Madzienka najbardziej pasowałoby mi w okolicach Kaliny, ale tu raczej to chyba nie ma gdzie. Tak, że biorę pod uwagę wszystko
My robilismy w Locomotivie na Północnej i z czystym sumieniem mogę polecić Ci tą restaurację.......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzienka najbardziej pasowałoby mi w okolicach Kaliny, ale tu raczej to chyba nie ma gdzie. Tak, że biorę pod uwagę wszystko
Witam i ja :-):-):-)
Maja zastrajkowała dzisiaj i nie chciała pójść do przedszkola więc zostawiłam ją w domu no i teraz jakoś muszę nam zorganizować ten dzień
Wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć bo z Mają naszyjniki robiłyśmy a potem wiadomo - poniedziałkowe seriale
Misia widzisz nie było czym się stresować
Asienka dasz radę, studia to nie praca i krócej i więcej wolnego
Madzienka świetne te wasze zdjęcia z Juleczką - pamiątka na lata jak się patrzy
Justyna a bez różnicy w jakiej dzielnicy???
wkońcu ja mam chwilkę dla siebie, małż na meczu, Kola śpi... panuje błoga cisza
lekarka pooglądała brzusio Mkołaja i powedziała że to ewidentnie jakies uczulenie, musze poobserwować po czym robi się czerwonę lub zaczyna się łuszczyć, kurcze a poprzednim razem ta druga lekarka mówiła że to napeno nie uczulenie, tak wiec mamy nawilżać i obserwować bo narazie nie chciała dać masci żadnej bo powiedzaiła że na tak dużą powierzchnię skóry to sterydów nie da, naszczęscie go to nie swędzi
taliaurządzanie mieszkanka to fajna sprawa, ja traktowałam to jak zabawę
fogiazdrówka życzę, uważaj na siebie kobito
Justynaja z knajpą nie pomogę bo my w domku robiliśmy
taka cisza że sobie chyba jakiś film włączę
Jutro robię babkę ziemniaczana, znacie takie cudo? To regionalne warmińskie danie z moich rodzinnych stron z Olsztyna:-):-)