rozpieszczac:-D;-)

Do góry