reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć dziewuszki:happy2:
Ja dopiero zasiadłam do kompa , strasznie ciężki ten dzień, było mi niesamowicie miło Was poznać i spedzić ten czas z Wami. Gabi się bardzo podobało, a ja odmieniłam sobie te wszystkie podobne do siebie dni;-)
Nie miałam czasu Was poczytać bo padam a niedawno wróciliśmy z podpisaną umowa przedwstępną wiec mamy duży krok poczyniony w kierunku zakupu mieszkania. jutro tez wyjazd do Lublina w sprawie kredytu, idę już spać jutro poczytam i napiszę coś od siebie,
Buziaki;-);-)

reklama
madzienka idziemy na spacerek??? jak coś to smska pisz rano;-):tak:

Maltanka wg prognozy pogody jutro u nas ma lać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale to okaże sie jutro rano....
Napisze smska, bo miała mnie odwiedzić koleżanka z synkiem ale coś nie odzywa się:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Aaaa pisałam na ten basen z ulotki co mi wysłałaś tam oczywiście też brak miejsc, można wpisać się na listę rezerwową :baffled:za pomoca formularza na stronie

A kto idzie pływać na pierwszych zajęciach z Hubercikiem???Ty czy mężowy???

Talia nam również była bardzo miło Cię poznać...w miare możliwości zapraszamy częściej do Lublina....

Marta współczuje awarii:blink:

Fornecia pięknie wyglądasz wiesz???:-pciąża i macierzyństwo Ci służy:tak::tak:

Karlitko ja buteleczki nie mam:no:...ale byłam przy sprzątaniu stolików przez pana z Bugi i butelki nie widziałam na naszej salce

Zmykam powoli do łóżeczka

DOBRANOC!!!!!

ja ostatnio wszystko gubię ... tylko ciut mi szkoda tej butelki bo w zeszłym tygodniu kupiona ....

siedzę w papierach i już wysiadam mała poszła spać po 22:00 tyle dobrze

jutro wybieram się do plazy

wybiera się ktoś w niedzielę na te targi ?? ja chyba się wybiorę rano wracam z opola o ile się wyrobie
ale muszę sobie jakieś cieplejsze spodnie kupić ciążowe .... jakieś dzinsy ;-)

miłej nocki dziewczynki
i życzę nam słoneczka i ciepełka !!!!!!!

ja ostatnio wszystko gubię ... tylko ciut mi szkoda tej butelki bo w zeszłym tygodniu kupiona ....

siedzę w papierach i już wysiadam mała poszła spać po 22:00 tyle dobrze

jutro wybieram się do plazy

wybiera się ktoś w niedzielę na te targi ?? ja chyba się wybiorę rano wracam z opola o ile się wyrobie
ale muszę sobie jakieś cieplejsze spodnie kupić ciążowe .... jakieś dzinsy ;-)

miłej nocki dziewczynki
i życzę nam słoneczka i ciepełka !!!!!!!

Ja jeszcze nie poszłam spać:baffled::baffled::baffled::baffled:

może jeszcze znajdzie sie.....a na pewno zabrałas ja z bugi

ja byłam dzisiaj w plazie, a na targi wybieram się, choc w necie czytałam kiepskie opinie o tych targach, ktore były w Gdańsku...ale idę zobaczyc co u nas pokażą

teraz już naprawdę ide spać:tak::tak::tak:

A ja witam się z ranka, w tą piękną lejącą jesień wrrrr........

jest sierpień - ja chcę lata i ciepła.... :-(

idę więc robić kawusię i zasiądę na chwilkę póki moje dzieci się zabawiły... ciekawe jak długo :-)

A jeszcze miałam napisać Karlitka ja też butelek nie używam i nie widziałam żeby u nas na salce jakaś została a wychodziłam jako jedna z ostatnich.... może masz w wózku - zobacz na dole może ci wypadła z torby...

i jeszcze - dziewczyny powiem Wam że fajnie robią takie spotkania, super jest pogadać, popić kawę, zobaczyć Was na żywo... jakoś tak te spotkania mnie odstresowują i dają dodatkowej energii... więc dzięki Wam za nie i mam nadzieję że uda nam się spotkać znowu... lada dzień :-)

idę nastawić tą kawusię... jak któraś chętna to zapraszammmm...

A kto idzie pływać na pierwszych zajęciach z Hubercikiem???Ty czy mężowy???

