reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Spotkała mnie dziś miła niespodzianka. Panowie mechanicy odstawili mi dziś naprawione autko pod dom. To się nazywa firma, wczoraj zaprowadziłam, dziś już po robocie i nie musiałam się tłuc taxi po odbiór. :-D

Męczy mnie dzisiaj katar potwornie, gardło drapie, głowa boli, przewiało mnie jak nic. Za to młodemu posmarkiwanie samo przeszło. :szok::szok::szok:

Filip taki zajęty zabawą, że nie chce słyszeć o kąpieli i pójściu spać. Dziwne, zawsze pada wieczorami, powinien być dziś szczególnie zmęczony bo miał w przedszkolu i angielski i tańce. No nic, niech się pobawi jeszcze chwilę, chociaż myślałam, że położę się dziś wcześniej i wygrzeję to rozwijające się choróbsko. :dry:

No udało mi się samej naprawić ten klawisz tylko wykonałam jeden tel do kolegi który serwisuje kompy jego instruktaż +mój talent i wszstko dziłałao zanim M wrócił. Powiedział żę jestem głupia jak myślałam że on się wkurzy-przecież to tylko komp.
Widze ze nie tylko moje dziecko ciągnie do wirtualnego świata:-)

Moja pociecha już śpi padła.
M pojechał jeszcze pomierzyć nasze przyszłe mieszkanko bo musimy już pewne zamówienia zaczynać i chyba zaczniemy od drzwi i futryn.
Aj przede mną mnóstwo pracy apropos Martyna PW-pamiętasz?:confused:

wkońcu ja mam chwilkę dla siebie, małż na meczu, Kola śpi... panuje błoga cisza:-D:-D:-D

lekarka pooglądała brzusio Mkołaja i powedziała że to ewidentnie jakies uczulenie, musze poobserwować po czym robi się czerwonę lub zaczyna się łuszczyć, kurcze a poprzednim razem ta druga lekarka mówiła że to napeno nie uczulenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, tak wiec mamy nawilżać i obserwować bo narazie nie chciała dać masci żadnej bo powiedzaiła że na tak dużą powierzchnię skóry to sterydów nie da:no::no:, naszczęscie go to nie swędzi:tak::tak::tak:

taliaurządzanie mieszkanka to fajna sprawa, ja traktowałam to jak zabawę:tak::tak:

fogiazdrówka życzę, uważaj na siebie kobito:tak::tak:

Justynaja z knajpą nie pomogę bo my w domku robiliśmy:tak:

taka cisza że sobie chyba jakiś film włączę:-D

fogia dużo zdrowia życzę, kuruj się, cytryna do herbaty, sok malinowy i łyknij coś, no i wygrzewaj się w nocy!!!:-):-)
talia wysłałam Ci ostatnio odpowiedź na maila, którego wysłałaś, widziałaś?a może mi już odpisałaś?
sunday i co nie dało się załatwić opieki dla Maksia, nie idziesz z nami w czwartek?

Dziewczyny przemyślcie czwartkowe wyjście będzie fajnie!!!Jak coś to spotkanie jest na AM, zapisywać się!!:tak::tak::-):-)

A my obejrzeliśmy film, teraz M. gra na PS a ja mam czas na BB :-):-)
Jutro jadę na badania krwi, a w czwartek wizyta u lekarza, wszystkie sprawy porodu chcę omówić (położna, znieczulenie itp.).
Jutro robię babkę ziemniaczana, znacie takie cudo? To regionalne warmińskie danie z moich rodzinnych stron z Olsztyna:-):-)

Fogia zdróweczka...kuruj sie kochana....:tak::tak::tak:

Mandziula jeśli chcesz polece Ci bardzo dobrego dermatologa.....oby uczulenie szybko przeszło....:tak::tak::tak:

Talia ja również zazdroszczę urządzania mieszkania:tak::tak::tak:

Madziarka jak gardziołko???i pw pisze:blink::blink::blink:

Karlita pamietasz mate z akademii pampersa, którą bawiła się Gabrysia zobacz jaka cenę ma taki wynalazek http://www.medpatent.com.pl/product-pol-22-JEZYK-Mata-korekcyjno-masujaca-POMARANCZOWA.html

Moja jeszcze biega :shocked2::-p:-p

Ostatnia edycja:
Nie macie litosci:no::no::no::no::-D:-D:-D:-D
Witam i ja :-):-):-)
Maja zastrajkowała dzisiaj i nie chciała pójść do przedszkola więc zostawiłam ją w domu :tak::tak::tak: no i teraz jakoś muszę nam zorganizować ten dzień :sorry::sorry::sorry:
Wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć bo z Mają naszyjniki robiłyśmy :-D:-D a potem wiadomo - poniedziałkowe seriale :-p:-p:-p
Misia widzisz nie było czym się stresować :tak::tak::tak:
Asienka dasz radę, studia to nie praca i krócej i więcej wolnego :tak::tak::tak:
Madzienka świetne te wasze zdjęcia z Juleczką :tak::tak: - pamiątka na lata jak się patrzy :tak::tak::tak:

ano nie było...ale wiadomo, że łatwo powiedzieć;-)

Justyna a bez różnicy w jakiej dzielnicy???

