reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja robiłam w Leclercu(obok euro agd) i bylam zadowolona:tak::tak::tak:fotka na moim profilu jeśli chcesz zobaczyc

Ja już po pazurkach....odwiedziłam też teściów-dzisiaj wrócili z Turcji-cóż za opalenizna, ale zazdroszczę im...mimo że od naszego wyjazdu minęło miesiąc, ale to pewnie przez ta pogodę czuje jakbym byłam na wakacjach pół roku temu....

Pamiętacie o czwartku????I Akademii Pampersa....spotykamy sie o 11 przed wejsciem

Maltanka ja muszę być tam o 10 bo mam te warsztaty więc będziemy musiały spotkać się na miejscu:tak::tak::tak:mam nadzieję że nie zmienisz zdania i przyjedziecie z Hubciem....

Mnie coś gardło pobolewa więc zaraz naszykuję sobie czosnku może mi pomoze:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Hello,no spoko, może zajadę właśnie do L'eclerc'a, dzięki za radę.
A jakie robisz pazurki?zele, akryle?na szablonie czy tipsie?
Ja też idę na Akademię Pampersa:-) Więc widzimy się:-)

Mleko z łyżeczką masła i miodem proponuję...mi pomaga...

Ehh Turcja, opalone ciało...zazdroszczę teściom....Ale my za rok na super wczasy polecimy:-D:-D:-D:-D

reklama
Ehh Turcja, opalone ciało...zazdroszczę teściom....Ale my za rok na super wczasy polecimy:-D:-D:-D:-D

ja też zazdroszczę:-D:-D:-D

na przeciwko Gali w tych pawilonach ;-)
dziękuję Ci skarbie ale kawiarenki tam chyba nie ma ... :dry:

misia spoko ale dla mnie Mały moze już tak zostać :-D:-D:-D:-D

Megic Park to dzungla ... Gabi była za malutka zdecydowanie na to towarzystwo!!

czyli wyjście nie bardzo się udało?:sorry2:

witam wieczorem, wy to umiaru w pisaniu nie znacie:no::no::no:
dziekuje za głosiki, wielkich szans nie mamy ale każdy głos się liczy, jesli chcecie możecie tez podać tam swoje dane to wezmiecie udział w losowaniu nagród dla internautów:tak::tak::tak:

talia
brawa dla Gabi:tak::tak::tak: sprytna z niej dziewczynka

Biedroneczko tulaski dla Ali, oby rączka się szybko wygoiła:tak::tak:

misia bezbolesnego zabkowania dla Natalki:tak::tak: ale produktywny dzień miałaś:tak::tak:

fogia brawa dla Filipka dzielny zuch:tak::tak:

my tez w czwartek bedziemy, już zapowiedziałam szefowi ze mnie nie bedzie w pracy:tak::tak::tak:

ja zrobiłam papryke do słoików ale czuję pewien niedosyt i chyba jeszcze dokupię i zrobię kilka słoiczków:tak::tak::tak:

i nie wiem co miałam jeszcze napisac:baffled::baffled::baffled: idę się wykąpać bo jakas taka zmęczona się czuję:tak::tak::tak:

a i ja tez cały dzień twierdziłąm ze dziś piątek:-D:-D:baffled::baffled::dry:

Fogia gratulacje dla Fifiego, ja na samą myśl dentysta mam gęsią skórę:sorry2::sorry2::sorry2:
Jak wizyta????
co do dentysty to przyznam Ci się, że synio tej odwagi po mamusi nie odziedziczył :zawstydzona/y:
a co do wizyty to w sumie wystarczyłoby abym skopiowała posta karlity. :-D:-D:-D U mnie to samo co i u niej. Ja dobrze, bejbik dobrze, płeć niejednoznaczna, mój mały też ułożony pośladkowo. :-) No u mnie wyszło jeszcze to, że przez ostatni miesiąc przytyłam 3 kilogramy. :szok::zawstydzona/y: Czyli od początku ciąży jestem 4kg na plusie. Zrobiło się zimno, mniej się ruszam za jem nawet za troje i są efekty. :-( Trzeba zacząć nad sobą panować. :-:)-(
karlita chyba nas rozpieściło to 4D. :-D Ja też dziś z politowaniem patrzyłam na usg mojego doktorka, a przecież wcześniej mi odpowiadało. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Megic Park to dzungla ... Gabi była za malutka zdecydowanie na to towarzystwo!!

My kiedyś Magic Park odwiedziłyśmy z Maltanką i Marzenką, ale to jeszcze za czasów gdy nasze maluchy wchodziły tam za darmo:-D:-D:-D:-D jak dla mnie sala nie przyjemna dla stópek:-p:-p:-p

A jakie robisz pazurki?zele, akryle?na szablonie czy tipsie?
Ja też idę na Akademię Pampersa:-) Więc widzimy się:-)

Mleko z łyżeczką masła i miodem proponuję...mi pomaga...

Od kilku miesięcy żelowy wcześniej dużo latek nosiłam akryl...ani na szablonie ani na tipsach na moich...

Dzięki za rade mleczkową zaraz poratuje się tym specyfikiem

Madzienka fota pazurków :-)
my we czwartek będziemy :-)

za chwilkę...zrobiłam french, niepodobne do mnie ale czasami trzeba trochę zmiany...

co do dentysty to przyznam Ci się, że synio tej odwagi po mamusi nie odziedziczył :zawstydzona/y:
a co do wizyty to w sumie wystarczyłoby abym skopiowała posta karlity. :-D:-D:-D U mnie to samo co i u niej. Ja dobrze, bejbik dobrze, płeć niejednoznaczna, mały też ułożony pośladkowo. :-)
karlita chyba nas rozpieściło to 4D. :-D Ja też dziś z politowaniem patrzyłam na usg mojego doktorka, a przecież wcześniej mi odpowiadało. :-)

Najważniejsze że z dzidzią wszystko ok....
Apetyt rośnie w miarę jedzenia:laugh2::laugh2::laugh2:

madzienka tylko pij gorące to mleczko, małymi łyczkami:)I miodu dodaj sporo, zobaczysz jak cie rozgrzeje....a potem hop pod kołdrę i wygrzać się....jutro zapomnisz o bólu gardła!!

Dziewczynki ja będę na dziś kończyła...czekam na M., mam pierniczki i herbatkę z cytrynką i sokiem malinowym:-):-) Oj błogo mi się zrobiło...
Odezwę się jutro...

Spokojnej nocy moje drogie!!

Sweet dreams!!

madzienka nie dawaj się choróbsku:no::no::no:
moja mała panienka chwilowo usnęła:szok:o tej porze dawno jej się to nie zdarzało:no:chyba sami zaraz pójdziemy w końcu wcześniej spać:-D:-D:-D
na wszelki wypadek kolorowych snów:tak::tak:

reklama
Do góry