reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Spotkała mnie dziś miła niespodzianka. Panowie mechanicy odstawili mi dziś naprawione autko pod dom. To się nazywa firma, wczoraj zaprowadziłam, dziś już po robocie i nie musiałam się tłuc taxi po odbiór. :-D

Męczy mnie dzisiaj katar potwornie, gardło drapie, głowa boli, przewiało mnie jak nic. Za to młodemu posmarkiwanie samo przeszło. :szok::szok::szok:

Filip taki zajęty zabawą, że nie chce słyszeć o kąpieli i pójściu spać. Dziwne, zawsze pada wieczorami, powinien być dziś szczególnie zmęczony bo miał w przedszkolu i angielski i tańce. No nic, niech się pobawi jeszcze chwilę, chociaż myślałam, że położę się dziś wcześniej i wygrzeję to rozwijające się choróbsko. :dry:

No udało mi się samej naprawić ten klawisz tylko wykonałam jeden tel do kolegi który serwisuje kompy jego instruktaż +mój talent i wszstko dziłałao zanim M wrócił. Powiedział żę jestem głupia jak myślałam że on się wkurzy-przecież to tylko komp.
Widze ze nie tylko moje dziecko ciągnie do wirtualnego świata:-)

Moja pociecha już śpi padła.
M pojechał jeszcze pomierzyć nasze przyszłe mieszkanko bo musimy już pewne zamówienia zaczynać i chyba zaczniemy od drzwi i futryn.
Aj przede mną mnóstwo pracy apropos Martyna PW-pamiętasz?:confused:

wkońcu ja mam chwilkę dla siebie, małż na meczu, Kola śpi... panuje błoga cisza:-D:-D:-D

lekarka pooglądała brzusio Mkołaja i powedziała że to ewidentnie jakies uczulenie, musze poobserwować po czym robi się czerwonę lub zaczyna się łuszczyć, kurcze a poprzednim razem ta druga lekarka mówiła że to napeno nie uczulenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, tak wiec mamy nawilżać i obserwować bo narazie nie chciała dać masci żadnej bo powiedzaiła że na tak dużą powierzchnię skóry to sterydów nie da:no::no:, naszczęscie go to nie swędzi:tak::tak::tak:

taliaurządzanie mieszkanka to fajna sprawa, ja traktowałam to jak zabawę:tak::tak:

fogiazdrówka życzę, uważaj na siebie kobito:tak::tak:

Justynaja z knajpą nie pomogę bo my w domku robiliśmy:tak:

taka cisza że sobie chyba jakiś film włączę:-D

fogia dużo zdrowia życzę, kuruj się, cytryna do herbaty, sok malinowy i łyknij coś, no i wygrzewaj się w nocy!!!:-):-)
talia wysłałam Ci ostatnio odpowiedź na maila, którego wysłałaś, widziałaś?a może mi już odpisałaś?
sunday i co nie dało się załatwić opieki dla Maksia, nie idziesz z nami w czwartek?

Dziewczyny przemyślcie czwartkowe wyjście będzie fajnie!!!Jak coś to spotkanie jest na AM, zapisywać się!!:tak::tak::-):-)

A my obejrzeliśmy film, teraz M. gra na PS a ja mam czas na BB :-):-)
Jutro jadę na badania krwi, a w czwartek wizyta u lekarza, wszystkie sprawy porodu chcę omówić (położna, znieczulenie itp.).
Jutro robię babkę ziemniaczana, znacie takie cudo? To regionalne warmińskie danie z moich rodzinnych stron z Olsztyna:-):-)

Fogia zdróweczka...kuruj sie kochana....:tak::tak::tak:

Mandziula jeśli chcesz polece Ci bardzo dobrego dermatologa.....oby uczulenie szybko przeszło....:tak::tak::tak:

Talia ja również zazdroszczę urządzania mieszkania:tak::tak::tak:

Madziarka jak gardziołko???i pw pisze:blink::blink::blink:

Karlita pamietasz mate z akademii pampersa, którą bawiła się Gabrysia zobacz jaka cenę ma taki wynalazek http://www.medpatent.com.pl/product-pol-22-JEZYK-Mata-korekcyjno-masujaca-POMARANCZOWA.html

Moja jeszcze biega :shocked2::-p:-p

Ostatnia edycja:
Nie macie litosci:no::no::no::no::-D:-D:-D:-D
Witam i ja :-):-):-)
Maja zastrajkowała dzisiaj i nie chciała pójść do przedszkola więc zostawiłam ją w domu :tak::tak::tak: no i teraz jakoś muszę nam zorganizować ten dzień :sorry::sorry::sorry:
Wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć bo z Mają naszyjniki robiłyśmy :-D:-D a potem wiadomo - poniedziałkowe seriale :-p:-p:-p
Misia widzisz nie było czym się stresować :tak::tak::tak:
Asienka dasz radę, studia to nie praca i krócej i więcej wolnego :tak::tak::tak:
Madzienka świetne te wasze zdjęcia z Juleczką :tak::tak: - pamiątka na lata jak się patrzy :tak::tak::tak:

ano nie było...ale wiadomo, że łatwo powiedzieć;-)

Justyna a bez różnicy w jakiej dzielnicy???