Madzienka najbardziej pasowałoby mi w okolicach Kaliny, ale tu raczej to chyba nie ma gdzie. Tak, że biorę pod uwagę wszystko[/QUOTE]

ja polecam Fiestę:tak::tak::tak:tam mieliśmy tam wesele...ale chrzciny też robią:tak::tak:

wkońcu ja mam chwilkę dla siebie, małż na meczu, Kola śpi... panuje błoga cisza:-D:-D:-D

lekarka pooglądała brzusio Mkołaja i powedziała że to ewidentnie jakies uczulenie, musze poobserwować po czym robi się czerwonę lub zaczyna się łuszczyć, kurcze a poprzednim razem ta druga lekarka mówiła że to napeno nie uczulenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, tak wiec mamy nawilżać i obserwować bo narazie nie chciała dać masci żadnej bo powiedzaiła że na tak dużą powierzchnię skóry to sterydów nie da:no::no:, naszczęscie go to nie swędzi:tak::tak::tak:

taliaurządzanie mieszkanka to fajna sprawa, ja traktowałam to jak zabawę:tak::tak:

fogiazdrówka życzę, uważaj na siebie kobito:tak::tak:

Justynaja z knajpą nie pomogę bo my w domku robiliśmy:tak:

taka cisza że sobie chyba jakiś film włączę:-D

my też niby uczuleniowcy i bez maści sie obyliśmy i dobrze...po co sterydy?:-p

Jutro robię babkę ziemniaczana, znacie takie cudo? To regionalne warmińskie danie z moich rodzinnych stron z Olsztyna:-):-)

:tak::tak:raz robiłam w ciąży ...dobre tylko ciężkie:dry:
Wielkie Żarcie - Przepis - Kartoflak zwany też babką ziemniaczaną takie?

maltanka: ja sobie pazurki raz w zyciu zrobilam, na slub i po trzech dniach juz je polamalam. Swoich tez raczej nie maluje.:-);-)

basia: ja za trzecim razem zdalam , nie poddawaj sie

martynka: ja rodzilam na Staszica i bylo ok. M mogl siedziec ze mna caly dzien. Chetna do wyjscia jestem, ale niestety nie moge w czwartki. Wtorki wieczorkiem tez odpadaja.

fogia: szczawiany to sa osady w nerkach i drogach moczowych. Z nich tworza sie kamienie. Potocznie mowi sie piasek w nerkach. Oczywiscie nie znaczy to ze Ci sie musza zrobic. Polecalabym piwo, ale Ty nie mozesz. Duzo pij, zeby duzo siusiac. Wspolczuje sasiadow:no:
co do spotkania z babkami od chust to ja jestem bardzo chetna:tak::tak::tak:
zdrowka zycze!!!

madziara: powodzenia w czwartek. Ja niestety musze wyjsc od rana. ktore ulice mam omijac?:-D:-D:-D;-)

biedronka: dzieki za wyjasnienia. Ja jestem sceptycznie nastawiona do takich metod, ale inaczej w przyszlosci kiepski bylby ze mnie lekarz;-) Najwazniejsze ze Ali lapka zdrowieje

Madzienka: Tez sie z Wami chetnie wybiore na spacerek. Moze w weekend. Nudno ciagle samej chodzic:-(. Nie przejmuj sie paluszkiem, wypadki kazdemu sie zdarzaja:-). Zajecia na basenie bardziej profesjonalne i Filipek ciagle sie usmiechal. Mozesz wpasc w niedziele i popatrzec. Nie ma z tym problemu.

paulinka: polecam dr Swatowskiego. przyjmuje w luxmedzie. nie wiem gdzie panstwowo, ale jest swietny

mandziula: mam nadzieje, ze Mikolajowi zaraz zniknie to uczulenie, dobrze ze nie swedzi. Dobrze ze nie dala sterydow, fe to swinstwo.

reklama
to ja znowu zapalam swiatło;-)
my dziś na basenik idziemy:tak::tak::tak: a że małż się źle czuje to ja mam z małym do wody iść:-D:-D:-D:-D znowu będą mi tylko uszy wystawać:-D:-D:-D:-D:-D
oj dospałabym jeszcze troszkę:confused2::confused2::confused2: a tu zbierać się tzreba:-p
życzę tylko miłego dnia i oby było troszkę cieplej, choć odrobinkę:tak::tak::tak:

Do góry