sunday_
Fanka BB :)
Odpowiem za Madzię bo ona pewnie dzisiaj już nie zajrzy;-), tak idzie od jutra...
A mozna spytac do ktorego???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpowiem za Madzię bo ona pewnie dzisiaj już nie zajrzy;-), tak idzie od jutra...
Wiecie co ta "operacja butla" mnie wykończy jestem na skraju wyczerpania bo moja Gabcia głodna marudzi a butli nie chce nawet deserkiem gardzi tylko cyca żąda a to juz 8 doba kiedy jej go nie daję.
Madzienka nie wiem czy butleka pomoze bo ona po prostu cyca chce i na sam widok butelki się wkurza i od siebie odpycha chyba z każdą by tak robiła, w sumie to mam butelke LOVI tylko z normalnym smoczkiem. Myslisz ze jest senes próbować z tym ustnikiem łyżeczką?
A mój M biega i jutro ma mistrzostwa polski w przełajach.
Ok to miesiąc spróbujemy a później okazę się czy nam przypasowało
A U NAS GRZEJĄ!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
A mozna spytac do ktorego???
Do Motylka
Hej Dziewczęta!!
Czesc dziewczyny melduje jedynie ze zyje wróciłam dzisiaj do pracy wkoncu do siebie i nie mam juz na nic czasu. Mateusz od poniedziałku zaczyna marudzic juz jak sie zblizamy do przedszkola w pon w szatni a dzisiaj juz na parkingu ale jestem zadowolona juz lepiej ja to znosze a on tylko marudzi przed wejsciem pozniej ponac nic nie placze i odbieramy o suchego nadal i nie płaczaceo. jestem dumna z mojego chłopaczka:-)drugi trudny etap to pewnie lezakowanie ciekawa jestem jak to bedzie w tym tyodniu jeszcze mu darujemy
Madziara oby Julkowi sie spodobało i Ty bardzo sie nie stresuj chociaz mi było i nadal troche jest ciezko
Senio dzielna masz core