Madzienka chyba mężowy, bo mi akurat się @ kończy:baffled:... właśnie miałam ci pisać, żebyś swojego wysłała:-D bo jak nie to mój powiedział, że nie idzie:-D

wybiera się ktoś w niedzielę na te targi ??

ooo zapomniałam o tym, ja się wybierałam, ale zobaczymy jak to wyjdzie

witam się i ja tym razem z herbatką z pomarańczą i cynamonem

ale ciemno na dworze:baffled: a mały wstał i już marudzi, :angry:

może jeszcze znajdzie sie.....a na pewno zabrałas ja z bugi
jestem pewna ze tam ją zostawiłam

ja byłam dzisiaj w plazie, a na targi wybieram się, choc w necie czytałam kiepskie opinie o tych targach, ktore były w Gdańsku...ale idę zobaczyc co u nas pokażą
no nic zobaczymy co to ciekawego :-p

teraz już naprawdę ide spać:tak::tak::tak:
to już dzień dobry :-D:-D:-D

A ja witam się z ranka, w tą piękną lejącą jesień wrrrr........

jest sierpień - ja chcę lata i ciepła.... :-(
to chodz piszemy petycję :-D:-D:-D

idę więc robić kawusię i zasiądę na chwilkę póki moje dzieci się zabawiły... ciekawe jak długo :-)
mała ogląda baby first
rano są fajne bajki dla takich maluchów za to ich lubie :-D:-D:-D:-D

zła matka jestem :szok::-D:-D

A jeszcze miałam napisać Karlitka ja też butelek nie używam i nie widziałam żeby u nas na salce jakaś została a wychodziłam jako jedna z ostatnich.... może masz w wózku - zobacz na dole może ci wypadła z torby...

nie ma ani w plecaku ani w wózku ...
nie wiem jakoś jestem pewna ze została na stole ...
no trudno

i jeszcze - dziewczyny powiem Wam że fajnie robią takie spotkania, super jest pogadać, popić kawę, zobaczyć Was na żywo... jakoś tak te spotkania mnie odstresowują i dają dodatkowej energii... więc dzięki Wam za nie i mam nadzieję że uda nam się spotkać znowu... lada dzień :-)
jestem takiego samego zdania :-)
fajnie jest się spotkać na żywo :-)

Madzia a podasz mi model wózka ?? :tak::tak: :-D
a móże już na wiosnę będziesz chciała odsprzedać :-D;-)

idę nastawić tą kawusię... jak któraś chętna to zapraszammmm...
ja zapraszam na sok na ciepło z dużą ilością cytryny i łyżką miodu - na wzmocnienie :-D:-)
Zobacz załącznik 279517

Cześć!
Przeczytałam wszystko a sporo tego jak zwykle:-D

Madzienka pomysł z mamką brak słów, a co do spotkania z ogopedą to nie wiem czy będę z racji tej odległosci która muszę pokonać do połowy września mój M ma urlop potem juz do pracy idzie i szybko urlopu mu nie dadza wiec taczej nie dojadę:no:
mandziula Jak twoje szczęście dziś pospało? my szczęśliwie dotarłyśmy:-) A soczki malinowe pyszniutkie są ja mam zapasy od teściowej i mamay:happy2::happy2:

fogia Fifi miał super pomysł szkoda ze dzidzia nie usłyszała, będzie kochanym bratem dla maleństwa
karlita ja widziałam ze Gabi miała butelkę i byłam przy sprzątaniu stolików ale sama zostawiłam tam wode ze swoja butelką i lekko roztargniona byłam i nie wiem co się stało z Twoją butlą.
fornetka z Gabi jedzeniem jest nieciekawie ale skubęła troszkę obiadku i potem cyc a na wieczór nawet butelkę pociagnęła, nawet z tego sie cieszę:tak:
aluśka no to Amanda się wyskakała, niezłomna jest a Tobie marzyło się odpoczać...

sunday_ Ja bardzo sie cieszę ze wybrałyśm i sie na spotkanie, a M mówił ze skoro tak fajnie to trzeba gabi tam częściej wozić:-D:-D:-D Tak tylko w jaki sosób?:tak: Gabi się bardzo podobało mnie zreszta też , szkoda ze fizjo nie przyjechal no ale trudno

Justyna2729 biedna jestes z tym kaszlem.

My spałyśmy prawie do 8, Gabi dalej nie lubi butelki choć na wieczór zjadłą 90 wiec cieszę sie, dziś znowu ponawiamy próby picia z niej:baffled::baffled:
Pogoda dziś okropna, tak nieprzyjemnie a mój M dziś i jutro biega na zawodach, nie zazdroszę mu w takich warunkach.
Spaceru dziś nie bedzie za to znowu wycieczka do Lublina tym razem na Krakowskie moze do plazy skoczę albo do Olimpu za sukienka bo 11 września wesele.
Trzymajcie się ciepło w tem wstrętny dziń.

PS czy zgodziłybyście się abym była w Wszej "zdjęciowej" grupie chętnie pooglądałaby fotki ze spotkania?

reklama
Hej!
Dzisiaj wstałam o 6.30 bo mąż pojechał rano do przychodni na ściągnięcie szwów. Teraz dzwoniłam do niego pytałam jak tam to powiedział, że nie zdjeli mu tych szwów ale nie wiem dlaczego bo nie mógł rozmawiać i że wieczorem mi powie. No i teraz będę się zastanawiać co się stało:-(,a wróci pewnie jak zwykle po 20:wściekła/y:.
Ogarnęłam mieszkanie, obrałam ziemniaki na tarte placki i w sumie już jestem wypompowana. A wszystko przez tą pogodę, spać się już chce:crazy:

Do góry