reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Myślę że powinnyśmy już w środku się spotkać, bo zimno, wieje, po co któraś z nas ma zcekać, która pierwsza niech zajmie miejsce, jakbym ja była wcześniej to poznacie mnie - blondina:-):-)
A z kurierem nic nie ustalałam, bo jedliśmy babeczkę z M. a tu Pan zadzwonił i meble już sa , także będę jutro na bank:-):-):-) Cieszycie się?Mam nadzieję że szalejecie ze szczęscia:-):-):-):-)hehehe

My szalejemy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a Ty????

Ok umawiamy się w środku...my we trzy na pewno przyjdziemy razem, jeszcze zaraz napisze do Marzenki i Anihiry:tak::tak::tak:

Czekam na przepis bo mi takiego smak narobilas...

reklama
maltanka śliczne pazurki :-)

kurcze przegapiłam ten program z Zawitkowskim o chustowaniu ale moze jutro będą pliki z dzisiaj w necie ....
powaznie zastanawiam sie nad chustą tylko ich jest tyle że już zgłupiałam która najlepsza .... i co z moim kręgosłupem ???

talia BRAWA DLA GABRYSI :-)
teraz dopiero będzie szalała i rzeczywiście trzeba pilnować dwa razy więcej :-)

My szalejemy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a Ty????
Ok umawiamy się w środku...my we trzy na pewno przyjdziemy razem, jeszcze zaraz napisze do Marzenki i Anihiry:tak::tak::tak:
Czekam na przepis bo mi takiego smak narobilas...
Jassne, ze tak bo dawno nie byłąm gdzieś na babskim wyjściu:) A poza tym w końcu się poznamy na lajfie:)
Ok to w środeczku, jakbyście były wcześniej to idźcie wgłąb, tak jest taka wnęka, gdzie siedzi się w podkowę, i są poduszki i jest milusio...
Przepis już jest na kulinarnym...

Mam do wszystkich pytanko- zazaczam sobie multicytaty i ich użyję, odpowiem Wam a później już po wylogowaniu np. wieczorem chcę Wam coś napisać , włączam inny multicytat to i tak kopiują mi się te multicytaty z rana:( Muszę po odpowiedzi gdzieś kasować zaznaczone cytaty?

wkońcu ja mam chwilkę dla siebie, małż na meczu, Kola śpi... panuje błoga cisza:-D:-D:-D

lekarka pooglądała brzusio Mkołaja i powedziała że to ewidentnie jakies uczulenie, musze poobserwować po czym robi się czerwonę lub zaczyna się łuszczyć, kurcze a poprzednim razem ta druga lekarka mówiła że to napeno nie uczulenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, tak wiec mamy nawilżać i obserwować bo narazie nie chciała dać masci żadnej bo powiedzaiła że na tak dużą powierzchnię skóry to sterydów nie da:no::no:, naszczęscie go to nie swędzi:tak::tak::tak:

taliaurządzanie mieszkanka to fajna sprawa, ja traktowałam to jak zabawę:tak::tak:

fogiazdrówka życzę, uważaj na siebie kobito:tak::tak:

Justynaja z knajpą nie pomogę bo my w domku robiliśmy:tak:

taka cisza że sobie chyba jakiś film włączę:-D
Mandziula mój Michał miał wysypkę na brzuszku i położna powiedziała, że można małego kąpać w krochmalu. Po paru takich kąpielach przeszło mu. A wysypkę dostał po płynie do kąpieli Johnsons baby top-to-toe

To nie jest Zawitkowski, to było wczoraj, a dzisiaj w sumie to nic odkrywczego nie powiedzial jak znajde cos w necie to wkleje.
Mam do wszystkich pytanko- zazaczam sobie multicytaty i ich użyję, odpowiem Wam a później już po wylogowaniu np. wieczorem chcę Wam coś napisać , włączam inny multicytat to i tak kopiują mi się te multicytaty z rana:( Muszę po odpowiedzi gdzieś kasować zaznaczone cytaty?

Nie wiem,czemu ale mi sie tez czasem tak robi...????????

Witam, ja juz po pracy, zajadam makaron z sosem pomidorowym. Maks spi jeszcze, i tylko czekam az sie obudzi bo trzeba isc do sklepu kupic cos na jutro do jedzenia:-(

Naprawdę??:-p:-p:-pwiem ze to nie Zawitkowski:-):-):-)tylko Urbański...jutro bedzie na stronie DDtvn reportaż z dziś...

No tak, ale ja pisalam ze mial byc Zawitkowski i myslalam ze przeoczylas. A poza tym dzisiaj bylam tam tez mama z dzieckiem i to ona wiecej mowila o chustach (pokazywala jak wiaze) niz on :-)

talia super fotki Gabi!!!:-) Juz niedlugo bedzie maszerowac :-):-):-)

Madziarka jak bajeczki??? Ja wczoraj tak słuchalam razem z Maksiem ze pol nocy spalam z nim :-) Na poczatku Maks poszukiwal z uporem na lapku obrazu-bo mama mu mowi ze to bajka a ona nic nie wiedzi tylko slyszy ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
No tak, ale ja pisalam ze mial byc Zawitkowski i myslalam ze przeoczylas. A poza tym dzisiaj bylam tam tez mama z dzieckiem i to ona wiecej mowila o chustach (pokazywala jak wiaze) niz on :-)

Ja jeszcze tego nie oglądałam....

Talia super Gabi wstaje!!!Teraz to sie zacznie...:-D:-D:-D

My właśnie wróciliśmy z plazy chciałam coś kupić korzystając z tego kuponu do reserved ale nic mi w oko nie wpadło:-:)-(
Jula szaleje z babcią....

Mandziula, Maltanka jak było na baseniku???

Anaconda, Madziara PW!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
My właśnie wróciliśmy z plazy chciałam coś kupić korzystając z tego kuponu do reserved ale nic mi w oko nie wpadło:-:)-(
Jula szaleje z babcią....

Ja tez wlasnie chce pojechac i skorzystac z tego kuponu. ale jak bylam jeszzcze jak nie byly one aktualne to tez nic konkretnego nie zauwazylam, ale chyba tak to jest jak sie nie szuka konkretnego czego tylko o tak sie oglada:-)

Do góry