reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Myślę że powinnyśmy już w środku się spotkać, bo zimno, wieje, po co któraś z nas ma zcekać, która pierwsza niech zajmie miejsce, jakbym ja była wcześniej to poznacie mnie - blondina:-):-)
A z kurierem nic nie ustalałam, bo jedliśmy babeczkę z M. a tu Pan zadzwonił i meble już sa , także będę jutro na bank:-):-):-) Cieszycie się?Mam nadzieję że szalejecie ze szczęscia:-):-):-):-)hehehe

My szalejemy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a Ty????

Ok umawiamy się w środku...my we trzy na pewno przyjdziemy razem, jeszcze zaraz napisze do Marzenki i Anihiry:tak::tak::tak:

Czekam na przepis bo mi takiego smak narobilas...

reklama
maltanka śliczne pazurki :-)

kurcze przegapiłam ten program z Zawitkowskim o chustowaniu ale moze jutro będą pliki z dzisiaj w necie ....
powaznie zastanawiam sie nad chustą tylko ich jest tyle że już zgłupiałam która najlepsza .... i co z moim kręgosłupem ???

talia BRAWA DLA GABRYSI :-)
teraz dopiero będzie szalała i rzeczywiście trzeba pilnować dwa razy więcej :-)

My szalejemy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a Ty????
Ok umawiamy się w środku...my we trzy na pewno przyjdziemy razem, jeszcze zaraz napisze do Marzenki i Anihiry:tak::tak::tak:
Czekam na przepis bo mi takiego smak narobilas...
Jassne, ze tak bo dawno nie byłąm gdzieś na babskim wyjściu:) A poza tym w końcu się poznamy na lajfie:)
Ok to w środeczku, jakbyście były wcześniej to idźcie wgłąb, tak jest taka wnęka, gdzie siedzi się w podkowę, i są poduszki i jest milusio...
Przepis już jest na kulinarnym...

Mam do wszystkich pytanko- zazaczam sobie multicytaty i ich użyję, odpowiem Wam a później już po wylogowaniu np. wieczorem chcę Wam coś napisać , włączam inny multicytat to i tak kopiują mi się te multicytaty z rana:( Muszę po odpowiedzi gdzieś kasować zaznaczone cytaty?

wkońcu ja mam chwilkę dla siebie, małż na meczu, Kola śpi... panuje błoga cisza:-D:-D:-D

lekarka pooglądała brzusio Mkołaja i powedziała że to ewidentnie jakies uczulenie, musze poobserwować po czym robi się czerwonę lub zaczyna się łuszczyć, kurcze a poprzednim razem ta druga lekarka mówiła że to napeno nie uczulenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, tak wiec mamy nawilżać i obserwować bo narazie nie chciała dać masci żadnej bo powiedzaiła że na tak dużą powierzchnię skóry to sterydów nie da:no::no:, naszczęscie go to nie swędzi:tak::tak::tak:

taliaurządzanie mieszkanka to fajna sprawa, ja traktowałam to jak zabawę:tak::tak:

fogiazdrówka życzę, uważaj na siebie kobito:tak::tak:

Justynaja z knajpą nie pomogę bo my w domku robiliśmy:tak:

taka cisza że sobie chyba jakiś film włączę:-D
Mandziula mój Michał miał wysypkę na brzuszku i położna powiedziała, że można małego kąpać w krochmalu. Po paru takich kąpielach przeszło mu. A wysypkę dostał po płynie do kąpieli Johnsons baby top-to-toe

To nie jest Zawitkowski, to było wczoraj, a dzisiaj w sumie to nic odkrywczego nie powiedzial jak znajde cos w necie to wkleje.
Mam do wszystkich pytanko- zazaczam sobie multicytaty i ich użyję, odpowiem Wam a później już po wylogowaniu np. wieczorem chcę Wam coś napisać , włączam inny multicytat to i tak kopiują mi się te multicytaty z rana:( Muszę po odpowiedzi gdzieś kasować zaznaczone cytaty?

Nie wiem,czemu ale mi sie tez czasem tak robi...????????

Witam, ja juz po pracy, zajadam makaron z sosem pomidorowym. Maks spi jeszcze, i tylko czekam az sie obudzi bo trzeba isc do sklepu kupic cos na jutro do jedzenia:-(

Naprawdę??:-p:-p:-pwiem ze to nie Zawitkowski:-):-):-)tylko Urbański...jutro bedzie na stronie DDtvn reportaż z dziś...

No tak, ale ja pisalam ze mial byc Zawitkowski i myslalam ze przeoczylas. A poza tym dzisiaj bylam tam tez mama z dzieckiem i to ona wiecej mowila o chustach (pokazywala jak wiaze) niz on :-)

talia super fotki Gabi!!!:-) Juz niedlugo bedzie maszerowac :-):-):-)

Madziarka jak bajeczki??? Ja wczoraj tak słuchalam razem z Maksiem ze pol nocy spalam z nim :-) Na poczatku Maks poszukiwal z uporem na lapku obrazu-bo mama mu mowi ze to bajka a ona nic nie wiedzi tylko slyszy ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
No tak, ale ja pisalam ze mial byc Zawitkowski i myslalam ze przeoczylas. A poza tym dzisiaj bylam tam tez mama z dzieckiem i to ona wiecej mowila o chustach (pokazywala jak wiaze) niz on :-)

Ja jeszcze tego nie oglądałam....

Talia super Gabi wstaje!!!Teraz to sie zacznie...:-D:-D:-D

My właśnie wróciliśmy z plazy chciałam coś kupić korzystając z tego kuponu do reserved ale nic mi w oko nie wpadło:-:)-(
Jula szaleje z babcią....

Mandziula, Maltanka jak było na baseniku???

Anaconda, Madziara PW!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
My właśnie wróciliśmy z plazy chciałam coś kupić korzystając z tego kuponu do reserved ale nic mi w oko nie wpadło:-:)-(
Jula szaleje z babcią....

Ja tez wlasnie chce pojechac i skorzystac z tego kuponu. ale jak bylam jeszzcze jak nie byly one aktualne to tez nic konkretnego nie zauwazylam, ale chyba tak to jest jak sie nie szuka konkretnego czego tylko o tak sie oglada:-)

Do góry