reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
A zapomniałam Martyna a jak ty dokładnie robisz taką babkę ziemniaczaną? ja też nigdy nie jadłam i z chęcią bym spróbowała czegoś dobrego i nowego.... mniam a ziemniaczki też kocham w każdej postaci!

Talia brawa dla Gabrysi!!! A Ty Mamuśka daj na luz i nie stresuj się tak... jeszcze niejednego guza sobie mała nabije... ale do każdego następnego podchodzi się z większym spokojem :-)

Ale ładnie na dworze przez okno... aż mi się chce gdzieś się ruszyć... a jeszcze muszę z młodymi posiedzieć w domu :-(

Witajcie...ale mam ochotę na dobra kawkę...
my właśnie wrócilismy z zakupów pończoszanych, bo jula wyrosła że wszystkich rajstopek...:-:)-:)-(
Później wizyta u mojej mamy i ...obiadek mam z głowy...u nas dzisiaj zupa ogorkowa i kluseczki z mięskiem i skwareczkami:-):-):-)ach jak ja lubie te mamy niespodzianki obiadowe:-D:-D:-D

ja mam z małym do wody iść:-D:-D:-D:-D znowu będą mi tylko uszy wystawać:-D:-D:-D:-D:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Madzienka: Tez sie z Wami chetnie wybiore na spacerek. Moze w weekend. Nudno ciagle samej chodzic:-(. Nie przejmuj sie paluszkiem, wypadki kazdemu sie zdarzaja:-). Zajecia na basenie bardziej profesjonalne i Filipek ciagle sie usmiechal. Mozesz wpasc w niedziele i popatrzec. Nie ma z tym problemu.

Dzieki za zaproszenie:-pa może jakies fotki porobisz chętnie pooglądamy wasze zajęcia

Co do spotkania czwartkowego to gdzie jest ta knajpka bo ja "nie tutejsza" a chętna :-p:-p:-p

Ale fajnie.....PW!!!!

fogia karlita jest teraz "Dzien dobry tvn" i ma byc temat o chustach z Zawitkowskim:-)

Uuuu szkoda że nie oglądałam, zaraz na necie poszukam....

Madziarka juz czytam twoje PW!!!

A gdzie Maltanka??

witam znowu wieje:confused2: wpadłam się przywitać i zmykam, mam pare żecazy do zrobienia, i torbę muszę spakować chłopakom na basen:tak:

madzienka
jestem, jestem
fogia
to jest profesjonalna obsługa:-D nie daj się chorobie
mandziula oby Mikołajowi przeszło to uczulenie:tak:
talia gratki dla Gabi:tak:

edit:
zapomniałam wam pokazać pazurki

Ostatnia edycja:
hej dziewczymki
zrobiłam sobie małą przerwę w porządkach bo już krzyż zaczyna dokuczać. Na szczęście jestem już na finiszu.

fogia karlita jest teraz "Dzien dobry tvn" i ma byc temat o chustach z Zawitkowskim:-)
oj zapomniałam, poszukam później może jest na necie. Madzienka znalazłaś?

maltanka paznokietki super!

Witam lasencje. Latam i nie mam czasu na nic:no: - jak miałam zastój w klientach do odszkodowań to teraz nie wyrabiam z terminami:-p:tak::tak::cool:.
Jakby któraś kupowała to ja z chęcią się dołączę, Olek po wczorajszym badaniu w przedszkolu przez ortopedę ma platusa:confused2::confused2::eek:.
Maltanka, pazurki, niesamowite:tak::-):-).
Anaconda, nie ma nic gorszego od najazdu teściowej, dobrze, że chociaż się zapowiedziała;-):tak:.
Odnośnie chust to napiszcie do babeczki z PoDushkowca (ta co prowadziła spotkanie w Domu Kultury) pewnie zorganizuje takie spotkanie:tak::-).

reklama

Ja nie wiem czy moje takie ciężkie...ziemniaki troszkę boczku i cebulki, jajko....no ale napewno nie ejst to danie dietetyczne:-):-) Tak tak takie coś:-):-)

martynka: ja rodzilam na Staszica i bylo ok. M mogl siedziec ze mna caly dzien. Chetna do wyjscia jestem, ale niestety nie moge w czwartki. Wtorki wieczorkiem tez odpadaja.
Jutro się dowiem odnośnie Staszica bo miał być tam remont, ale miło słyszeć że było ok. Wiadomo ile ludzi tyle opini:-)
Następnym razem postaramy sie tak zorganizować żebyś mogła przyjść, a tym razem nie zrobisz wyjątku?może jednak??:tak::tak::-):-)

