anaconda27
styczniówka2006
Talia teorie w stylu mojej teściowej
Ale ogromne gratulacje dla Gabrysi
A z tą ciążą to przesadzacie, nie jestem jeszcze
Ale ogromne gratulacje dla Gabrysi
A z tą ciążą to przesadzacie, nie jestem jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam z małym do wody iść znowu będą mi tylko uszy wystawać
Madzienka: Tez sie z Wami chetnie wybiore na spacerek. Moze w weekend. Nudno ciagle samej chodzic:-(. Nie przejmuj sie paluszkiem, wypadki kazdemu sie zdarzaja:-). Zajecia na basenie bardziej profesjonalne i Filipek ciagle sie usmiechal. Mozesz wpasc w niedziele i popatrzec. Nie ma z tym problemu.
Co do spotkania czwartkowego to gdzie jest ta knajpka bo ja "nie tutejsza" a chętna
fogia karlita jest teraz "Dzien dobry tvn" i ma byc temat o chustach z Zawitkowskim:-)
oj zapomniałam, poszukam później może jest na necie. Madzienka znalazłaś?fogia karlita jest teraz "Dzien dobry tvn" i ma byc temat o chustach z Zawitkowskim:-)
oj zapomniałam, poszukam później może jest na necie. Madzienka znalazłaś?
Jakby któraś kupowała to ja z chęcią się dołączę, Olek po wczorajszym badaniu w przedszkolu przez ortopedę ma platusa.Karlita pamietasz mate z akademii pampersa, którą bawiła się Gabrysia zobacz jaka cenę ma taki wynalazek JEŻYK - Mata korekcyjno - masująca POMARAŃCZOWA | Produkty ortopedyczne | Maty ortopedyczne | Med Patent Sp. z o.o., Korektor wad postawy Pajączek, Mata rehabilitacyjna Jeżyk, Pas ciążowy, koszulki ciążowe
raz robiłam w ciąży ...dobre tylko ciężkie
Wielkie Żarcie - Przepis - Kartoflak zwany też babką ziemniaczaną takie?
Jutro się dowiem odnośnie Staszica bo miał być tam remont, ale miło słyszeć że było ok. Wiadomo ile ludzi tyle opini:-)martynka: ja rodzilam na Staszica i bylo ok. M mogl siedziec ze mna caly dzien. Chetna do wyjscia jestem, ale niestety nie moge w czwartki. Wtorki wieczorkiem tez odpadaja.
Cafe Oriental znajduje się na Orlej 6 w takiej bocznej ulicy, niedaleko starówki.
Co do spotkania czwartkowego to gdzie jest ta knajpka bo ja "nie tutejsza" a chętna
Kartoflaka czy babkę kartoflaną robi moja teściowa i nawet mi ona smakuje tylko jak już któraś pisała dosyć ciężka jest a jeszcze mój żołądek ostatnio jakiś lewy to chyba do wieczora bym po niej nie doszła do siebie
Hmm, wiesz możemy w weekend kiedyś spotkac się na spacerek z dziewczynami, może w ogrodzie botanicznym:-):-) Ale szkoda że jutro nie dasz rady:-(Martynka nie dam rady kochane w czwartek, ale mam nadzieje,ze jak nastepne bedzie to w koncu sie wyluzuje z Wami:-) moze w jakis wekend???
A z tego co dowiadywalam sie moja kumpela ciezarowka to mowili ze Staszica w tym roku na bank nie otworza, ze podobno nawet ludzi wsylaja na urlopy. Ale jak jest naprawde to nie wiem....
Widziałam maila, postaram się dziś jakieś foy na PW wysłać i Ci odpowiedzieć:-)Martyna PWprzeczytne i odpowiedzine a babka ziemniaczana musi być mniamuśna i Wu we dwójkę taką blachę pochłoniecie? ja uwielbiamziemniaki we wszystkich postaciach, ale babki nie jadłam
Madziarko podam przepis na kulinarnym..oj wyszła mi dziś pyszna, z rok nie jadłam ale pycha jest:-)A zapomniałam Martyna a jak ty dokładnie robisz taką babkę ziemniaczaną? ja też nigdy nie jadłam i z chęcią bym spróbowała czegoś dobrego i nowego.... mniam a ziemniaczki też kocham w każdej postaci!
Myślę że powinnyśmy już w środku się spotkać, bo zimno, wieje, po co któraś z nas ma zcekać, która pierwsza niech zajmie miejsce, jakbym ja była wcześniej to poznacie mnie - blondina:-):-)Gdzie spotykamy się jutro???już na miejscu czy gdzieś przed???
Martyna ustaliłaś z kurierem czas dostawy???