reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

UWAGA!!!!!

Dzisiaj od Madziarki otrzymałam informacje iż w Lublinie od czwartku rusza Interaktywny Plac Zabaw - szczegóły: Warsztaty Kultury

Czy któraś z mam byłaby chętna wybrać się z nami w to miejsce...organizatorzy piszą o możliwości wcześniejszej rezerwacji...piszcie kto byłby chętny i kiedy???czekamy...

reklama
hej ja jestem chętna ale po 6 września ;-)

tylko jestem ciekawa czy Gabi nie jest za mała ..... :sorry2:

Madzia to sobie pospałyście ... też tak chcę ... mnie Gabi ostatnio budzi tak 5:15 Ona dalej idzie spać a ja już zasnąć nie mogę ....

ależ mi sie nie chce jechac do teściów ... znów będzie problem z internetem .... i Gabi będzie rozdrażniona... ja chyba też ,... do tego ta pogoda :wściekła/y::no:
cały tydzień ma taki być :wściekła/y:

Witam sie i ja
jak ja nie lubię deszczu, już mam dość. Byłam u koleżanki miałyśmy iść na spacer ale w taka pogodę spędziłyśmy cały dzień w domu.
Sunday dzięki fryzura nadal stojąca.
Madzieńka dzięki owszem służy mi ale nie zamieniła bym tego stanu na nic innego.
Talia to fajnie ez umowa podpisana i trzymam kciuki za finalną umowę, i ze Gabi jednak odpuści walkę z butlą
Fogia na pewno będzie dobrze
Marz na pewno będzie dobrze zobaczysz ze Mateuszkowi się spodoba, trzymam kciuki za Was
Moje dziecko mnie wczoraj zaskoczyło bo go nie budziła tak słodko spał tylko nakarmiłam i wstał dzisiaj o 6 ale tylko na chwile i poszedł dalej spać a kąpiel wieczorna była o 8 rano

madzienka fajna sprawa, tylko mi się wydaje, że Hubert jeszcze za mały trochę na to:sorry2:
justyna i jak po badaniach?
marta czekamy na dalsze info
karlita ja wybieram się w sobotę do rodziców a tam też neta nie ma teraz:sorry2:

ale dzisiaj masakra leje, nie da się wyjść nawet na chwilę, nawet nie wiem co miałam pisać, mam takiego lenia:sorry2:

UWAGA!!!!!

Dzisiaj od Madziarki otrzymałam informacje iż w Lublinie od czwartku rusza Interaktywny Plac Zabaw - szczegóły: Warsztaty Kultury

Czy któraś z mam byłaby chętna wybrać się z nami w to miejsce...organizatorzy piszą o możliwości wcześniejszej rezerwacji...piszcie kto byłby chętny i kiedy???czekamy...
my jeszcze za mali:-(
Witam sie i ja
jak ja nie lubię deszczu, już mam dość. Byłam u koleżanki miałyśmy iść na spacer ale w taka pogodę spędziłyśmy cały dzień w domu.
Sunday dzięki fryzura nadal stojąca.
Madzieńka dzięki owszem służy mi ale nie zamieniła bym tego stanu na nic innego.
Talia to fajnie ez umowa podpisana i trzymam kciuki za finalną umowę, i ze Gabi jednak odpuści walkę z butlą
Fogia na pewno będzie dobrze
Marz na pewno będzie dobrze zobaczysz ze Mateuszkowi się spodoba, trzymam kciuki za Was
Moje dziecko mnie wczoraj zaskoczyło bo go nie budziła tak słodko spał tylko nakarmiłam i wstał dzisiaj o 6 ale tylko na chwile i poszedł dalej spać a kąpiel wieczorna była o 8 rano

fryzurka jest genialna:-D:-D:-D
moje dziecię też mnie dziś zaskoczyło....spało w dzień 2 h:szok::szok::szok: ciekawej o której tyeraz pójdzie spać:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
KTG wyszło dobrze, następne mam w sobotę:-((a w piątek mieliśmy wyjechać do rodziców) Za to ciśnienie mi skoczyło i nie chcieli mnie wypuścić, dali mi coś do wypicia i po 15 min zmierzyli jeszcze raz. Siedziałam tam ponad 2.5 godziny:angry:
Jeszcze kąpiel i idę spać.
Życzę Wam słodkich i kolorowych snów, PA

Do góry