Madzienka najbardziej pasowałoby mi w okolicach Kaliny, ale tu raczej to chyba nie ma gdzie. Tak, że biorę pod uwagę wszystko[/QUOTE]

ja polecam Fiestę:tak::tak::tak:tam mieliśmy tam wesele...ale chrzciny też robią:tak::tak:

wkońcu ja mam chwilkę dla siebie, małż na meczu, Kola śpi... panuje błoga cisza:-D:-D:-D

lekarka pooglądała brzusio Mkołaja i powedziała że to ewidentnie jakies uczulenie, musze poobserwować po czym robi się czerwonę lub zaczyna się łuszczyć, kurcze a poprzednim razem ta druga lekarka mówiła że to napeno nie uczulenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, tak wiec mamy nawilżać i obserwować bo narazie nie chciała dać masci żadnej bo powiedzaiła że na tak dużą powierzchnię skóry to sterydów nie da:no::no:, naszczęscie go to nie swędzi:tak::tak::tak:

taliaurządzanie mieszkanka to fajna sprawa, ja traktowałam to jak zabawę:tak::tak:

fogiazdrówka życzę, uważaj na siebie kobito:tak::tak:

Justynaja z knajpą nie pomogę bo my w domku robiliśmy:tak:

taka cisza że sobie chyba jakiś film włączę:-D

my też niby uczuleniowcy i bez maści sie obyliśmy i dobrze...po co sterydy?:-p

Jutro robię babkę ziemniaczana, znacie takie cudo? To regionalne warmińskie danie z moich rodzinnych stron z Olsztyna:-):-)

:tak::tak:raz robiłam w ciąży ...dobre tylko ciężkie:dry:
Wielkie Żarcie - Przepis - Kartoflak zwany też babką ziemniaczaną takie?

maltanka: ja sobie pazurki raz w zyciu zrobilam, na slub i po trzech dniach juz je polamalam. Swoich tez raczej nie maluje.:-);-)

basia: ja za trzecim razem zdalam , nie poddawaj sie

martynka: ja rodzilam na Staszica i bylo ok. M mogl siedziec ze mna caly dzien. Chetna do wyjscia jestem, ale niestety nie moge w czwartki. Wtorki wieczorkiem tez odpadaja.

fogia: szczawiany to sa osady w nerkach i drogach moczowych. Z nich tworza sie kamienie. Potocznie mowi sie piasek w nerkach. Oczywiscie nie znaczy to ze Ci sie musza zrobic. Polecalabym piwo, ale Ty nie mozesz. Duzo pij, zeby duzo siusiac. Wspolczuje sasiadow:no:
co do spotkania z babkami od chust to ja jestem bardzo chetna:tak::tak::tak:
zdrowka zycze!!!

madziara: powodzenia w czwartek. Ja niestety musze wyjsc od rana. ktore ulice mam omijac?:-D:-D:-D;-)

biedronka: dzieki za wyjasnienia. Ja jestem sceptycznie nastawiona do takich metod, ale inaczej w przyszlosci kiepski bylby ze mnie lekarz;-) Najwazniejsze ze Ali lapka zdrowieje

Madzienka: Tez sie z Wami chetnie wybiore na spacerek. Moze w weekend. Nudno ciagle samej chodzic:-(. Nie przejmuj sie paluszkiem, wypadki kazdemu sie zdarzaja:-). Zajecia na basenie bardziej profesjonalne i Filipek ciagle sie usmiechal. Mozesz wpasc w niedziele i popatrzec. Nie ma z tym problemu.

paulinka: polecam dr Swatowskiego. przyjmuje w luxmedzie. nie wiem gdzie panstwowo, ale jest swietny

mandziula: mam nadzieje, ze Mikolajowi zaraz zniknie to uczulenie, dobrze ze nie swedzi. Dobrze ze nie dala sterydow, fe to swinstwo.

reklama
to ja znowu zapalam swiatło;-)
my dziś na basenik idziemy:tak::tak::tak: a że małż się źle czuje to ja mam z małym do wody iść:-D:-D:-D:-D znowu będą mi tylko uszy wystawać:-D:-D:-D:-D:-D
oj dospałabym jeszcze troszkę:confused2::confused2::confused2: a tu zbierać się tzreba:-p
życzę tylko miłego dnia i oby było troszkę cieplej, choć odrobinkę:tak::tak::tak:

Do góry