reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Wiecie co ta "operacja butla" mnie wykończy jestem na skraju wyczerpania bo moja Gabcia głodna marudzi a butli nie chce nawet deserkiem gardzi tylko cyca żąda a to juz 8 doba kiedy jej go nie daję.
Madzienka nie wiem czy butleka pomoze bo ona po prostu cyca chce i na sam widok butelki się wkurza i od siebie odpycha chyba z każdą by tak robiła, w sumie to mam butelke LOVI tylko z normalnym smoczkiem. Myslisz ze jest senes próbować z tym ustnikiem łyżeczką?
A mój M biega i jutro ma mistrzostwa polski w przełajach.

podziwiam Twojego M....mi by się nie chciało:no:
nie wiem, co Ci poradzić z tą butlą:sorry2:

Ok to miesiąc spróbujemy a później okazę się czy nam przypasowało:tak::tak::tak:

A U NAS GRZEJĄ!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

u nas ziąb wciąż:-:)-:)-(

To moze określmy sie kto w ogole sie pisze na spotkanie i na kiedy potem policzymy demokratycznie:-)

To mialo byc na spotkaniowym!!!!:-)

Hej Dziewczęta!!

witamy witamy i do częstszego zaglądania zapraszamy :-D

ja korzystałam z tych zajęć co podała Madzianka aktywne 9 miesięcy w mieście kobiet polecam :-D

jeśli szkołą rodzenia to przy szpitalu gdzie chcesz rodzić poznasz położne a to pomaga :-D ja chodziłam do szkoły rodzenia przy lubartowskiej - bardzo sobie chwalę obie położne które prowadziły szkołę i bardzo mi pomogły w szpitalu :-D

za tą czekoladę z bitą śmietaną będe bić po łapkach!!!
ja już mam 10 cm więcej w talii :szok:

maltanka kochana gdzie Ty sie podziewałaś ????????

maltanka ja też się w swoje kurtki mieszczę ale chyba od 3 lat nie kupiłam sobie nowej kurtki i cóż są już przechodzone a chciałam coś ładnego :sorry2:

kochana to TY nie wiesz ze my jesteśmy najlepsze na smutki ?? raz dwa je odgonimy :-D:-)

misia zaraz ci coś prześlę na pw :-D

Fornetka oby mały szybko przestał marudzić :tak::tak::tak: przytulaski dla Nikosia

Talia brawa dla Gabi silna dziewczynka

Madzia u mnie też zimne kaloryfery a już by się przydało ciepełko np w łazience ...
co do placu zabaw to nie ma sprawy :-D mamy czas :-D

witajcieW

dzieki, ze pamietacie o Julce :) chyba sie jej podoba w przedszkolu, troche placze przed sala , ale za 2 min jesy juz ok :) wiem, bo podgladam czasem przez okienko :p
Po moim wirusie nie ma juz sladu :D:D:D
talia pisalam Ci kiedys o tej lyzeczce co madzieńka pokazala, mysle ze warto spróbowac. Ja przynajmniej bym tak zrobila
maltanka oj chyba jesienna depresja Cie dopadla :p mysle, ze spotkanie z madzia i Jula postawi cie na nogi :D:D:D
madzienka swietny ten plac zabaw, musze sie kiedys wybrac!
antuanet fajnie, ze wrocilicie juz, to prawda strasznie szybko minelo :p trzebaby sie jakos spotkac jak pogoda pozwoli :)
madziara kurcze zaskoczylas nas z tym przedszkolem :p chyba wczesniej nie planowaliscie wyslania Julka? Trzymam kciuki za pierwszy dzien, napewno bedzie dobrze :)

zmykam, bo dzien mi sie konczy a jeszcze mam troche do zrobienia :p milego wieczorku :):)

hej ja tylko daję znać że jeszcze żyję:tak:choć ledwie daję radę, Mikołąj dalej ma cięzkie noce a co za tym idzie je bezsenne:no::no:, edwie łażę, ledwie widzię na oczy, dziś rano wstawiłam pustą filiżanę do mikrofali, bez mleka:no::baffled::-D:-D w pracy też ledwie się wyrabiam, i wogule jakas depresja mnie dopada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie smęcę wam tylo życzę miłego wieczoru:tak::tak:

Czesc dziewczyny melduje jedynie ze zyje wróciłam dzisiaj do pracy wkoncu do siebie i nie mam juz na nic czasu. Mateusz od poniedziałku zaczyna marudzic juz jak sie zblizamy do przedszkola w pon w szatni a dzisiaj juz na parkingu ale jestem zadowolona juz lepiej ja to znosze a on tylko marudzi przed wejsciem pozniej ponac nic nie placze i odbieramy o suchego nadal i nie płaczaceo. jestem dumna z mojego chłopaczka:-)drugi trudny etap to pewnie lezakowanie ciekawa jestem jak to bedzie w tym tyodniu jeszcze mu darujemy
Madziara oby Julkowi sie spodobało i Ty bardzo sie nie stresuj chociaz mi było i nadal troche jest ciezko
Senio dzielna masz core

reklama
Czesc dziewczyny melduje jedynie ze zyje wróciłam dzisiaj do pracy wkoncu do siebie i nie mam juz na nic czasu. Mateusz od poniedziałku zaczyna marudzic juz jak sie zblizamy do przedszkola w pon w szatni a dzisiaj juz na parkingu ale jestem zadowolona juz lepiej ja to znosze a on tylko marudzi przed wejsciem pozniej ponac nic nie placze i odbieramy o suchego nadal i nie płaczaceo. jestem dumna z mojego chłopaczka:-)drugi trudny etap to pewnie lezakowanie ciekawa jestem jak to bedzie w tym tyodniu jeszcze mu darujemy
Madziara oby Julkowi sie spodobało i Ty bardzo sie nie stresuj chociaz mi było i nadal troche jest ciezko
Senio dzielna masz core

Marzenko dzielny Mateuszek.....szykuje sie popoludniowe spotkanie wiec zajrzyj na spotkaniowy

Sienio super że Jula daje radę w przedszkolu:tak:

Do góry