Co do spotkania czwartkowego to gdzie jest ta knajpka bo ja "nie tutejsza" a chętna :-p:-p:-p
Kartoflaka czy babkę kartoflaną robi moja teściowa i nawet mi ona smakuje tylko jak już któraś pisała dosyć ciężka jest a jeszcze mój żołądek ostatnio jakiś lewy to chyba do wieczora bym po niej nie doszła do siebie :-p
Cafe Oriental znajduje się na Orlej 6 w takiej bocznej ulicy, niedaleko starówki.
Nie jest babka taka ciężka, no co wy dziewczyny, ma mniej tłuszczu niż smażone na tłuszczu placki ziemniaczane, ja mam wrażliwy żołądek i babka mi nie szkodzi:-):-)

Martynka nie dam rady kochane w czwartek, ale mam nadzieje,ze jak nastepne bedzie to w koncu sie wyluzuje z Wami:-) moze w jakis wekend???
A z tego co dowiadywalam sie moja kumpela ciezarowka to mowili ze Staszica w tym roku na bank nie otworza, ze podobno nawet ludzi wsylaja na urlopy. Ale jak jest naprawde to nie wiem....
Hmm, wiesz możemy w weekend kiedyś spotkac się na spacerek z dziewczynami, może w ogrodzie botanicznym:-):-) Ale szkoda że jutro nie dasz rady:-(
Jutro się dowiem jak to jest ze Staszicem:-)A jak nie to będę uruchamiała inne kontakty;-);-) i wtedy inny szpital:-):-)

Martyna PWprzeczytne i odpowiedzine:sorry: a babka ziemniaczana musi być mniamuśna i Wu we dwójkę taką blachę pochłoniecie? ja uwielbiamziemniaki we wszystkich postaciach, ale babki nie jadłam:happy:
Widziałam maila, postaram się dziś jakieś foy na PW wysłać i Ci odpowiedzieć:-)
Zrobiłam mała blaszkę babeczki, pyszna wyszła:tak::tak::-):-)Wieczorkiem zjemy resztę odsmażaną, mój M. wprawdzie mógłby jeść tylko ryż i pierś z kurczaka ale babeczkę dla odmiany wcinał:-):-)
Na kulinarnym podam przepis jak ja robię babeczkę:-):-):-)

A zapomniałam Martyna a jak ty dokładnie robisz taką babkę ziemniaczaną? ja też nigdy nie jadłam i z chęcią bym spróbowała czegoś dobrego i nowego.... mniam a ziemniaczki też kocham w każdej postaci!
Madziarko podam przepis na kulinarnym..oj wyszła mi dziś pyszna, z rok nie jadłam ale pycha jest:-)

Gdzie spotykamy się jutro???już na miejscu czy gdzieś przed???
Martyna
ustaliłaś z kurierem czas dostawy???
Myślę że powinnyśmy już w środku się spotkać, bo zimno, wieje, po co któraś z nas ma zcekać, która pierwsza niech zajmie miejsce, jakbym ja była wcześniej to poznacie mnie - blondina:-):-)
A z kurierem nic nie ustalałam, bo jedliśmy babeczkę z M. a tu Pan zadzwonił i meble już sa , także będę jutro na bank:-):-):-) Cieszycie się?Mam nadzieję że szalejecie ze szczęscia:-):-):-):-)hehehe

Ale fajne popołudnie,rano wprawdzie musiałam iść pobrać krew i pierwszy raz pobierał mi Pan - młody Pan:-):-):-).Dziś już mebelki przyjechały, stół jest super, ma wymiary 90x100 i rozkłada się na 180 cm :-):-), więc można biesiadować przy nim w parę osób:-) Świece, dobre jedzonko włoskie, winko....lubię takie biesiady ze znajomymi:tak::tak::tak:
Ja dziś prania cd bo wiatr jest super. Wczoraj kocyki, dziś rożki, poduszeczki, kołderka, a teraz cała pralka malutkich jasnych ubranek, a zaraz wstawię jeszcze jedną z malutkimi kolorowymi ubraneczkami:-):-):-)
Ta pogoda działa na mnie jak narkotyk...cuuudnie się czuję:-D:-D:-D

Do góry